Bura Posted July 20, 2007 Posted July 20, 2007 Nerul napisał(a):Bura w kwesti Malamutkow ja oczywiscie do Ciebie przyjde bo mam pytanie zwiazane jak wystawiac Malamuta i chcialabym to zobaczyc o ile bym mogla oczywiscie ;) No jasne, mozesz poogladac sobie foty na naszej www. A na wystawie zapraszam!! Quote
Coffee&Nera Posted July 20, 2007 Posted July 20, 2007 Chodzilo mi bardziej o nauke, pokazanie jak wystawiac tą cudowna rase jednak wiadomo niebede nikomu zawracac tym glowy ;) Moim marzeniem jest wystawienie jakiegos psa na Młodym Prezenterze w przyszlosci... Quote
Bura Posted July 20, 2007 Posted July 20, 2007 Nerul napisał(a):Chodzilo mi bardziej o nauke, pokazanie jak wystawiac tą cudowna rase jednak wiadomo niebede nikomu zawracac tym glowy ;) Moim marzeniem jest wystawienie jakiegos psa na Młodym Prezenterze w przyszlosci... Nie ma problemu pokażemy :lol: O ile Jej wysokość zechce się pokazać... jak będzie upał to może robić cyrki na ringu... Quote
Coffee&Nera Posted July 20, 2007 Posted July 20, 2007 No wiadomo ksiezniczka ma humory... Kto jeszcze bedzie z mlodszych Dogomaniakow na wystawie chociazby jako widzowie? A Buro wiesz moze o ktorej dokladnie Malamuty wchodza i na ktory ring- bede musiala cie znalesc ;) Quote
Bura Posted July 20, 2007 Posted July 20, 2007 Nerul napisał(a):No wiadomo ksiezniczka ma humory... Kto jeszcze bedzie z mlodszych Dogomaniakow na wystawie chociazby jako widzowie? A Buro wiesz moze o ktorej dokladnie Malamuty wchodza i na ktory ring- bede musiala cie znalesc ;) Trudno wyczuć o której, wiesz, a poza tym weterani na końcu wchodzą, chyba że mi odwali i ją do championów przeniosę :diabloti: Zobaczymy jak będzie z naszym odchudzaniem i z jej futerkiem (jaka jest łysa możesz zobaczyć w jej wątku) no i przede wszystkim z ŁAPĄ. Quote
Coffee&Nera Posted July 20, 2007 Posted July 20, 2007 No to musi psinka wyzdrowiec... Dostalas wiadomosc na PW? Chce sie wszystkiego dowiedziec i wogole :D:D :loveu: Quote
Bura Posted July 20, 2007 Posted July 20, 2007 Nerul napisał(a):No to musi psinka wyzdrowiec... Dostalas wiadomosc na PW? Chce sie wszystkiego dowiedziec i wogole :D:D :loveu: Wiesz, moje słoneczko jest po ciężkim urazie, z dużą dysplazją, zerwanym więzadłem i w sumie jest wszystko ok, ale czasem z łapą bywa gorzej, jak przesili itd ale myślę, że jak na rzeszowską wystawę się odchudzimy, przypakujemy Canivitonem i potrenujemy przede wszystkim, to będzie ok... Quote
Coffee&Nera Posted July 20, 2007 Posted July 20, 2007 Życze powrotu do zdrowia i... niedoczekam sie spodkanka ;) Quote
Bura Posted July 20, 2007 Posted July 20, 2007 A, właśnie, zapewne na rzeszowską wystawę będę sponsorować rozety... Dla kogo to się okaże, ale zapraszam na wystawę... warto... tylko weźcie własną chłodnię :diabloti: Quote
*Iza* Posted July 21, 2007 Posted July 21, 2007 Nerul napisał(a):*Iza* ty bedziesz lazic ze mna xP Obiecalas mi xD Nic pewnego ponieważ przyjade z moim tatą. Może go wkońcu namówie na jakiegoś czworonoga?:evil_lol: Ale przede wszystkim przyjade na tą wystawe aby się zakochać ..:evil_lol: Ale z tobą też będe chodzić, przynajmniej mam taką nadzieję. Mój tata zna takiego gościa ,hodowce ONków to może z nim sobie pogada.;) Quote
Magot Posted July 21, 2007 Posted July 21, 2007 Ej, a wie ktoś może, jakie gordon settery będą?:loveu: Quote
Coffee&Nera Posted July 21, 2007 Posted July 21, 2007 *Iza* jednak wierz mi przed wystawa w wiekszosci przypadkow sprzedaja rasopodobne a nie rasowe z rodowodem chociaz kiedys spodkalam malamutka mlodego co hodowca pokazywal... Quote
*Iza* Posted July 21, 2007 Posted July 21, 2007 [quote name='Nerul']*Iza* jednak wierz mi przed wystawa w wiekszosci przypadkow sprzedaja rasopodobne a nie rasowe z rodowodem chociaz kiedys spodkalam malamutka mlodego co hodowca pokazywal... A kto powiedział że ja chce kupić psa? Ja chce się zakochać w jakieś rasie, a potem szukać hodowli , czytać itd. :lol: Quote
Nugatika Posted July 21, 2007 Posted July 21, 2007 no to ja tez oczywiscie bede, standardowo od pewnie 6 lat. oczywiscie przy bernach, a moze sie i w tym roku pokusza na Młodego Prezentera? zobaczy sie ejszcze :-) *Iza* to Ty yorki juz niet? Quote
*Iza* Posted July 21, 2007 Posted July 21, 2007 [quote name='Nugatika']no to ja tez oczywiscie bede, standardowo od pewnie 6 lat. oczywiscie przy bernach, a moze sie i w tym roku pokusza na Młodego Prezentera? zobaczy sie ejszcze :-) *Iza* to Ty yorki juz niet? Ja yorka dalej chcę, ale teraz już myślę więcej realnie. Tzn. boje się kosztownej i pracochłonnej pielęgnacji szaty i małych gabarytów yorków. Jeżeli weźniemy pod uwagę moją siostre. Quote
Coffee&Nera Posted July 21, 2007 Posted July 21, 2007 Na pierwszej stronie Agato :cool3: ! A co wybierasz sie w nasze strony? Nugatika jak cos to moglybysmy sie spodkac co ty na to :cool3:? Quote
*Iza* Posted July 21, 2007 Posted July 21, 2007 Nerul napisał(a):Na pierwszej stronie Agato :cool3: ! A co wybierasz sie w nasze strony? Nugatika jak cos to moglybysmy sie spodkac co ty na to :cool3:? Nugatika to moja Strzyżowska sąsiadka :lol: . Będzie też Zuza? Sorki za offa. Quote
Coffee&Nera Posted July 21, 2007 Posted July 21, 2007 Czy wie ktos moze jakie Malamuty zostaly zgloszone na tą wystawe i jakie Husky? Quote
Bura Posted July 21, 2007 Posted July 21, 2007 Nerul napisał(a):Czy wie ktos moze jakie Malamuty zostaly zgloszone na tą wystawe i jakie Husky? Dopóki nie jest zakończone przyjmowanie zgłoszeń, nikt Ci takich informacji nie udzieli. Przed lutową wystawą był dostępny spis wystawców z psami, ale nie widzę na stronie oddziału. Nie dziwię się, jeszcze duuuużo czasu do wystawy. Quote
Coffee&Nera Posted July 21, 2007 Posted July 21, 2007 Czyli tak w jakich datach zaczac szukac? Srodek sierpnia? Pytam bo jak zwykle jestem strasznie ciekawa ;) Quote
*Iza* Posted July 22, 2007 Posted July 22, 2007 Nerul napisał(a):Czyli tak w jakich datach zaczac szukac? Srodek sierpnia? Pytam bo jak zwykle jestem strasznie ciekawa ;) Cieprliwość jest cnotą.;) Ja już też nie mogę się doczekać wystawy..:lol: Quote
Nugatika Posted July 22, 2007 Posted July 22, 2007 Nerul jasne, nie ma sprawy, jak mnie znajdziesz to bardzo chetnie :-) *Iza* a czy Zuza bedzie? jestesmy w trakcie namawiania na zgłoszenie :D a jak cos to ja bym ją wystawiała Quote
*Iza* Posted July 22, 2007 Posted July 22, 2007 [quote name='Nugatika'] *Iza* a czy Zuza bedzie? jestesmy w trakcie namawiania na zgłoszenie :D a jak cos to ja bym ją wystawiała Namawiajcie,namawiajcie :loveu: . Czyli jak na razie będzie: Dalmatynkaa Musiałek Frytela Lulla Luck AnkaW Talagia Nice_girl Nerul Cavisia Bura Magda:) g_o_n_i_a *Iza* Nugatika EveL Nie brałam pod uwagę jeszcze niezdecydowanych;) . Ktoś jeszcze?;) Zapraszamy Quote
gonpak Posted July 22, 2007 Posted July 22, 2007 :razz: ja będę w młodzieży z suczką , zgłoszenie już wysłałam:razz: Quote
Recommended Posts