gonpak Posted August 14, 2007 Posted August 14, 2007 [quote name='Cambel']Hmmm, na plantach nad Wisłokiem jest plac zabaw dla dzieci, a zaraz niedaleko, hala na podrpomiu i centrum zabaw dla dzieci - Fantazja..ul. Podpromie 10. http://www.hala.rzeszow.pl/index.php?tresc=kontakt - Tutaj jest mapka, jak tam dojechać... ;) o suuuuuper!!!!!!!!!!!!!!!!!!! czyli na wystawie mam luzik:::::::::::))))))))))))))))))):multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: Quote
*Iza* Posted August 14, 2007 Posted August 14, 2007 Przepraszam, a może mi ktoś powiedzieć kiedy wystawiają terriery , psy z grupy VI i IX? Strona mi się nie otwiera :placz: Quote
Atik Posted August 14, 2007 Posted August 14, 2007 gonpak, dokładnie na wprost wjazdu na parking wystawowy jest park, w którym jest nowy, duży plac zabaw. Pogoda jest zamówiona :) Quote
drzalka Posted August 14, 2007 Posted August 14, 2007 Witaj Dorota :].. i my czekamy na wystawe ;] szkoda ze tylko 5 boksiów.. Quote
Atik Posted August 14, 2007 Posted August 14, 2007 *Iza*, zerknij tu http://www.zkwp.rzeszow.pl/zkwp/index.php?option=com_content&task=view&id=93&Itemid=81&limit=1&limitstart=3 Sędziowanie zaczyna sie o 10.00 i wszystkie 3 grupy, o które pytasz zaczynają od 10.00 Quote
Atik Posted August 14, 2007 Posted August 14, 2007 drzalka, hej :) No trudno, mam nadzieję, że na luty zjawią się w dużej ilości :) Quote
gonpak Posted August 14, 2007 Posted August 14, 2007 [quote name='Atik']gonpak, dokładnie na wprost wjazdu na parking wystawowy jest park, w którym jest nowy, duży plac zabaw. Pogoda jest zamówiona :) Dzięki dzieki czuję że w Rzeszowie bedę mila jęczenie dziecka z głowy juz sie cieszę:multi: :multi: :multi: :lol: Quote
*Iza* Posted August 14, 2007 Posted August 14, 2007 [quote name='Atik']*Iza*, zerknij tu http://www.zkwp.rzeszow.pl/zkwp/index.php?option=com_content&task=view&id=93&Itemid=81&limit=1&limitstart=3 Sędziowanie zaczyna sie o 10.00 i wszystkie 3 grupy, o które pytasz zaczynają od 10.00 Dziękuje Ci Atik za pomoc. Będe na 10:00. Z moim Wordem dzieje się coś niedobrego . Każe coś kodować..nie mam pojęcia o co chodzi. Quote
drzalka Posted August 14, 2007 Posted August 14, 2007 [quote name='Atik']drzalka, hej :) No trudno, mam nadzieję, że na luty zjawią się w dużej ilości :) :lol: W lutym Międzynarodowa..napewno bedzie ich duuzo wiecej ( mam taką nadzieje) już niemoge się doczekać :eviltong: Quote
drzalka Posted August 14, 2007 Posted August 14, 2007 [quote name='Atik']drzalka, hej :) No trudno, mam nadzieję, że na luty zjawią się w dużej ilości :) :lol: W lutym Międzynarodowa..napewno bedzie ich duuzo wiecej ( mam taką nadzieje) już niemoge się doczekać :eviltong: , ale i dobrze że pięć, a nie 1, jak w nie których znanych rasach.. Quote
BarbeSale Posted August 14, 2007 Posted August 14, 2007 Plan sędziowania jest w pdf`ie więc word tu nie ma nic do rzeczy, może po prostu nie masz programu otwierającego pdf`y, np. Adobe Reader Quote
