Ewa_17 Posted August 19, 2007 Posted August 19, 2007 my tez juz po wystawie......spoznilismy sie na beagle nad czym najbardziej ubolewamy :shake: ogolnie mowiac duze zamieszanie, woda faktycznie w niektorych miejscach po kostki :cool1: wogole bylo malo psow, wysyp byl yorkow i labradorow.....reszta tylko po kilku przedstawicieli z rasy... zdjec kilka mam, wstawie wieczorem... musze tez podkreslic, ze ludzie handlujacy akcesoriami dla psow byli strasznie niemili.....bylo to na zasadzie albo kupujesz i ogladasz, albo nie ogladasz bo nie kupujesz :roll:...naszczescie nam sie udalo dokupic smyczke do kompletu i jestesmy zadowoleni ;) a szczeniaki sprzedawane przed wystawa pozostawie bez komentarza :angryy: Quote
Alaa Posted August 19, 2007 Posted August 19, 2007 I jak zwykle - Zwiazek mowi ze zrobil co do zrobienia mial- czyli zawiadomil Straz Miejska , a straz nie reaguje na sprzedaz szczeniakow.Co roku to samo.:-( Quote
Ewa_17 Posted August 19, 2007 Posted August 19, 2007 Alaa napisał(a):I jak zwykle - Zwiazek mowi ze zrobil co do zrobienia mial- czyli zawiadomil Straz Miejska , a straz nie reaguje na sprzedaz szczeniakow.Co roku to samo.:-( i jeszcze byly porozwieszane kartki na ogrodzeniu wkolo stadionu, gdzie bylo napisane konskimi literami ZAKAZ SPRZEDAWANIA SZCZENIAT NA TERENIE WYSTAWY I W POBLIZU STADIONU...... ale nikt nic sobie z tego nie robil :shake: Quote
osiem Posted August 19, 2007 Posted August 19, 2007 Ewa_17-bigli było baaardzooo mało. sędziowanie szło sprawnie i szybko akurat w przypadku tych psów. mam garstke zdjęć Łaskotka Leo Libra FCI nasza Nicol, zw mł:cool3: chyba najlepszy junior Abra Łaciate Sierściuchy Abra i Nicol Quote
osiem Posted August 19, 2007 Posted August 19, 2007 http://www.goldenretriever.fora.pl/cwc-rzeszow-19-viii-2007-t1007-15.html kilka fotek goldenów:p Quote
Nugatika Posted August 19, 2007 Posted August 19, 2007 no to jeszcze ja cos dorzuce od siebie. Mało miejsca miedzy ringami to to przede wszystkim, ciezko było przejsc, a jeszcze jak przyszlo wiecej ludzi:mad: No i woda niestety stała jeszcze w niektórych miejscach, no ale to juz raczej nie wina organizatorów ;) ale w sumie co mniejsze pieski to sie mogły wykąpac ;) :eviltong: ale ogólnie rzecz biorąc to wróciłam do domu zadowolona. Suńka którą wystawiałam w młodzieży goldenów ocena doskonała i lokata II na 6 !!! :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: ciesze sie bardzo bo to jej druga wystawa [na pierwszej dostała tylko obiecującą w szczeniakach], no i nie za dużo z nią ćwiczyłam przed wejściem na ring. a to my na ringu Quote
Gośka Posted August 19, 2007 Posted August 19, 2007 Best in Show I wilczarz II alaskan malamut III kerry blue terrier grupa IX I pudel duży II pudel toy III buldog francuski pudle moje:multi: ale chłopakom dobrze poszło:B-fly:, a ja musiałam w domu siedzieć buu Quote
osiem Posted August 19, 2007 Posted August 19, 2007 Nugatinka to TY???????:crazyeye: podziwiałam Cię z kuzynką jak wystawiałaś tą sunie. wkleiłam wasze zdjęcie na forum goldenów. masz talent!!!!!!!!!!!!!! gratulacje Quote
Nugatika Posted August 19, 2007 Posted August 19, 2007 osiem dziekuje bardzo <wstydniś> odpowiedzialam Ci na forum goldenów ;) ale moge jeszcze raz, to ARIEL Bapaja, po domowemu Zuzia, to nie mój pies, mojej cioci, ja tylko wystawiam ;) Quote
bety Posted August 19, 2007 Posted August 19, 2007 A co jeszcze oprócz Malamuta stało na pudle grupy V??? Pzdr Quote
Dalmatynkaa Posted August 19, 2007 Author Posted August 19, 2007 Gośka napisał(a):Aaa mój Fordzik:loveu: od mojego Tz mam wiadomość że dostali Najlepszego Weterana i BOBa:multi:. Dalmatynkaa mogę sobie skopiować to zdjęcia do siebie? No jasne :) Quote
Judit Posted August 19, 2007 Posted August 19, 2007 a ma ktoś wyniki gordoniastych, z grupy VII? I kto wygrał BOG gr.VII? ;) Quote
Ewa_17 Posted August 19, 2007 Posted August 19, 2007 kilka fotek z wystawy: bez drabiny nie podchodz :diabloti: fantastyczna dwojka :lol: ktos tu sie wypiął :oops: maly ale byk :evil_lol: mamy Cię :x Quote
AnkaW Posted August 19, 2007 Posted August 19, 2007 My również przeszczęśliwi wróciliśmy. Karacik Najpiękniejsze Szczenie i II BIS Pupy. :multi: :multi: Quote
drzalka Posted August 19, 2007 Posted August 19, 2007 Ja już w domciu :p Wszystkim posyłam serdeczne gratulacje :multi: :multi: :multi: .. Jelsi ma ktoś zdiecia bokserów, prosze wkleić tu lub wysłąć na maila paulinadrzal@vp.pl.. byłabym wdzięczna.. pozdrawiam ;) Quote
nice_girl Posted August 19, 2007 Posted August 19, 2007 AnkaW napisał(a):My również przeszczęśliwi wróciliśmy. Karacik Najpiękniejsze Szczenie i II BIS Pupy. :multi: :multi: No, Aniu, gratuluję. :) Szkoda, że nie udało mi się dotrzeć i się spotkać. Ale co się odwlecze... :) A, mój dzieciak wygrał swoją klasę i zdobył zw.mł. :) Quote
Cambel&Megi Posted August 19, 2007 Posted August 19, 2007 Ja dopiero godzinę temu wróciłam z wystawy :eviltong: Mimo wielkich kałuż i tłoków między ringami było świetnie. :-P Quote
Ewa_17 Posted August 19, 2007 Posted August 19, 2007 "Ma się ten zwierzęcy magnetyzm...":ylsuper: sprytny zbyś :megagrin: twardziele w akcji :2gunfire: z fryzjerem za pan brat :turn-l: "Ciemność, widzę ciemność! Ciemność widzę!" :huh: Quote
olifka Posted August 19, 2007 Posted August 19, 2007 A z agility ktoś ma zdjęcia :cool3: ? Bo widzę tam torek ;) to chyba jakieś pokazy były :) (?) Quote
gonpak Posted August 19, 2007 Posted August 19, 2007 wszystko było ok!!!!!!!!!!!! począwszy od oznakowania drogi na wystawę, na dużych skrzyżowaniech napisy WYSTAWA i strzałki- można było trafić nawet bez mapy!!!!!!!!! ringi trochę zabłocone ole to juz nie wina organizatorów, piękny katalog z kolorowymi zdjęciami, miła obsługa w sekretariacie, dużo miejsca na terenie wystawy, pogoda super, pokazy agility, taniec z psem, praca psów mysliwskich, policyjnych, ORGANIZACJA SUUUUUUPER w związku z powyższym jadę na międzynarodówkę w lutym!!!!!!!! a my zdobyliśmy ZW. Mł. niestety z powodów osobistych nie zostaliśmy do końca na BIS, i żałuję jak niewiem co!!!!!!!!!!! Quote
g_o_n_i_a Posted August 19, 2007 Posted August 19, 2007 Śliczne zdjęcia :loveu: Ach Bafisia :loveu: http://images24.fotosik.pl/63/7f90ccdb7f5dccc2.jpg Och te psiaki były niesamowite :loveu: Miałam okazje pofocić ich troche w trakcie odpoczynku, jeden z nich jak przestałam go miziać to łebkiem zaczął mnie trącać :loveu: http://img260.imageshack.us/img260/9734/bezdrabinyniepodchodqm3.jpg Co do wystawy - stosunkowo mało psiaków było, racja - był wysyp yorków, labków i ON'ków, a poza tym to to błoto było straszne... :shake: I o psiakach zamkniętych w samochodzie też słyszałam :( A my dziekujemy w imieniu bezdomnych zwierzaków za pieniążki, jakie nam dzisiaj daliście :multi: Quote
Recommended Posts