Jump to content
Dogomania

Staruszek doczekał sie nowego domku!!!! Jego oczka juz sie usmiechaja!!!

Recommended Posts

• Replies 498
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='olenka_f']musi on jest bardzo ładny ale nie wydaje sie taki stary[/quote]

Mi też się nie wydaje, że ma aż 12 lat. Ze zdjęć na tyle nie wygląda.

Posted

Biedny jesteś Smutasku......dla niego każdy dzień to gorsze cierpienie:-(.....czy z allegro się nikt nie odzywa??
Czy Smutasek ma na allegro jakiegoś obserwatora??

Posted

Nie mam zabardzo czasu na czytanie całego wątku, ale jeżeli psiak nie ma ogłoszeń to ja mogę go poogłaszać! Tylko do koga mam podać kontakt? I jeżeli ktoś mógłby mi przesłać na PW jakiś gotowy teks do tych ogłoszeń to było by super!

Posted

[quote name='haker11']Nie mam zabardzo czasu na czytanie całego wątku, ale jeżeli psiak nie ma ogłoszeń to ja mogę go poogłaszać! Tylko do koga mam podać kontakt? I jeżeli ktoś mógłby mi przesłać na PW jakiś gotowy teks do tych ogłoszeń to było by super![/quote]

Troszke osob juz wiem ze porobilo ogloszen psuince, ale kazda pomoc to jakas nadzieja ze psianka znajdzie domek. Dziekuje za pomoc

Posted

Betinka odpisz Hakerowi do kogo ma podać kontakt w sprawie psiaka do ogłoszeń, czy do Ciebie czy do schroniska i do Ciebie :roll:
I napisz jakiś tekst do ogłoszeń, taki żeby chwycił za serce.....:-(

Haker bardzo Ci dziękujemy za pomoc :loveu:

Posted

[quote name='ziuta-23']Betinka odpisz Hakerowi do kogo ma podać kontakt w sprawie psiaka do ogłoszeń, czy do Ciebie czy do schroniska i do Ciebie :roll:
I napisz jakiś tekst do ogłoszeń, taki żeby chwycił za serce.....:-(

Haker bardzo Ci dziękujemy za pomoc :loveu:[/quote]

Juz przesłałam Hakerowi wszystko w prywatnym e-meilu, i takze mu podziekowałam!!! i tobie takze dziekuje za pomoc:loveu:

Posted

[quote name='betinka24']Nieestety nikt smutaskiem na allegro sie nie interesuje, acz kolwiek wiem ze jeszcze jedna osoba wystawila mu ogloszenia moze tam cos sie dzieje

To ja wystawiam staruszka na allegro. Jaką Ty masz krótką pamięć betinko... Na wątku bliźniaczym staruszka wkleiłam przecież wszystkie linki do stron z ogłoszeniami staruszka.

W tej chwili na allegro ma 3 obserwatorów.
http://www.allegro.pl/item203449428_12_letni_staruszek_w_depresji_po_smierci_pana_.html

A linki do innych ogłoszeń wklejone są, o tutaj:

(posty od 15 do 23)
http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=71842&page=2

Posted

Obserwatorzy z allegro do dzieła......dzwonić w sprawie Smutaska, przecież On tak tęskni.....nie pozwólcie mu dłużej czekać....ten psiak był całe życie w domku ze swoim kochanym panem a teraz został całkiem sam.....sam w zimnej budzie...bez nikogo :-( :-( :-(

"Jeśli w Niebie nie ma psów, to chce po śmierci iśc tam gdzie idą One"