Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Majkowska napisał(a):

Cały czas w myślach mam Chrupka...

Też o nim dużo myślę, zrobiło mi się smutno, że jednak nikt o niego nie pyta :(

zrobię mu nowe ogłoszenia co? Z tymi fotkami, które ostatnio wrzuciłaś. Napiszę w weekend jakiś tekst.

• Replies 224
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Bardzo będę wdzięczna :):loveu:

Jak napiszesz tekst to wrzuć tu też, damy na pierwszą.

W sprawie Chrupa rozglądam się po hotelach itd, choć dla niego najlepsze by były stricte domowe warunki, plus do tego ktoś kto by z nim pracował. A z tym nie jest łatwo.
No i adopcja też nie jest pestką - duży, głuchy i z "problemem" :(

Posted (edited)

Kopiuję z FB

SZUKAMY MIEJSCA DLA TEGO PSIAKA!!!

Pilnie poszukujemy domu tymczasowego dla tego biedaka!! Od wielu miesięcy jest sam, sam na posesji, sam w tym wielkim syfie - bez jedzenia i wody. Raz na jakiś czas przyjedzie właściciel i "coś" mu rzuci.
Pomóżcie zerwać jego łańcuchy!!
Kontakt : 883 282 310

Edited by Majkowska
zmniejszenie zdjęć
  • 2 weeks later...
Posted

Do adopcji nadal DżokChrupekDżokiKOKS - szuka nowego dt, który będzie mógł mu poświęcić jeszcze więcej czasu, bowiem okazało się że potrzebuje znacznie bardziej indywdualnego podejściaDaisy - Adoptowana

Posted

Dziadziuś nadal prosi o pomoc - to bardzo fajny psiaczek.Dziadziuś wychodząc na spacer nie umie opanować jeszcze emocji z radości, wszystko robi podskakując i ruszając tymi małymi łapkami. Nawet załatwia się w ruchu. W domu po osiusianiu już ścian odpoczywa, czyli ciągle śpi śpi i śpi z małą przerwą na jedzenie.

Posted

Z tym benkiem się prezentuje fantastycznie :D

Na pierwszej też dodałam kociaki i Spajkiego - też rudziaszka, ale póki co z racji strajku mojego sprzętu to tylko go pokazałam.

Posted

merryjanee napisał(a):
kolejne kilka kotów będzie niedługo do adopcji - na pewno wrzucę tu info ;)
Ok, czekamy :) Kotów ostatnio u jaworzniaków pod dostatkiem, czyżby ludzie przerzucili się z porzucania psów w okresie wakacyjnym na wywalnie kociąt? ....

Posted

Nam się okociły dzikuski na ogródku i stwierdziliśmy, że coś z tym trzeba zrobić.
Także kotki się na razie oswajają, będę na wydanie niedługo, a duże trzeba będzie wyłapać i wysterylizować.

• 2 weeks later...