Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Ten człowiek nie lepszy ; http://allegro.pl/item1038051674_owc...tor_khron.html
'PIES REPRODUKTOR KHRON KRYCIE SUCZEK SUKI HODOWLANE CENA 800 SUKI BHEZ RODOWODU 300ZL ' Masakra !
Trzeba uważać jeszcze na tego ; potym jak pojechałam po nim za pseudo usunął swej alegratki część.Pytał się o młodą owczarkę,ale jest ona po sterylceWięc już mu nie pasuje, szuka(na różnych serwisach) ' owczarka niemieckiego lub labradora(będzie miał dobrze warunki !) wystawia 'cocker spaniela reproduktora' i reproduktor DONa-bez rodowodu'kolegi"
Do mnie pisał z meila hodowlaowczarków@vp.pl ,ma pseudonimy wicio (i różne liczby przy nich),z wielkopolski,ok.Śremu.
link ; http://ale.gratka.pl/szukaj/?u=907321 teraz szuka tylko labka,a spaniela usunął aukcje !
Tak mnie wkurzył ten gościu ,że szok!Dobrze ,że ta onka był po sterylce.

• Replies 1.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Guest ambird
Posted

Ten wicio wczoraj u nas labradora chciał. Podpadł nam od razu, pisał, że po co kastrować, to taka krzywda :mad::mad::mad:

Posted

Chyba każdy zna Gershimi i jej boskie twórczości na alegratce i forum wizażu.
Zaczęłam przeglądać jej zdjęcie na portalu garnek.pl
Ujrzałam 3 szczeniaki
syna Ceresa, jego córkę i triballa.
Ten ostatni rzucił mi się w oczy najbardziej.
Popatrzcie na to zdjęcie:
http://www.garnek.pl/ghershi/8815138/triball
a potem na uszy psa.....

Nie znam się na prawie, ale czy kopiowanie uszu nie jest nielegalne i nie można jakoś "jej usadzić"?

Posted

[quote name='_ogonek_']Chyba każdy zna Gershimi i jej boskie twórczości na alegratce i forum wizażu.
Zaczęłam przeglądać jej zdjęcie na portalu garnek.pl
Ujrzałam 3 szczeniaki
syna Ceresa, jego córkę i triballa.
Ten ostatni rzucił mi się w oczy najbardziej.
Popatrzcie na to zdjęcie:
http://www.garnek.pl/ghershi/8815138/triball
a potem na uszy psa.....

Nie znam się na prawie, ale czy kopiowanie uszu nie jest nielegalne i nie można jakoś "jej usadzić"?

Jest nielegalne ale chyba tylko weta, który to zrobił. Ona znów pisze na wizażu? Ten jeden ma przepuklinę.

Posted

Nie pisze na wizażu bo ma chyba bana, albo pokasowała wszystkie posty. Znalazłam te fotki na jej koncie na garnek.pl .
Ale fakt, nie rzuciła mi się ta kolczatka....
Tam na wizażu teraz "rządzi" jakaś zuzass czy jakoś tak. Próbuje wszystkom ciemnote wciskać że psy z pseudo są ok. Taka gershimi number 2

Posted

_ogonek_ napisał(a):
Nie pisze na wizażu bo ma chyba bana, albo pokasowała wszystkie posty. Znalazłam te fotki na jej koncie na garnek.pl .
Ale fakt, nie rzuciła mi się ta kolczatka....
Tam na wizażu teraz "rządzi" jakaś zuzass czy jakoś tak. Próbuje wszystkom ciemnote wciskać że psy z pseudo są ok. Taka gershimi number 2

ogonek - mozesz prosze podac link do watku z wizazu... musze sie przyjrzec tej...&^%$^& ;)

Posted

Jak widzę jej psy to włos jeży mi się na głowie. Ostatnio nawet widziałam gdzieś jak ktoś się pozbywał szczeniaka po Ceresie, ale gratka bodajże:(

• 2 weeks later...
Posted

Czarno-podpalany labek? To jeszcze nic, widziałam już "labradory" czarno-białe :razz: Ludzie oszaleli już całkowicie chyba... Jedna z ONkowatych suk z mojego osiedla miała w tamtym roku szczenię, które wyglądało, jakby było owocem miłości owej owczarki i... czarnego jamnika... Po rasowych rodzicach? Po rasowych. A że innych ras to co tam...

Posted

evl napisał(a):
Czarno-podpalany labek? To jeszcze nic, widziałam już "labradory" czarno-białe :razz: Ludzie oszaleli już całkowicie chyba... Jedna z ONkowatych suk z mojego osiedla miała w tamtym roku szczenię, które wyglądało, jakby było owocem miłości owej owczarki i... czarnego jamnika... Po rasowych rodzicach? Po rasowych. A że innych ras to co tam...

evl to dokładnie taka sytuacja jak opisałam wyżej.

Co do labradorów istnieje prawdopodobieństwo wystąpienia łaciatych szczeniąt- np biszkoptowo czarnych lub czarno białych, ale nie wiem czy w PL był taki przypadek bo zdaża się to niezmiernie żadko- oczywiście takie szczeniaki są niedopuszczane do dalszej hodowli...

Posted

Mops z bernardynem? Jakoś nie chce mi się wieżyć - po pierwsze - niby w jaki sposób? Zdecydowanie za duża różnica między psem 5 a 80 kg, poza tym płody były na tyle duże że suczka mogłaby tego nie przeżyć..

Posted

DO SPRZEDANIA MAM 7 SZCZENIACZKÓW GOLDENÓW O RÓŻNYM NAMASZCZENIU, NIESTETY GENY OJCA GOLDENA Z RODOWODEM NIE WYSTARCZYŁY I PIESKI ODZIEDZICZYŁY KOLOR PO HUSKYM. POZA KOLOREM TO GOLDENY W CAŁEJ OKAZAŁOŚCI. URODZONE 8.05.2010, PIESKI SĄ ZDROWE, WOLNE OD DYSPLAZJI, ODROBACZYWIONE, [...] SĄ NIEZWYKLE POGODNE I PRZYJAZNE, IDEALNE DLA DZIECI I OSÓB STARSZYCH. MAJĄ SPOKOJNY CHARAKTER I DZIĘKI TEMU, ŻE SĄ OD DWÓCH RÓŻNYCH RASOWYCH PSÓW BĘDĄ BARDZO MOCNE I NIE BĘDZIE Z NIMI PROBLEMÓW ZDROWOTNYCH TAK JAK TO SIĘ CZĘSTO ZDARZA U RASOWYCH GOLDENÓW.[...]

O ja pier... :wallbash: Rasowe goldenki! Wyglądające TAK:

A wiecie, co jest najgorsze? Że zawsze znajdzie się jakiś półgłówek, który uzna, że skoro po goldenie z rodowodem szczeniaki to muszą być goldenami.

Idealne dla dzieci i osób starszych.... :splat: