Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Talagia napisał(a):
My debiutując z Ravenem w klasie pośredniej wróciliśmy z naszym pierwszym CWC :multi: :multi:
A Lilianek pierwszy raz byl na wystawie i musze sie pochwalic, ze chłopak ma niezla żyłke wystawowa :razz: :razz: Przed 10 wparowal na ring, zrobil koleczko i potem usiadl i czekal na podziwy ze strony widzów :diabloti: :diabloti: Baaaaardzo śmiały, wszystko go interesowalo i chcial, zeby kazdy zwrocil na niego uwage :evil_lol:

Niestety nie spotkalam zadnego wyzla wegierskiego :( A zmylismy sie po 11 z powodu upału i malucha :shake:

Ja widziałam 3 wyżły węgierskie;) Brawa dla Ravena i małego!!

• Replies 519
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

zula napisał(a):
Bardzo proszę o stawkę cocker spanieli angielskich (były tylko 3).
Z góry dziękuję.

Ja widziałam jakiegoś cockera... Był podpalany, ciemno podpalany, ze ściętym ogonkiem ;)

Posted

[quote name='Gośka'][quote name='Lexie']Czy mozna prosic stawke West Highland White Terrierow?

psy
kl/.otw
ASTER Del Bianco Stella
DEMO BUCK Adoxa
suki
kl.szcz
CARMIN CORNUS Adoxa
kl.ml
RAVENCLAVE PURE Morning
kl.posr
DODA Zameczek Nad Wisłą
FARIDA Don Gucci
Ashgate RONEVAL CEOL BEAG
kl.otw
BETA Zameczek Nad Wisłą
BONA Zameczek Nad Wisłą
VICTORIA'S Lexie's World

GOSIU WIELKIE DZIEKI !!! :*

Posted

Ty byłas z białym huskym? ;) Jeżeli tak to gdzies cie widzialam :D:D Niewiem czy mam zdjęcie jednak na bank cie widzialam. A co do zdjęc- zaraz sproboje powklejac bo mam problemy z hostowaniem...

Posted

Nerul napisał(a):
Ty byłas z białym huskym? ;) Jeżeli tak to gdzies cie widzialam :D:D Niewiem czy mam zdjęcie jednak na bank cie widzialam. A co do zdjęc- zaraz sproboje powklejac bo mam problemy z hostowaniem...

Tak to ja :lol:

Posted

Nerul napisał(a):
Moze słyszałas jak mowilam do koleżanki co sie pytała co to za rasa a ja- To biały Husky o niebiesko-brązowych oczach i zaczełam dotykac twojego psa ale poszlam dalej ;)

Z tą moją pamięcią dość krucho...
Stałam już przy ringu? Tyle ludzi się przelewało i pytało wciąż o to samo, że moge już nie pamiętać :-( Wiem tylko że moj piechol do wszystkich się "kleił" i chciał obdarowywać buziakami :loveu: