Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted (edited)

w schronisku w Białej Podlaskiej na domek czeka przepiękny Benio,wesoły i bardzo przyjacielski psiak,uwielbia towarzystwo ludzi,innych zwierzaków jednak nie toleruje :shake: najlepiej gdyby był jedynym zwierzakiem w domku .... mimo to Benio bardzo prosi o dobry i odpowiedzialny dom o człowieka który będzie go kochał!

Edited by kinga_kinga7
Posted

Aimez_moi napisał(a):
Pewnie sie nie znam ale wyglada na duzo mlodszego.......:)

nie miałam okazji jeszcze poznać Benia - mam nadzieje,niedługo ;) jednak też uważam,że wygląda na młodszego ....

Posted

Aimez_moi napisał(a):
Kobitki.....w razie gdyby trzeba bylo wykupic ogloszenia dla Sloneczka to dajcie znaka......:)

mysle żę trzebaby było ...ale niech dziewczyny decydują

Posted

ANETTTA napisał(a):
noi co sadzicie o ogłoszeniach dla niego ??była tu propozycja

miałam mieć dzisiaj w jego sprawie tel,ale niestety :( myślę,że skorzystamy z pomocy jeśli chodzi o ogłoszenia!

Posted

Spoko....ale ja sie na tym w ogole nie znam. Jak mozecie to zamowcie na jakims bazarku duuuuzoooo i najlepiej na kilku i podajcie mi konto i kwote do zaplaty......:):) OK?

Posted

Aimez_moi napisał(a):
Spoko....ale ja sie na tym w ogole nie znam. Jak mozecie to zamowcie na jakims bazarku duuuuzoooo i najlepiej na kilku i podajcie mi konto i kwote do zaplaty......:):) OK?

kto podesle inf na bazarek nr konta do Aimez moi