ania91sc Posted May 16, 2014 Posted May 16, 2014 Czyli Miecio będzie dostawał tą karmę co Czorcik? :) Jeśli tak to powinien szybko przybrać na wadze :) Quote
choba Posted May 16, 2014 Posted May 16, 2014 Eh, te biegunki... Trzymam kciuki, żeby Mietek szybko wrócił do formy :kciuki: Quote
Patrycja* Posted May 16, 2014 Posted May 16, 2014 [quote name='ania91sc']Czyli Miecio będzie dostawał tą karmę co Czorcik? :) Jeśli tak to powinien szybko przybrać na wadze :)[/QUOTE] Tak, to jest ta sama karma :) Quote
ania91sc Posted May 16, 2014 Posted May 16, 2014 Więc powinno być dobrze, to jest najbardziej energetyczna karma na rynku :D Quote
Patrycja* Posted May 16, 2014 Posted May 16, 2014 [quote name='ania91sc']Więc powinno być dobrze, to jest najbardziej energetyczna karma na rynku :D[/QUOTE] Miejmy nadzieję, bo podobno nie za bardzo mu ona smakuje. Quote
Patrycja* Posted May 21, 2014 Posted May 21, 2014 Miecia nadal męczy biegunka, ale zdecydowanie w mniejszej ilości więc jest postęp. A jutro dla Miecia wielki dzień. Do schroniska przyjeżdżają Państwo ze swoim starszym psiakiem, żeby poznać chłopaka, tak więc trzymanie kciuków jak najbardziej zalecane! :) Quote
Patrycja* Posted May 22, 2014 Posted May 22, 2014 Spotkanie przebiegło pomyślnie :) psiaki się zaakceptowały od razu a Miecio przypadł Państwu do gustu :) jutro Ciocia Romina jedzie na wizytę przedadopcyjną. Quote
Patrycja* Posted May 24, 2014 Posted May 24, 2014 Tak, tak grzeje! :D Dziś koło 9.00 Państwo przyjechali po chłopaka :) od Rominy wiem, że Miecio już po kąpieli i Państwo mówią, że jest bardzo grzeczny i kochany :loveu: także misja trzymania kciuków zakończona powodzeniem :D Quote
Romina_74 Posted May 29, 2014 Author Posted May 29, 2014 Widzę, że nic tu po mnie - wszystko wiadomo :) No nic, jak już wpadłam to tytuł zmieniłam - zgodnie z prawdą. Quote
Romina_74 Posted June 17, 2014 Author Posted June 17, 2014 Dzisiaj rozmawiałam z Panią Miecia :) U niego wszystko w porządku. Jest bardzo spokojny i grzeczny. Szczególnie upodobał sobie Pana, który go karmi i czesze :) Z drugim pieskiem Państwa 13 - letnim Wiesiem bardzo szybko się dogadał. Teraz już zostają nawet czasem sami w domu na 2, 3 godzinki. Kiedy Państwo wracają Wiesio szczeka (jak zwykle) a Miecio nie przejął tego nawyku i cieszy się z powrotu Państwa w radosnym milczeniu :) Na spacerach jest bardzo spokojny, przyjazny do wszystkich przechodzących - tak ludzi jak i psów z jednym wyjątkiem :) Pani ma znajomego, którego widząc z daleka Miecio obszczekuje z wielką złością! Pewnie przypomina mu jakiegoś DZIADA z przeszłego życia ... W weekend będzie u Państwa córka, zrobi zdjęcia i wówczas dostanę kilka na maile. Oczywiście się podzielę. Pewnie niedługo będziemy się umawiać na odwiedziny Miecia ;) Quote
saphira18 Posted June 18, 2014 Posted June 18, 2014 super wieści :) Miecio i Wiesio, ale parka :evil_lol: Quote
Patrycja* Posted June 19, 2014 Posted June 19, 2014 Cieszę się, że u Miecia wszystko w porządku i czekam z niecierpliwością na fotki :) Quote
Recommended Posts