Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Nerul napisał(a):
Ona bedzie napewno ;) Wielkie spodkanko pewnie bedzie ale znajac swiat kazdy sie rozejdzie w rozne strony z rasami ;) Ja bede podchodzila do hodowcow ;)

Na wątku "Rzeszów" pewnie się dogadamy;) . Ja też mam zamiar podchodzić do hodowców :lol: . Ale ja szukam coś małego dla siebie:evil_lol:

• Replies 519
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Nerul napisał(a):
To do jakich rasek bedziesz podchodzic? Moge razem z tobą ;) Lubie towarzystwo :D

Ja na te mniejsze ;) , terriery i psy z grupy IX FCI , no chyba że wpadnie mi w oko jakiś inny!:lol:

Posted

Nerul napisał(a):
Powiem ci EveL ze moim marzeniem jest wystapic na MP ale musialby mnie ktos poduczyc ;) A ty bedziesz na naszej wystawie?

Tak, wybieram się i szukam psa na MP :) Jeśli chcesz mogę cię poduczyć w figurach, ale musiałabyś mieć jakiegoś psa, na którym bym ci pokazała, bo ja swojego nie posiadam ;)

Posted

Nerul napisał(a):
Ja wlasnego tez wlasnie niemam ale... jeny az mi sie chce piszczec ze pomoglabys mi sie nauczyc poz. A ile masz latek tak pytam z ciekawosci bo ja mloda jestem- 15 dopiero ;)

Mam 13. Jak jednak skombinujesz jakiegoś psa to pisz, chętnie ci pokażę :)

Posted

EveL napisał(a):
Mam 13. Jak jednak skombinujesz jakiegoś psa to pisz, chętnie ci pokażę :)

To ja chętnie też zobacze. Ale skąt psa skombinować?:hmmmm:

Posted

iza napisał(a):
Nie zawsze, chyba 2 lata temu była taka ulewa od rana do wieczona, że ringi to były małe jeziorka, Pani sędzina paradowała boso, nie wspomne o psach, które były jak zmokłe kury.

Aaaaa, była, była... Za moją sprawą... :diabloti:
Jakem czarownica, zatańczyłam szamańskie tańce, ze złości, że mojej Królewny wystawiać nie mogłam... Była wtedy w stanie tragicznym, na 3 łapach, z zanikami mięśni... TRAGEDIA... No i był deszcz... za karę dla wszystkich innych wystawców :mad: Ale w tym roku nie przewiduję komplikacji i moje słoneczko pokaże światu :loveu:

Posted

Nerul napisał(a):
*Iza* ja bede na 100% na wystawie wiec poznasz jakiegos Dogomaniaka czyli mnie... Co ty na spodkanko pod ringkiem Malamutkow?

Jakby co to w kwestii Malamutów służę pomocą... Łatwo mnie poznać, będę w amerykańskim mundurze wojskowym, z Iraku... Jak wojna to wojna :diabloti:

Posted

*Iza* napisał(a):
Ja na te mniejsze ;) , terriery i psy z grupy IX FCI , no chyba że wpadnie mi w oko jakiś inny!:lol:

Iza - wobec tego zapraszam na ring IX grupy :multi: :multi: może grzywaczek przypadnie ci do gustu. ;)

Proszę mi jeszcze powiedzieć czy spod POMNIKA dotrę na piechotę? ile się tam idzie? Będę mieć sporo czasu i jak nie będzie upału to chętnie bym się przespacerowała. W ostateczności taxi jak mnie będzie chciało zawieźć z psem :eviltong:

Posted

Bura napisał(a):
Jakby co to w kwestii Malamutów służę pomocą... Łatwo mnie poznać, będę w amerykańskim mundurze wojskowym, z Iraku... Jak wojna to wojna :diabloti:

Haha..:evil_lol: no to poznamy się.:lol: ;)

Posted

AnkaW napisał(a):
Iza - wobec tego zapraszam na ring IX grupy :multi: :multi: może grzywaczek przypadnie ci do gustu. ;)

Grzywki są super! Chociaż wolę odmiane PP to nagie też są fajne:lol:

Może jakoś się poznamy;)

Posted

AnkaW napisał(a):

Proszę mi jeszcze powiedzieć czy spod POMNIKA dotrę na piechotę? ile się tam idzie? Będę mieć sporo czasu i jak nie będzie upału to chętnie bym się przespacerowała. W ostateczności taxi jak mnie będzie chciało zawieźć z psem :eviltong:

Spod Pomnika dotrzesz, no problem ale to kawałek, a co do taksówek to woziłam nimi rozprutą sukę po sterylce i nie było problemu.

Pozdrawiamy rzeszowskich taksówkarzy tak przy okazji :loveu:

Posted

*Iza* napisał(a):
Grzywki są super! Chociaż wolę odmiane PP to nagie też są fajne:lol:

Może jakoś się poznamy;)

mam nadzieję :p będę z szczeniaczkiem, z tym środkowym z avatarku, serdecznie zapraszam :lol:

Bura napisał(a):
Spod Pomnika dotrzesz, no problem ale to kawałek, a co do taksówek to woziłam nimi rozprutą sukę po sterylce i nie było problemu.

Pozdrawiamy rzeszowskich taksówkarzy tak przy okazji :loveu:

W pół godziny dojde? boję się że mnie przez cały Rzeszów przewiozą :cool1: