Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

kontuzje się zawsze mogą zdażyć:shake:, ale ostatni pies kuleje jeszcze przed atakiem... przewodnik mógł tego nie widzieć, ale sędzia?:shake:

• 1 year later...
Posted

Już z nim wszystko w ok ( cieszy mnie to bo to ojciec mojego psa)...podobno na tych mistrzostwach pozoranci połamali 5 psów.... no comment

• 2 years later...
  • 3 weeks later...
Posted

Obejrzałam i faktycznie tragedia... Podziałałabym nawet, że tylko pierwszy pies nie ucierpiał ze starcia tym "panem", bo miał szczęście i upadł na cztery łapy , ale i tak i nim szarpnęło wystarczająco mocno... Za to każdy kolejnych pisaków mniej lub więcej po takim starciu kulał na na tylną łapę :angryy: . Co oni specjalnie im na te łapy stawali czy co ?? :roll: Zauważyłam, że gościu będący pozorantem podczas pierwszego starcia nie był chyba zachwycony z tego, że piesio go z rozpędu położył na glebę... Może pozorant z "przypadku" i mu się rola nie spodobała i postanowił się "odwdzięczyć"... Zapominając ile, że to nie jego... i że te psiaki trochę kosztują... i potem ich leczenie :angryy:. Oczywiście nie chcę tutaj powiedzieć, że pieniądze w tym wszystkim są najważniejsze. :shake: Ciekawe czy właściciele po takich "zawodach" wystąpili do tego gościa o odszkodowanie na pokrycie kosztów leczenia... i jeszcze może za stres ich podopiecznych :mad:
Ja bym chyba tak zrobiła. :shake: