Jump to content
Dogomania

Staruszek doczekał sie nowego domku!!!! Jego oczka juz sie usmiechaja!!!

Recommended Posts

Posted

Staruszek to piesek lekko nie dowidzący Trafił do schroniska po śmierci właściciela.. Teraz sam, opuszczony i przeraźliwe smutny siedzi w budzie. Bardzo potrzebuje KOGOŚ kto go pokocha, przytuli i zapewni dom do końca życia... Pomóżmy mu! Może ktoś zechciałaby tego niekłopotliwego psiaka nawet na DT...? Znajoma opiekuje się Staruszkiem i chetnie opowie o nim więcej.. tel. 500-440-370. Staruszek przebywa w schronisku w Gdańsku!!!!

Mam kilka nowych fotek Staruszka, przesłała mi Pani która się nim zajmuje, Staruszek wogóle nie wychodzi z budy więc trudno mu zrobić zdjęcia, ale Pani Helenka jakosgo wyciągneła i są fotki!!

• Replies 498
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Te oczy mówią wszystko :-(
Moje zresztą w tej chwili też :-(
Kochanie skacz na pierwszą strone po domek....niech ktoś zobaczy.....jak bardzo tęsknisz :shake:

Posted

Śliczny pyszczek, szkoda tylko, że taki smutny... :( spokojne mądre oczka, w których jest sam smutek... :( mam nadzieję, że ktoś zabierze psinkę do siebie... ja niestety nie mogę, ale będę trzymała kciuki za to, żeby ten psiak szybko znalazł domek.

Posted

Ja zaglądałam wczoraj i jakoś nie mogłam zapomnieć tych smutnych oczu.:shake: Powiedzcie jak on reaguje na dzieci i sąsiedztwo psów? Chciałabym zapytać znajomych, a oni włąśnie mają dziecko i dwa psy.

Posted

Sylwia Gd napisał(a):
Ja zaglądałam wczoraj i jakoś nie mogłam zapomnieć tych smutnych oczu.:shake: Powiedzcie jak on reaguje na dzieci i sąsiedztwo psów? Chciałabym zapytać znajomych, a oni włąśnie mają dziecko i dwa psy.

Napisz może PW do założycielki wątku!

Posted

anbra napisał(a):
dzień dobry kochana psinko... miejmy nadzieję, że ktoś tu dziś do Ciebie zajrzy

tak bym chciałą aby ten dzień był dla niego dniem szczęliwym,żeby ktos go wreszczie zechciał przygarnąć, pokochąć i dać dom już na zawsze

Posted

Rozmawiałam, ale niestety nie mogą go do siebie zabrać :-( . Gdyby nie to, ze biorę już jedną "biedę" na DT, pomyślałabym o tym ślicznym i tak strasznie smutnym psiaku:placz: