Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Paulina87'][URL]http://allegro.pl/sliczne-spaniele-i1200391215.html[/URL] - zobaczcie co te szczeniaczki jedzą... pozostawię to bez komentarza[/QUOTE]

To chyba nie sa jego jedyne szczeniaki, są jeszcze husky i beagle

• 2 weeks later...
Posted

Wklejam z allegro, by gdzieś nie zginęło.

Witam.Mam do sprzedania 8 SZCZENIAKÓW krótkowłosych.Pieski są zaszczepione i dwa razy odrobaczone-posiadają książeczki szczepień.Obecnie mają 7 tygodni i po 30-09-2010 będą gotowe do odbioru.Szczeniaki są bardzo silne gdyż wszystkim w 5i6 tygodniu stanęły uszka.Poza tym są żywiołowe z ciemnym wybarwieniem i ładną linią grzbietu.W razie potrzeby do 30km dowiozę gratis.Cena dotyczy jednej szt.PROSZĘ O PRZEMYŚLANE DECYZJE w sprawie kupna psa.UWAGA! Wraz z upływem czasu pieski będą droższe. Tel. *********

albo jestem głupia, albo ni douczona. Przecież chyba wszystkim "rodowodowym" ONkom uszy stoją w szpic?
Pieski będą droższe, bo więcej na nie wyda :( co za buc... ino kasa w głowie.

Posted

chodziło mi o to, że to czy onkopodoobnemu psu staną uszy nie zależy od jego sił.. tak samo z ceną. ludzie myślą że sprzedadzą dorosłego psa z łańcucha za 500zł a potencjalny kupiec może sobie kupić "takiego samego" tyle że szczyla z połowę ceny.

Posted

[quote name='ewunian']UWAGA! Wraz z upływem czasu pieski będą droższe. Tel. *********[/QUOTE]
Ciekawe ile musiałabym za dorosłego dać... Od razu widać, co to za człowiek :roll:

Informacja o uszach chyba nawet nie wymaga komentarza...

Pity - tragedia... :roll:

• 2 weeks later...
Posted

Eksluzywny burdel dla czworonogów!

Witam!
Chcesz, by Twój pies był w końcu szczęśliwy, a Twoja suczka zaspokojona? Pierwszy w kraju psi burdel!
Możesz pomnożyć swoje czworonogi i zwiększyć szansę na przeżycie miotu, lub zaspokoić chcicę Twojego czworonoga. Mamy również do zaoferowania psie kondomki, brzebadane dermatologicznie. Atest jakości przyznany przez Unię Europejską.
blablabla, blablabla...

hmmm.... ciekawam, co to znaczy EKS-LUZYWNY. ja znam tylko słowo eksKluzywny :D
i ten atest z UE... :facepalm:
PS. to ten link, który grzybkowa podała...