Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

evl napisał(a):
Ciekawe od kiedy jakikolwiek smalec ma właściwości lecznicze... :roll:

Nie ma, bo to podpucha. Dlatego robi się i z psów i z kotów. To chore.

• 3 weeks later...
Posted

SZCZENIAKI 9CIO TYGODNIOWE. STRÓŻUJĄCE.
CZUJNE, ODWAŻNE!
POSIADAJĄ KSIĄŻECZKI ZDROWIA ORAZ SĄ
SZCZEPIONE I ODROBACZYWIONE.
3-PSY I 4-SUKI
PIESKI NIE MAJĄ RODOWODU, PONIEWAŻ NIE WYRABIAŁEM GO MOJEJ SUCE, BO TAKOWY NIE BYŁ MI POTRZEBNY(PIES UŻYTKOWY). OJCIEC JEST PSEM RODOWODOWYM

Ale się uśmiałam :lol:
Dziewięciotygodniowe szczeniaki stróżują? :crazyeye:
A pojęcia na temat rodowodu to ten sprzedawca zbyt wielkiego nie ma... :shake:

coś na temat kilkutygodniowych szczeniaków pseudoyorka:
Perełki są już w pełni zresocjalizowane i nauczone czystości!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

:evil_lol:

oraz zdjęcie w 100% rasowych ONków (w tle piękna, schludna miska z pożywieniem dla psiaków :roll:)

• 3 weeks later...
Posted

jejku jak sie spojrzy na jego oferte to rzeczywiscie wyglada to nieciekawie :/
wystarczyloby sie z kolesiem umowic na ogladanie psiakow jakie ma do zaoferowania(np. pod pretekstem ze chcesz szczeniora wiekszej rasy ale jeszcze nie wiesz jakiego), noi obejrzec rodzicow zeby wiedziec czy na pewno na "rasowego" wyrosnie.
najlepeij jesli to bylby mezczyzna, chyba bardziej wzbodzalby zaufanie ...

Posted

Gonitwa napisał(a):
To mi wygląda na oborę/stodołę/stajnię nie na klatkę. To za psem.

a w oborze kaltki w ktorych siedzą! jest ktos z okolic? jakas fundacja moze by sie tym zajeła?
:angryy::angryy:

Posted

sluchajcie a moze przy okazji napisac do Zwiazku Kynologicznego... z informacja o tym, ze prowadzona jest produkcja psiakow...

jednoczesnie trzeba byloby naglosnic sprawe w innych watkach, sciagnac tutaj inncyh dogomaniakow, moze fundacje... ja dalam znac juz w watku - post 123 - http://www.dogomania.pl/threads/179687-Chce-wykupic-psa-ktory-jest-zamykany-w-lazience-bo-szczeka?p=14090886#post14090886

jesli mozecie - dajcie znac w innych watkach...

Posted

to walka z wiatrakami...nic sie tu raczej nie da zrobic, psy sa zdrowe, nakarmione, nie maja ran...to wedlug prawa nic im nie jest...taka niestety prawda...
tacy prosci ludzie brak rodowodu czasem tlumacza mi np tym ze oni tak naprawde psu wyswiadczaja przysluge bo "nie ciagaja psa na wystawy bo maja pieski do kochania i takie pieski sa szczesliwsze"...oni mysla ze robia dobrze...ciezko zmienic myslenie takich ludzi...

Posted

A według mnie za tym onkiem jest klatka !
Działać trzeba i to jak najszybciej ,ale pytanie jak ???
Gdyby psy zostały mu odebrane z domkami dla nich nie było by raczej problemu ,chyba że z husky i onkami ,bo ich jest pełno w schronach !
Zastanawiam się czy ten facet to anoalfabeta,dzieci w 1 klasie uczą ,że nie pisze się ,jak ten pan "ktury",tylko "który".
Jak ktoś by kto ma tam blisko mógłby tam pojechać i jak już było powiedziane pod pretekstem kupna szczeniaka !

Posted

Kolejny pieprzony pseudo. Obawiam się że niewiele można bo psy wyglądają na względnie zadbane. Jedynie co to ktos może sie przejsć i sprawdzić warunki w jakich są jako potencjalny chetny i jak coś będzie nie tak to można próbowac nasłać kontrolę z TOZ czy jakiejś zaprzyjaźnionej fundacji. Ja napisałam zapytanie o sznaucerka ale póki co nie mam jeszcze odpowiedzi.

Posted

"west 3 letnia suczka doskonala matka po 3 miotach odchowala 22 szczeniaki..."
"alaskan malamute... dorosla 3 letnia suka po 3 miotach odchowala 25 szczeniaków..."
"pinczery miniaturowe (...) obciete ogonki..."
Cholera, co za ludzie :placz:!

Posted

west 3 letnia suczka doskonala matka po 3 miotach odchowala 22 szczeniaki rodzila sama bez cesarek bardzo spokojna kontaktowa

Matko boska... 22 pseudo westy od jednej suki...

dorosla 3 letnia suka po 3 miotach odchowala 25 szczeniaków 250zl lub zamienie

Zamienię... bo malamuty z mody wychodzą, albo na młodszą... :splat:

Zamienić chce też sukę shar-pei, chyba się interes słabo kręci na sharpikach :shake:

A nasze idiotyczne prawo na to pozwala... Już pomijając wszystko inne -ile on ma dochodu nieopodatkowanego?! :angryy: