kinga_kinga7 Posted March 7, 2014 Posted March 7, 2014 (edited) w schronisku w Białej Podlaskiej na domek czeka przepiękny Benio,wesoły i bardzo przyjacielski psiak,uwielbia towarzystwo ludzi,innych zwierzaków jednak nie toleruje :shake: najlepiej gdyby był jedynym zwierzakiem w domku .... mimo to Benio bardzo prosi o dobry i odpowiedzialny dom o człowieka który będzie go kochał! Edited March 23, 2014 by kinga_kinga7 Quote
kinga_kinga7 Posted March 7, 2014 Author Posted March 7, 2014 Paulaabp napisał(a):Jestem pierwsza :) Kochany Benek! witamy u Benia :multi: Quote
ANETTTA Posted March 8, 2014 Posted March 8, 2014 ile on ma lat a na fb jest może trzeba go ogłosić Quote
kinga_kinga7 Posted March 9, 2014 Author Posted March 9, 2014 ANETTTA napisał(a):ile on ma lat a na fb jest może trzeba go ogłosić na fb go nie ma,ile ma lat hmm ok 5? Paula nam powie - dzisiaj jest na wyprowadzaniu psiaków,więc czekamy na nią :) Quote
Aimez_moi Posted March 9, 2014 Posted March 9, 2014 Pewnie sie nie znam ale wyglada na duzo mlodszego.......:) Quote
kinga_kinga7 Posted March 9, 2014 Author Posted March 9, 2014 Aimez_moi napisał(a):Pewnie sie nie znam ale wyglada na duzo mlodszego.......:) nie miałam okazji jeszcze poznać Benia - mam nadzieje,niedługo ;) jednak też uważam,że wygląda na młodszego .... Quote
ANETTTA Posted March 9, 2014 Posted March 9, 2014 pokażcie go na fb namiary na siebie duóż psiaków tak znajduje swoje domy Quote
Paulaabp Posted March 10, 2014 Posted March 10, 2014 Nie wiem dokładnie ile Benek może mieć lat. Jedno jest pewne, ma mnóstwo siły :) Dosłownie latałam na spacerze za nim, jak mijaliśmy psy :) Quote
Aimez_moi Posted March 10, 2014 Posted March 10, 2014 Zagladam do slicznoty......piekny jest po prostu.....:) Quote
kinga_kinga7 Posted March 10, 2014 Author Posted March 10, 2014 Paulaabp napisał(a):Nie wiem dokładnie ile Benek może mieć lat. Jedno jest pewne, ma mnóstwo siły :) Dosłownie latałam na spacerze za nim, jak mijaliśmy psy :) silny chłopak :cool3: Quote
Aimez_moi Posted March 10, 2014 Posted March 10, 2014 Kobitki.....w razie gdyby trzeba bylo wykupic ogloszenia dla Sloneczka to dajcie znaka......:) Quote
ANETTTA Posted March 10, 2014 Posted March 10, 2014 Aimez_moi napisał(a):Kobitki.....w razie gdyby trzeba bylo wykupic ogloszenia dla Sloneczka to dajcie znaka......:) mysle żę trzebaby było ...ale niech dziewczyny decydują Quote
kinga_kinga7 Posted March 11, 2014 Author Posted March 11, 2014 arnold napisał(a):Ale piękny pies. :) witamy u Benia arnold ;) Quote
arnold Posted March 12, 2014 Posted March 12, 2014 kinga_kinga7 napisał(a):witamy u Benia arnold ;) Witam i ja. Cudnego macie tego Benia. A jakie ma imię? Quote
kinga_kinga7 Posted March 12, 2014 Author Posted March 12, 2014 arnold napisał(a):Witam i ja. Cudnego macie tego Benia. A jakie ma imię? no właśnie Benio :evil_lol: Quote
ANETTTA Posted March 12, 2014 Posted March 12, 2014 noi co sadzicie o ogłoszeniach dla niego ??była tu propozycja Quote
kinga_kinga7 Posted March 12, 2014 Author Posted March 12, 2014 ANETTTA napisał(a):noi co sadzicie o ogłoszeniach dla niego ??była tu propozycja miałam mieć dzisiaj w jego sprawie tel,ale niestety :( myślę,że skorzystamy z pomocy jeśli chodzi o ogłoszenia! Quote
Aimez_moi Posted March 12, 2014 Posted March 12, 2014 Spoko....ale ja sie na tym w ogole nie znam. Jak mozecie to zamowcie na jakims bazarku duuuuzoooo i najlepiej na kilku i podajcie mi konto i kwote do zaplaty......:):) OK? Quote
ANETTTA Posted March 13, 2014 Posted March 13, 2014 Aimez_moi napisał(a):Spoko....ale ja sie na tym w ogole nie znam. Jak mozecie to zamowcie na jakims bazarku duuuuzoooo i najlepiej na kilku i podajcie mi konto i kwote do zaplaty......:):) OK? kto podesle inf na bazarek nr konta do Aimez moi Quote
kinga_kinga7 Posted March 14, 2014 Author Posted March 14, 2014 ANETTTA napisał(a):kto podesle inf na bazarek nr konta do Aimez moi ja już zamówiłam ogłoszenia dla chłopaka,czekam na dane do przelewu które podam Aimez ;) Quote
Recommended Posts