AnkaW Posted August 14, 2007 Posted August 14, 2007 Dziś dostałam potwierdzenie na wystawe :multi: :multi: :multi: Quote
zanetta Posted August 14, 2007 Posted August 14, 2007 [quote name='AnkaW']Dziś dostałam potwierdzenie na wystawe :multi: :multi: :multi: Anka W czy na potwierdzeniu jest imie psa ??, bo ja tu mam maly problem z tym ktory moj pies tak na prawde zostal przyjety na wystawe. Moze na potwierdzeniu sie wszystko wyjasni. Quote
AnkaW Posted August 14, 2007 Posted August 14, 2007 Zanetta jest podane imię psa przyjętego na wystawę :lol: Quote
sylrwia Posted August 14, 2007 Posted August 14, 2007 Mam ogromna prośbe o zdjęcia wyżłow węgierskich, które będa w Rzeszowie.:modla: :modla: :modla: Quote
Talagia Posted August 14, 2007 Posted August 14, 2007 sylrwia napisał(a):Mam ogromna prośbe o zdjęcia wyżłow węgierskich, które będa w Rzeszowie.:modla: :modla: :modla: Jak nie zapomne, to postaram sie troche obfocic :cool1: Quote
Nugatowa Posted August 14, 2007 Posted August 14, 2007 Czy ktoś jadący do Rzeszowa przez Kraków albo Krakowa ma jedno wolne miejsce :modla: Oczywiście dokładam sie do paliwka :lol: :modla: Quote
drzalka Posted August 14, 2007 Posted August 14, 2007 Nugatowa napisał(a):Czy ktoś jadący do Rzeszowa przez Kraków albo Krakowa ma jedno wolne miejsce :modla: Oczywiście dokładam sie do paliwka :lol: :modla: OO nugacik będzie :loveu: .. a jak ja go tam rozpoznam..chyab ze bedzi ejeydny rudy :eviltong: Quote
Nugatowa Posted August 14, 2007 Posted August 14, 2007 drzalka napisał(a):OO nugacik będzie :loveu: .. a jak ja go tam rozpoznam..chyab ze bedzi ejeydny rudy :eviltong: YYYYY Nugacika nie będzie bo ma Pańcię durną, przespałam termin :angryy: :angryy: :angryy: a bardzo mi zależy być na tej wystawie Quote
Bura Posted August 14, 2007 Posted August 14, 2007 drzalka napisał(a)::lol: W lutym Międzynarodowa..napewno bedzie ich duuzo wiecej ( mam taką nadzieje) już niemoge się doczekać :eviltong: Nas na 100% nie będzie na lutowej. W takiej hali? Po co? Żeby pies się zabijał na śliskiej podłodze? Wielkie dzięki!! Quote
Frytela Posted August 14, 2007 Posted August 14, 2007 dokładnie.... jak oni tam chcą miedzynarodową zrobić... ;) ale chyba pojade jak u nas sedzia zagraniczny bedzie ;) Quote
Talagia Posted August 14, 2007 Posted August 14, 2007 Bura napisał(a):Nas na 100% nie będzie na lutowej. W takiej hali? Po co? Żeby pies się zabijał na śliskiej podłodze? Wielkie dzięki!! Byliśmy na jednym ringu jesli dobrze pamietam i tez nie wspominam tej wystawy najlepiej :shake: Quote
Bura Posted August 14, 2007 Posted August 14, 2007 Talagia napisał(a):Byliśmy na jednym ringu jesli dobrze pamietam i tez nie wspominam tej wystawy najlepiej :shake: O widzisz. Czyli nie tylko ja :diabloti: Mi głownie chodzi o dobro suki: mała hala to straszny hałas, pogłos. Śliska podłoga, a mam psa po zerwanym więzadle, po ostatniej zimowej wystawie w Rzeszowie kurowałam łapę po ślizgawce na ringu i powiedziałam: ostatni raz tu wystawiam w tej hali. Quote
Recommended Posts