Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 519
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

babiki są super :loveu: , ale niestety coraz mniej oddziałów urządza im zabawę na ringu :placz: . Mój na szczęście wejdzie w wiek szczeniaczków :multi:

• 3 weeks later...
Posted

AnkaW napisał(a):
babiki są super :loveu: , ale niestety coraz mniej oddziałów urządza im zabawę na ringu :placz: . Mój na szczęście wejdzie w wiek szczeniaczków :multi:

Czy przypadkiem w regulaminie nie stoi że babiki tylko na klubówkach??

Posted

Oki, to będę szukać 2 przystojniaków- seterów angielskich:razz: A mam takie pytanko- czy mogę się wybrać z moim psem (3-miesięcznym cocker spanielem), ale tylko przyglądać się wystawię? Wpuszczą mnie? Pozdr. ;)

Posted

Teoretycznie nie powinni, ale jesli bedzie miał szczepienie na wscieklizne to raczej nie bedzie problemu :) Lilian tez jest jeszcze za smarkaty na wystawianie i jedzie tylko, zeby nabrac wystawowej wprawy ;) Wejsc z nim na ring, pokazac cale wystawowe zamieszanie itp :loveu:

Posted

O.o czyli jak ring będzie pusty, to będzie można sobie wejść i potrenować?:razz: Fajnie by było. A chciałam powiedzieć, że Lilian piękny jest- znam hodowlę Marisett, często piszę z Panią Olą poprzez maila;) Pozdrowionka, mam nadzieję, że się spotkamy!! :cool3:

Posted

Jeśli ring jest pusty (a dosc czesto sa takie ringi) to nie ma problemu. Zanim zacznie sie ocena, tak przed pojawieniem sie obstawy na ringu, to tez mozna cwiczyc na normalnych ringach ;) Tylko trzeba byc troche wczesniej :diabloti:

ps. Lilian dziekuje ;):loveu:

Posted

No, to mój psiak nareszcie zobaczy co to prawdziwy ring... :diabloti: Mam nadzieję, że nasze obydwa młodziki jakoś się odnajdą w wystawowym zamieszaniu. Pewnie przyjadę troszkę szybciej, ale właśnie- o której się wystawa zaczyna?... :oops: I jeszcze jedno, czy wie Pani jaka jest jak do tej pory stawka seterkowa? :loveu:

Posted

Wystawa zacznie sie pewnie o 10, ale o tej godzinie nie ma juz nigdy ciekawych miejsc na parkingu :diabloti: Psy wpuszczaja pewnie od okolo 7 ;)
Setery zwykle wchodza punkt 10, ale jesli jest jeden sedzia na grupe to kto wie czy nie trzeba bedzie czekać do 14 :roll: :roll:

Do konca przyjmowania zgłoszeń jeszcze kupa czasu i stawki jeszcze niestety nie znam :P

Posted

Nie zawsze, chyba 2 lata temu była taka ulewa od rana do wieczona, że ringi to były małe jeziorka, Pani sędzina paradowała boso, nie wspomne o psach, które były jak zmokłe kury.

Posted

Nerul napisał(a):
*Iza* ja bede na 100% na wystawie wiec poznasz jakiegos Dogomaniaka czyli mnie... Co ty na spodkanko pod ringkiem Malamutkow?

Jak najbardziej :lol: . Żebym tylko nie pomyliła ich z hasky :evil_lol:

Posted

Nerul napisał(a):
Niewazne xD Albo bede kolo Malamutow, albo kolo Huskych xD Jak cos to sie ludzi pytaj czy Aneta ma na imie to do mnie trafisz ;)

A ty wystawiasz coś?Bo ja to tylko w roli obserwatora :lol:

Posted

Nerul napisał(a):
Ja rowniez obserwator ;) Bede stala z aparatem i kazdemu psu po 3 zdjecia xD O mosz ile tego bedzie ;)

A no trochę!:evil_lol: A ja może wkońcu zakocham się śmiertelnie w jakiejś rasie?:hmmmm: No nic.. może jakoś się spotkamy:lol: . Wiesz czy Cambel będzie?;)