*Iza* Posted July 20, 2007 Posted July 20, 2007 Nerul napisał(a):Ona bedzie napewno ;) Wielkie spodkanko pewnie bedzie ale znajac swiat kazdy sie rozejdzie w rozne strony z rasami ;) Ja bede podchodzila do hodowcow ;) Na wątku "Rzeszów" pewnie się dogadamy;) . Ja też mam zamiar podchodzić do hodowców :lol: . Ale ja szukam coś małego dla siebie:evil_lol: Quote
Coffee&Nera Posted July 20, 2007 Posted July 20, 2007 To do jakich rasek bedziesz podchodzic? Moge razem z tobą ;) Lubie towarzystwo :D Quote
Coffee&Nera Posted July 20, 2007 Posted July 20, 2007 Powiem ci EveL ze moim marzeniem jest wystapic na MP ale musialby mnie ktos poduczyc ;) A ty bedziesz na naszej wystawie? Quote
*Iza* Posted July 20, 2007 Posted July 20, 2007 Nerul napisał(a):To do jakich rasek bedziesz podchodzic? Moge razem z tobą ;) Lubie towarzystwo :D Ja na te mniejsze ;) , terriery i psy z grupy IX FCI , no chyba że wpadnie mi w oko jakiś inny!:lol: Quote
Coffee&Nera Posted July 20, 2007 Posted July 20, 2007 Z mniejszych to ja na Jamniki poluje a zwlaszcza na jednego :loveu: ! Izo zgadamy sie jeszcze ;) Quote
EveL_ Posted July 20, 2007 Posted July 20, 2007 Nerul napisał(a):Powiem ci EveL ze moim marzeniem jest wystapic na MP ale musialby mnie ktos poduczyc ;) A ty bedziesz na naszej wystawie? Tak, wybieram się i szukam psa na MP :) Jeśli chcesz mogę cię poduczyć w figurach, ale musiałabyś mieć jakiegoś psa, na którym bym ci pokazała, bo ja swojego nie posiadam ;) Quote
Coffee&Nera Posted July 20, 2007 Posted July 20, 2007 Ja wlasnego tez wlasnie niemam ale... jeny az mi sie chce piszczec ze pomoglabys mi sie nauczyc poz. A ile masz latek tak pytam z ciekawosci bo ja mloda jestem- 15 dopiero ;) Quote
*Iza* Posted July 20, 2007 Posted July 20, 2007 MP to też moje marzenie. Ale do tego trzeba by było mieć psa , no i jakiegoś nauczyciela.:lol: Quote
EveL_ Posted July 20, 2007 Posted July 20, 2007 Nerul napisał(a):Ja wlasnego tez wlasnie niemam ale... jeny az mi sie chce piszczec ze pomoglabys mi sie nauczyc poz. A ile masz latek tak pytam z ciekawosci bo ja mloda jestem- 15 dopiero ;) Mam 13. Jak jednak skombinujesz jakiegoś psa to pisz, chętnie ci pokażę :) Quote
*Iza* Posted July 20, 2007 Posted July 20, 2007 EveL napisał(a):Mam 13. Jak jednak skombinujesz jakiegoś psa to pisz, chętnie ci pokażę :) To ja chętnie też zobacze. Ale skąt psa skombinować?:hmmmm: Quote
Coffee&Nera Posted July 20, 2007 Posted July 20, 2007 Hmm wiesz Frytela bedzie na wystawie z 2 corgi... moze by sie dalo skombinowac xD Quote
EveL_ Posted July 20, 2007 Posted July 20, 2007 No to jak coś to piszcie na PW albo na gadu to się umówimy, bo wątek trochę śmiecimy :eviltong: Quote
Bura Posted July 20, 2007 Posted July 20, 2007 iza napisał(a):Nie zawsze, chyba 2 lata temu była taka ulewa od rana do wieczona, że ringi to były małe jeziorka, Pani sędzina paradowała boso, nie wspomne o psach, które były jak zmokłe kury. Aaaaa, była, była... Za moją sprawą... :diabloti: Jakem czarownica, zatańczyłam szamańskie tańce, ze złości, że mojej Królewny wystawiać nie mogłam... Była wtedy w stanie tragicznym, na 3 łapach, z zanikami mięśni... TRAGEDIA... No i był deszcz... za karę dla wszystkich innych wystawców :mad: Ale w tym roku nie przewiduję komplikacji i moje słoneczko pokaże światu :loveu: Quote
Bura Posted July 20, 2007 Posted July 20, 2007 Nerul napisał(a):*Iza* ja bede na 100% na wystawie wiec poznasz jakiegos Dogomaniaka czyli mnie... Co ty na spodkanko pod ringkiem Malamutkow? Jakby co to w kwestii Malamutów służę pomocą... Łatwo mnie poznać, będę w amerykańskim mundurze wojskowym, z Iraku... Jak wojna to wojna :diabloti: Quote
AnkaW Posted July 20, 2007 Posted July 20, 2007 *Iza* napisał(a):Ja na te mniejsze ;) , terriery i psy z grupy IX FCI , no chyba że wpadnie mi w oko jakiś inny!:lol: Iza - wobec tego zapraszam na ring IX grupy :multi: :multi: może grzywaczek przypadnie ci do gustu. ;) Proszę mi jeszcze powiedzieć czy spod POMNIKA dotrę na piechotę? ile się tam idzie? Będę mieć sporo czasu i jak nie będzie upału to chętnie bym się przespacerowała. W ostateczności taxi jak mnie będzie chciało zawieźć z psem :eviltong: Quote
*Iza* Posted July 20, 2007 Posted July 20, 2007 Bura napisał(a):Jakby co to w kwestii Malamutów służę pomocą... Łatwo mnie poznać, będę w amerykańskim mundurze wojskowym, z Iraku... Jak wojna to wojna :diabloti: Haha..:evil_lol: no to poznamy się.:lol: ;) Quote
*Iza* Posted July 20, 2007 Posted July 20, 2007 AnkaW napisał(a):Iza - wobec tego zapraszam na ring IX grupy :multi: :multi: może grzywaczek przypadnie ci do gustu. ;) Grzywki są super! Chociaż wolę odmiane PP to nagie też są fajne:lol: Może jakoś się poznamy;) Quote
Bura Posted July 20, 2007 Posted July 20, 2007 AnkaW napisał(a): Proszę mi jeszcze powiedzieć czy spod POMNIKA dotrę na piechotę? ile się tam idzie? Będę mieć sporo czasu i jak nie będzie upału to chętnie bym się przespacerowała. W ostateczności taxi jak mnie będzie chciało zawieźć z psem :eviltong: Spod Pomnika dotrzesz, no problem ale to kawałek, a co do taksówek to woziłam nimi rozprutą sukę po sterylce i nie było problemu. Pozdrawiamy rzeszowskich taksówkarzy tak przy okazji :loveu: Quote
Talagia Posted July 20, 2007 Posted July 20, 2007 To ja zapraszam pod ring seterów :oops: :oops: Quote
AnkaW Posted July 20, 2007 Posted July 20, 2007 *Iza* napisał(a):Grzywki są super! Chociaż wolę odmiane PP to nagie też są fajne:lol: Może jakoś się poznamy;) mam nadzieję :p będę z szczeniaczkiem, z tym środkowym z avatarku, serdecznie zapraszam :lol: Bura napisał(a):Spod Pomnika dotrzesz, no problem ale to kawałek, a co do taksówek to woziłam nimi rozprutą sukę po sterylce i nie było problemu. Pozdrawiamy rzeszowskich taksówkarzy tak przy okazji :loveu: W pół godziny dojde? boję się że mnie przez cały Rzeszów przewiozą :cool1: Quote
Bura Posted July 20, 2007 Posted July 20, 2007 AnkaW napisał(a): W pół godziny dojde? boję się że mnie przez cały Rzeszów przewiozą :cool1: Myślę, że tak. Quote
Coffee&Nera Posted July 20, 2007 Posted July 20, 2007 Bura w kwesti Malamutkow ja oczywiscie do Ciebie przyjde bo mam pytanie zwiazane jak wystawiac Malamuta i chcialabym to zobaczyc o ile bym mogla oczywiscie ;) Quote
*Iza* Posted July 20, 2007 Posted July 20, 2007 Ale fajnie że tyle ludzi z dogo przyjdzie/przyjedzie ;). Quote
Coffee&Nera Posted July 20, 2007 Posted July 20, 2007 *Iza* ty bedziesz lazic ze mna xP Obiecalas mi xD Quote
Recommended Posts