Boidae Posted June 12, 2007 Posted June 12, 2007 Jak dla mnie tragedia....:angryy: http://www.octaviusmalidaj.cz/video_ze_soutezi/MSBO_kolize.wmv Quote
Boidae Posted June 12, 2007 Author Posted June 12, 2007 Ogólnie język u mnie lezy...Może ktoś wie co się dzieje z kontuzjowanymi psami? Quote
jefta Posted June 13, 2007 Posted June 13, 2007 kontuzje się zawsze mogą zdażyć:shake:, ale ostatni pies kuleje jeszcze przed atakiem... przewodnik mógł tego nie widzieć, ale sędzia?:shake: Quote
asthra Posted July 26, 2008 Posted July 26, 2008 Już z nim wszystko w ok ( cieszy mnie to bo to ojciec mojego psa)...podobno na tych mistrzostwach pozoranci połamali 5 psów.... no comment Quote
Eko Posted September 12, 2010 Posted September 12, 2010 Obejrzałam i faktycznie tragedia... Podziałałabym nawet, że tylko pierwszy pies nie ucierpiał ze starcia tym "panem", bo miał szczęście i upadł na cztery łapy , ale i tak i nim szarpnęło wystarczająco mocno... Za to każdy kolejnych pisaków mniej lub więcej po takim starciu kulał na na tylną łapę :angryy: . Co oni specjalnie im na te łapy stawali czy co ?? :roll: Zauważyłam, że gościu będący pozorantem podczas pierwszego starcia nie był chyba zachwycony z tego, że piesio go z rozpędu położył na glebę... Może pozorant z "przypadku" i mu się rola nie spodobała i postanowił się "odwdzięczyć"... Zapominając ile, że to nie jego... i że te psiaki trochę kosztują... i potem ich leczenie :angryy:. Oczywiście nie chcę tutaj powiedzieć, że pieniądze w tym wszystkim są najważniejsze. :shake: Ciekawe czy właściciele po takich "zawodach" wystąpili do tego gościa o odszkodowanie na pokrycie kosztów leczenia... i jeszcze może za stres ich podopiecznych :mad: Ja bym chyba tak zrobiła. :shake: Quote
Recommended Posts