Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[FONT=lucida grande, tahoma, verdana, arial, sans-serif]Nie jest stary, nie jest chory, nie jest okaleczony.[/FONT]
[FONT=lucida grande, tahoma, verdana, arial, sans-serif]Całkiem niemedialny psiak...
[/FONT]Nie ma tragedii...
A jednak dla Łokiego to tragedia... cicha... niezauważalna, ale oogromna tragedia dla maleńkiego, niepozornego psa.
[FONT=lucida grande, tahoma, verdana, arial, sans-serif]na spacerze się tuli..., na spacerze pięknie chodzi na smyczy... i patrzy w oczy.... licząc na cud.[/FONT]
[FONT=lucida grande, tahoma, verdana, arial, sans-serif]Jest mały, niepozorny i strasznie się boi schroniska:( Ogonek podkulony, ciągły stres... nawet mniejsze psiaki go ustawiają, ech...[/FONT]

[FONT=lucida grande, tahoma, verdana, arial, sans-serif]jak Łoki trafił do schroniska?[/FONT]

[FONT=lucida grande]Ano szłam do pracy w mroźny styczniowy poranek. Nagle widzę biegającego między autami drobnego przerażonego psa. Inni nie widzą, albo udają... Biegał jak oszalały, prawie wpadając pod koła samochodów. Miał ciemną obrożę na sobie, ale był strasznie oszołomiony i wystraszony. Jego sierść cała pokryta była lodem i śniegiem, jakby spędził noc na ulicy. Co miałam robić? Zabrałam malucha z ulicy i zadzwoniłam po Schronisko. Tam wydawałoby się, że jest bezpieczny. Zamieszkał w gabinecie Kierownika. Łoki ma około 3 lat. Od momentu przeniesienia na boksu prawie nie je ze ze stresu. Jest troszkę nieufny, choć po chwili zaczyna merdać ogonkiem i po malutku się otwiera. [/FONT]
[FONT=lucida grande]Kontakt w sprawie Łokiego:[/FONT]
[FONT=lucida grande]730-355-970[/FONT]
[FONT=lucida grande]730-355-971[/FONT]
[FONT=lucida grande]adopcje@op.pl[/FONT]

Posted

To taki maleńki - całkiem niewidoczny pies. Będzie miesiącami siedział w schronisku:( Jest kochany, ufny i strasznie przerażony. Zazwyczaj staram sie pomagać staruszkom, psiakom chorym, ale tu sie złamalam.
Bo jego tragedia jest wielka tylko mało widoczna

Posted

wtatara napisał(a):
jest śliczny.
A czy zauważyliście że coraz więcej psów jest czarnych na spacerkach

Niestety:( Kiedyś nie wierzyłam, że trudniej wyadoptować czarnego psiaka. Po kilku latach już wierzę.

Posted

jotpeg napisał(a):
piękne zdjęcia z człowiekiem i patrzeniem w oczy - idealne do ogłoszen!

ma już zrobione na 50 portalach, wykupione na bazarku, teraz czekamy na telefon.