ocelot Posted March 4, 2014 Posted March 4, 2014 [FONT=lucida grande, tahoma, verdana, arial, sans-serif]Nie jest stary, nie jest chory, nie jest okaleczony.[/FONT] [FONT=lucida grande, tahoma, verdana, arial, sans-serif]Całkiem niemedialny psiak... [/FONT]Nie ma tragedii... A jednak dla Łokiego to tragedia... cicha... niezauważalna, ale oogromna tragedia dla maleńkiego, niepozornego psa. [FONT=lucida grande, tahoma, verdana, arial, sans-serif]na spacerze się tuli..., na spacerze pięknie chodzi na smyczy... i patrzy w oczy.... licząc na cud.[/FONT] [FONT=lucida grande, tahoma, verdana, arial, sans-serif]Jest mały, niepozorny i strasznie się boi schroniska:( Ogonek podkulony, ciągły stres... nawet mniejsze psiaki go ustawiają, ech...[/FONT] [FONT=lucida grande, tahoma, verdana, arial, sans-serif]jak Łoki trafił do schroniska?[/FONT] [FONT=lucida grande]Ano szłam do pracy w mroźny styczniowy poranek. Nagle widzę biegającego między autami drobnego przerażonego psa. Inni nie widzą, albo udają... Biegał jak oszalały, prawie wpadając pod koła samochodów. Miał ciemną obrożę na sobie, ale był strasznie oszołomiony i wystraszony. Jego sierść cała pokryta była lodem i śniegiem, jakby spędził noc na ulicy. Co miałam robić? Zabrałam malucha z ulicy i zadzwoniłam po Schronisko. Tam wydawałoby się, że jest bezpieczny. Zamieszkał w gabinecie Kierownika. Łoki ma około 3 lat. Od momentu przeniesienia na boksu prawie nie je ze ze stresu. Jest troszkę nieufny, choć po chwili zaczyna merdać ogonkiem i po malutku się otwiera. [/FONT] [FONT=lucida grande]Kontakt w sprawie Łokiego:[/FONT] [FONT=lucida grande]730-355-970[/FONT] [FONT=lucida grande]730-355-971[/FONT] [FONT=lucida grande]adopcje@op.pl[/FONT] Quote
ocelot Posted March 5, 2014 Author Posted March 5, 2014 To taki maleńki - całkiem niewidoczny pies. Będzie miesiącami siedział w schronisku:( Jest kochany, ufny i strasznie przerażony. Zazwyczaj staram sie pomagać staruszkom, psiakom chorym, ale tu sie złamalam. Bo jego tragedia jest wielka tylko mało widoczna Quote
ocelot Posted March 9, 2014 Author Posted March 9, 2014 wtatara napisał(a):pieseczku trzeba robić ogłoszenia Muszę mu jakiś tekst wymyślić, ale nie mam jakoś głowy.... Quote
jotpeg Posted March 10, 2014 Posted March 10, 2014 akcje promocyjna trzeba zrobic, a na poczatek zciagnac tu wiecej ludzi. psiak fajny, młody, nieduży, zdjęcia ładne konieczne! Quote
wtatara Posted March 11, 2014 Posted March 11, 2014 z tego co pisałać na początku można zrobic super tekst do ogłoszeń Quote
ocelot Posted March 11, 2014 Author Posted March 11, 2014 wtatara napisał(a):z tego co pisałać na początku można zrobic super tekst do ogłoszeń W całości go użyć? Quote
ania75 Posted March 11, 2014 Posted March 11, 2014 jaka mordka słodka i przerażona jednocześnie :-( Quote
ocelot Posted March 12, 2014 Author Posted March 12, 2014 Postaramy się w weekend o więcej zdjęć Quote
ocelot Posted March 17, 2014 Author Posted March 17, 2014 Pogoda w weekend była mocno niesprzyjająca. Maluszek nie wyszedł na spacer:( Quote
ocelot Posted March 23, 2014 Author Posted March 23, 2014 Wczoraj było przepieknie:) Łoki z wielkim oddaniem patrzy w oczy:( Quote
wtatara Posted March 23, 2014 Posted March 23, 2014 jest śliczny. A czy zauważyliście że coraz więcej psów jest czarnych na spacerkach Quote
ocelot Posted March 23, 2014 Author Posted March 23, 2014 wtatara napisał(a):jest śliczny. A czy zauważyliście że coraz więcej psów jest czarnych na spacerkach Niestety:( Kiedyś nie wierzyłam, że trudniej wyadoptować czarnego psiaka. Po kilku latach już wierzę. Quote
jotpeg Posted March 26, 2014 Posted March 26, 2014 piękne zdjęcia z człowiekiem i patrzeniem w oczy - idealne do ogłoszen! Quote
ocelot Posted March 27, 2014 Author Posted March 27, 2014 jotpeg napisał(a):piękne zdjęcia z człowiekiem i patrzeniem w oczy - idealne do ogłoszen! ma już zrobione na 50 portalach, wykupione na bazarku, teraz czekamy na telefon. Quote
Jo37 Posted March 28, 2014 Posted March 28, 2014 Ile musimy uzbierać, żeby maluch mógł pojechać do DT. Quote
jotpeg Posted March 29, 2014 Posted March 29, 2014 ocelot napisał(a):ma już zrobione na 50 portalach, wykupione na bazarku, teraz czekamy na telefon. trzymamy kciuki!!! :cool2: kto dołączy?? Quote
Recommended Posts