Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

my tez juz po wystawie......spoznilismy sie na beagle nad czym najbardziej ubolewamy :shake:

ogolnie mowiac duze zamieszanie, woda faktycznie w niektorych miejscach po kostki :cool1:

wogole bylo malo psow, wysyp byl yorkow i labradorow.....reszta tylko po kilku przedstawicieli z rasy...

zdjec kilka mam, wstawie wieczorem...
musze tez podkreslic, ze ludzie handlujacy akcesoriami dla psow byli strasznie niemili.....bylo to na zasadzie albo kupujesz i ogladasz, albo nie ogladasz bo nie kupujesz :roll:...naszczescie nam sie udalo dokupic smyczke do kompletu i jestesmy zadowoleni ;)

a szczeniaki sprzedawane przed wystawa pozostawie bez komentarza :angryy:

• Replies 519
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

I jak zwykle - Zwiazek mowi ze zrobil co do zrobienia mial- czyli zawiadomil Straz Miejska , a straz nie reaguje na sprzedaz szczeniakow.Co roku to samo.:-(

Posted

Alaa napisał(a):
I jak zwykle - Zwiazek mowi ze zrobil co do zrobienia mial- czyli zawiadomil Straz Miejska , a straz nie reaguje na sprzedaz szczeniakow.Co roku to samo.:-(

i jeszcze byly porozwieszane kartki na ogrodzeniu wkolo stadionu, gdzie bylo napisane konskimi literami ZAKAZ SPRZEDAWANIA SZCZENIAT NA TERENIE WYSTAWY I W POBLIZU STADIONU......

ale nikt nic sobie z tego nie robil :shake:

Posted

Ewa_17-bigli było baaardzooo mało. sędziowanie szło sprawnie i szybko akurat w przypadku tych psów. mam garstke zdjęć
Łaskotka Leo Libra FCI

nasza Nicol, zw mł:cool3:

chyba najlepszy junior

Abra Łaciate Sierściuchy

Abra i Nicol

Posted

no to jeszcze ja cos dorzuce od siebie.
Mało miejsca miedzy ringami to to przede wszystkim, ciezko było przejsc, a jeszcze jak przyszlo wiecej ludzi:mad:

No i woda niestety stała jeszcze w niektórych miejscach, no ale to juz raczej nie wina organizatorów ;) ale w sumie co mniejsze pieski to sie mogły wykąpac ;) :eviltong:

ale ogólnie rzecz biorąc to wróciłam do domu zadowolona.
Suńka którą wystawiałam w młodzieży goldenów ocena doskonała i lokata II na 6 !!!
:multi: :multi: :multi: :multi: :multi:
ciesze sie bardzo bo to jej druga wystawa [na pierwszej dostała tylko obiecującą w szczeniakach], no i nie za dużo z nią ćwiczyłam przed wejściem na ring.

a to my na ringu

Posted

Best in Show
I wilczarz
II alaskan malamut
III kerry blue terrier

grupa IX
I pudel duży
II pudel toy
III buldog francuski
pudle moje:multi: ale chłopakom dobrze poszło:B-fly:, a ja musiałam w domu siedzieć buu

Posted

Nugatinka to TY???????:crazyeye:
podziwiałam Cię z kuzynką jak wystawiałaś tą sunie. wkleiłam wasze zdjęcie na forum goldenów. masz talent!!!!!!!!!!!!!! gratulacje

Posted

osiem dziekuje bardzo <wstydniś>

odpowiedzialam Ci na forum goldenów ;)
ale moge jeszcze raz,
to ARIEL Bapaja, po domowemu Zuzia, to nie mój pies, mojej cioci, ja tylko wystawiam ;)

Posted

Gośka napisał(a):
Aaa mój Fordzik:loveu: od mojego Tz mam wiadomość że dostali Najlepszego Weterana i BOBa:multi:. Dalmatynkaa mogę sobie skopiować to zdjęcia do siebie?

No jasne :)

Posted

AnkaW napisał(a):
My również przeszczęśliwi wróciliśmy. Karacik Najpiękniejsze Szczenie i II BIS Pupy. :multi: :multi:

No, Aniu, gratuluję. :) Szkoda, że nie udało mi się dotrzeć i się spotkać. Ale co się odwlecze... :)

A, mój dzieciak wygrał swoją klasę i zdobył zw.mł. :)

Posted

"Ma się ten zwierzęcy magnetyzm...":ylsuper:

sprytny zbyś :megagrin:

twardziele w akcji :2gunfire:

z fryzjerem za pan brat :turn-l:

"Ciemność, widzę ciemność! Ciemność widzę!" :huh:

Posted

wszystko było ok!!!!!!!!!!!!
począwszy od oznakowania drogi na wystawę, na dużych skrzyżowaniech napisy WYSTAWA i strzałki- można było trafić nawet bez mapy!!!!!!!!!
ringi trochę zabłocone ole to juz nie wina organizatorów,
piękny katalog z kolorowymi zdjęciami,
miła obsługa w sekretariacie,
dużo miejsca na terenie wystawy,
pogoda super,
pokazy agility, taniec z psem, praca psów mysliwskich, policyjnych,
ORGANIZACJA SUUUUUUPER
w związku z powyższym jadę na międzynarodówkę w lutym!!!!!!!!
a my zdobyliśmy ZW. Mł. niestety z powodów osobistych nie zostaliśmy do końca na BIS, i żałuję jak niewiem co!!!!!!!!!!!

Posted

Śliczne zdjęcia :loveu:
Ach Bafisia :loveu:
http://images24.fotosik.pl/63/7f90ccdb7f5dccc2.jpg
Och te psiaki były niesamowite :loveu: Miałam okazje pofocić ich troche w trakcie odpoczynku, jeden z nich jak przestałam go miziać to łebkiem zaczął mnie trącać :loveu:
http://img260.imageshack.us/img260/9734/bezdrabinyniepodchodqm3.jpg

Co do wystawy - stosunkowo mało psiaków było, racja - był wysyp yorków, labków i ON'ków, a poza tym to to błoto było straszne... :shake: I o psiakach zamkniętych w samochodzie też słyszałam :(
A my dziekujemy w imieniu bezdomnych zwierzaków za pieniążki, jakie nam dzisiaj daliście :multi: