Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Nerul napisał(a):
Bura w kwesti Malamutkow ja oczywiscie do Ciebie przyjde bo mam pytanie zwiazane jak wystawiac Malamuta i chcialabym to zobaczyc o ile bym mogla oczywiscie ;)

No jasne, mozesz poogladac sobie foty na naszej www. A na wystawie zapraszam!!

• Replies 519
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Chodzilo mi bardziej o nauke, pokazanie jak wystawiac tą cudowna rase jednak wiadomo niebede nikomu zawracac tym glowy ;) Moim marzeniem jest wystawienie jakiegos psa na Młodym Prezenterze w przyszlosci...

Posted

Nerul napisał(a):
Chodzilo mi bardziej o nauke, pokazanie jak wystawiac tą cudowna rase jednak wiadomo niebede nikomu zawracac tym glowy ;) Moim marzeniem jest wystawienie jakiegos psa na Młodym Prezenterze w przyszlosci...

Nie ma problemu pokażemy :lol: O ile Jej wysokość zechce się pokazać... jak będzie upał to może robić cyrki na ringu...

Posted

No wiadomo ksiezniczka ma humory... Kto jeszcze bedzie z mlodszych Dogomaniakow na wystawie chociazby jako widzowie? A Buro wiesz moze o ktorej dokladnie Malamuty wchodza i na ktory ring- bede musiala cie znalesc ;)

Posted

Nerul napisał(a):
No wiadomo ksiezniczka ma humory... Kto jeszcze bedzie z mlodszych Dogomaniakow na wystawie chociazby jako widzowie? A Buro wiesz moze o ktorej dokladnie Malamuty wchodza i na ktory ring- bede musiala cie znalesc ;)

Trudno wyczuć o której, wiesz, a poza tym weterani na końcu wchodzą, chyba że mi odwali i ją do championów przeniosę :diabloti: Zobaczymy jak będzie z naszym odchudzaniem i z jej futerkiem (jaka jest łysa możesz zobaczyć w jej wątku) no i przede wszystkim z ŁAPĄ.

Posted

Nerul napisał(a):
No to musi psinka wyzdrowiec... Dostalas wiadomosc na PW? Chce sie wszystkiego dowiedziec i wogole :D:D :loveu:

Wiesz, moje słoneczko jest po ciężkim urazie, z dużą dysplazją, zerwanym więzadłem i w sumie jest wszystko ok, ale czasem z łapą bywa gorzej, jak przesili itd ale myślę, że jak na rzeszowską wystawę się odchudzimy, przypakujemy Canivitonem i potrenujemy przede wszystkim, to będzie ok...

Posted

A, właśnie, zapewne na rzeszowską wystawę będę sponsorować rozety... Dla kogo to się okaże, ale zapraszam na wystawę... warto... tylko weźcie własną chłodnię :diabloti:

Posted

Nerul napisał(a):
*Iza* ty bedziesz lazic ze mna xP Obiecalas mi xD

Nic pewnego ponieważ przyjade z moim tatą. Może go wkońcu namówie na jakiegoś czworonoga?:evil_lol: Ale przede wszystkim przyjade na tą wystawe aby się zakochać ..:evil_lol:

Ale z tobą też będe chodzić, przynajmniej mam taką nadzieję. Mój tata zna takiego gościa ,hodowce ONków to może z nim sobie pogada.;)

Posted

[quote name='Nerul']*Iza* jednak wierz mi przed wystawa w wiekszosci przypadkow sprzedaja rasopodobne a nie rasowe z rodowodem chociaz kiedys spodkalam malamutka mlodego co hodowca pokazywal...

A kto powiedział że ja chce kupić psa? Ja chce się zakochać w jakieś rasie, a potem szukać hodowli , czytać itd. :lol:

Posted

no to ja tez oczywiscie bede, standardowo od pewnie 6 lat.
oczywiscie przy bernach, a moze sie i w tym roku pokusza na Młodego Prezentera? zobaczy sie ejszcze :-)

*Iza* to Ty yorki juz niet?

Posted

[quote name='Nugatika']no to ja tez oczywiscie bede, standardowo od pewnie 6 lat.
oczywiscie przy bernach, a moze sie i w tym roku pokusza na Młodego Prezentera? zobaczy sie ejszcze :-)

*Iza* to Ty yorki juz niet?

Ja yorka dalej chcę, ale teraz już myślę więcej realnie. Tzn. boje się kosztownej i pracochłonnej pielęgnacji szaty i małych gabarytów yorków.
Jeżeli weźniemy pod uwagę moją siostre.

Posted

Nerul napisał(a):
Na pierwszej stronie Agato :cool3: ! A co wybierasz sie w nasze strony? Nugatika jak cos to moglybysmy sie spodkac co ty na to :cool3:?

Nugatika to moja Strzyżowska sąsiadka :lol: . Będzie też Zuza?
Sorki za offa.

Posted

Nerul napisał(a):
Czy wie ktos moze jakie Malamuty zostaly zgloszone na tą wystawe i jakie Husky?

Dopóki nie jest zakończone przyjmowanie zgłoszeń, nikt Ci takich informacji nie udzieli. Przed lutową wystawą był dostępny spis wystawców z psami, ale nie widzę na stronie oddziału. Nie dziwię się, jeszcze duuuużo czasu do wystawy.

Posted

Nerul napisał(a):
Czyli tak w jakich datach zaczac szukac? Srodek sierpnia? Pytam bo jak zwykle jestem strasznie ciekawa ;)

Cieprliwość jest cnotą.;)

Ja już też nie mogę się doczekać wystawy..:lol:

Posted

Nerul jasne, nie ma sprawy, jak mnie znajdziesz to bardzo chetnie :-)

*Iza* a czy Zuza bedzie? jestesmy w trakcie namawiania na zgłoszenie :D a jak cos to ja bym ją wystawiała

Posted

[quote name='Nugatika']
*Iza* a czy Zuza bedzie? jestesmy w trakcie namawiania na zgłoszenie :D a jak cos to ja bym ją wystawiała

Namawiajcie,namawiajcie :loveu: .

Czyli jak na razie będzie:
Dalmatynkaa
Musiałek
Frytela
Lulla Luck
AnkaW
Talagia
Nice_girl
Nerul
Cavisia
Bura
Magda:)
g_o_n_i_a
*Iza*
Nugatika
EveL
Nie brałam pod uwagę jeszcze niezdecydowanych;) .

Ktoś jeszcze?;) Zapraszamy