mala_czarna Posted December 29, 2009 Posted December 29, 2009 [quote name='Lilith20']bleh dla mnie to obrzydliwe :/[/QUOTE] No wiesz. Jak kto co lubi ;) W każdym razie jest to zgodne z prawem. Quote
evel Posted December 29, 2009 Posted December 29, 2009 Ciekawe od kiedy jakikolwiek smalec ma właściwości lecznicze... :roll: Quote
Salo Posted December 30, 2009 Posted December 30, 2009 evl napisał(a):Ciekawe od kiedy jakikolwiek smalec ma właściwości lecznicze... :roll: Nie ma, bo to podpucha. Dlatego robi się i z psów i z kotów. To chore. Quote
kamilka91 Posted January 21, 2010 Posted January 21, 2010 SZCZENIAKI 9CIO TYGODNIOWE. STRÓŻUJĄCE. CZUJNE, ODWAŻNE! POSIADAJĄ KSIĄŻECZKI ZDROWIA ORAZ SĄ SZCZEPIONE I ODROBACZYWIONE. 3-PSY I 4-SUKI PIESKI NIE MAJĄ RODOWODU, PONIEWAŻ NIE WYRABIAŁEM GO MOJEJ SUCE, BO TAKOWY NIE BYŁ MI POTRZEBNY(PIES UŻYTKOWY). OJCIEC JEST PSEM RODOWODOWYM Ale się uśmiałam :lol: Dziewięciotygodniowe szczeniaki stróżują? :crazyeye: A pojęcia na temat rodowodu to ten sprzedawca zbyt wielkiego nie ma... :shake: coś na temat kilkutygodniowych szczeniaków pseudoyorka: Perełki są już w pełni zresocjalizowane i nauczone czystości!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :evil_lol: oraz zdjęcie w 100% rasowych ONków (w tle piękna, schludna miska z pożywieniem dla psiaków :roll:) Quote
Ambra Posted February 10, 2010 Posted February 10, 2010 produkcja idzie ! uhuu! http://ale.gratka.pl/szukaj/?u=1350436 ciekawe w jakich warunkach zyja te psy.. http://ale.gratka.pl/szukaj/?u=1367333 noz sie otwiera! zobaczcie na ten łańcuch! witam mam do zaoferowania krycie pięknym , dobrze kontowanym ,mocnej kośći owczarkiem niemieckim z metryką cena 300 zł a za nimi jego i pobratyncow klatki!! :angryy::angryy: co za skur.....!!!:angryy: Quote
UTAAP Posted February 10, 2010 Posted February 10, 2010 Przejrzalam kilka tych pieknych ofert - ogony oczywiscie urzniete u 'dobermanow' :angryy:.... Quote
carolinascotties Posted February 10, 2010 Posted February 10, 2010 TO pseudohodowla z Wielkopolski... zastanawiam sie,l czy nei trzeba byloby zrobic wywiadu o tym gosciu - skoro psy najwyrazniej zyja w strasznych warunkach ... Quote
Gonitwa Posted February 11, 2010 Posted February 11, 2010 To mi wygląda na oborę/stodołę/stajnię nie na klatkę. To za psem. Quote
grzybkowa Posted February 11, 2010 Posted February 11, 2010 jejku jak sie spojrzy na jego oferte to rzeczywiscie wyglada to nieciekawie :/ wystarczyloby sie z kolesiem umowic na ogladanie psiakow jakie ma do zaoferowania(np. pod pretekstem ze chcesz szczeniora wiekszej rasy ale jeszcze nie wiesz jakiego), noi obejrzec rodzicow zeby wiedziec czy na pewno na "rasowego" wyrosnie. najlepeij jesli to bylby mezczyzna, chyba bardziej wzbodzalby zaufanie ... Quote
Ambra Posted February 11, 2010 Posted February 11, 2010 Gonitwa napisał(a):To mi wygląda na oborę/stodołę/stajnię nie na klatkę. To za psem. a w oborze kaltki w ktorych siedzą! jest ktos z okolic? jakas fundacja moze by sie tym zajeła? :angryy::angryy: Quote
carolinascotties Posted February 11, 2010 Posted February 11, 2010 sluchajcie a moze przy okazji napisac do Zwiazku Kynologicznego... z informacja o tym, ze prowadzona jest produkcja psiakow... jednoczesnie trzeba byloby naglosnic sprawe w innych watkach, sciagnac tutaj inncyh dogomaniakow, moze fundacje... ja dalam znac juz w watku - post 123 - http://www.dogomania.pl/threads/179687-Chce-wykupic-psa-ktory-jest-zamykany-w-lazience-bo-szczeka?p=14090886#post14090886 jesli mozecie - dajcie znac w innych watkach... Quote
carolinascotties Posted February 11, 2010 Posted February 11, 2010 pomyslalam, ze moze znalazlby sie tam ktos, kto moglby pomoc w rozwiazaniu problemu..ale moze to rzezczywiscie glupie... wydaje sie logiczne, ze powinno im zalezec na tym, aby uzmyslowic ludziom, ze pies rasowy to pies z papierami... Quote
Kinia1984 Posted February 11, 2010 Posted February 11, 2010 to walka z wiatrakami...nic sie tu raczej nie da zrobic, psy sa zdrowe, nakarmione, nie maja ran...to wedlug prawa nic im nie jest...taka niestety prawda... tacy prosci ludzie brak rodowodu czasem tlumacza mi np tym ze oni tak naprawde psu wyswiadczaja przysluge bo "nie ciagaja psa na wystawy bo maja pieski do kochania i takie pieski sa szczesliwsze"...oni mysla ze robia dobrze...ciezko zmienic myslenie takich ludzi... Quote
carolinascotties Posted February 11, 2010 Posted February 11, 2010 jestem ciekawa, czy rzeczywiscie wszystkie psy sa zdrowe... nie widac suk, ktore rodza... widzimy to, co ten czlowiek chce pokazac... :( Quote
grzybkowa Posted February 11, 2010 Posted February 11, 2010 dlatego zanim ktokolwiek zacznie "działać" w sprawie tego pana,topierw powiniensie z nim umowic jak pisalam wczesniej i obejrzec dokladniej warunki ... Quote
Borówka16 Posted February 11, 2010 Posted February 11, 2010 A według mnie za tym onkiem jest klatka ! Działać trzeba i to jak najszybciej ,ale pytanie jak ??? Gdyby psy zostały mu odebrane z domkami dla nich nie było by raczej problemu ,chyba że z husky i onkami ,bo ich jest pełno w schronach ! Zastanawiam się czy ten facet to anoalfabeta,dzieci w 1 klasie uczą ,że nie pisze się ,jak ten pan "ktury",tylko "który". Jak ktoś by kto ma tam blisko mógłby tam pojechać i jak już było powiedziane pod pretekstem kupna szczeniaka ! Quote
carolinascotties Posted February 11, 2010 Posted February 11, 2010 ciedkawe tylko, czy przyjmuje ludzi w miejscu, w ktorym trzyma psy... potrzebny jest ktos z okolic - Leszno, Ostrów Wielkopolski, Wrocław, Głogów, Środa Wlkp... http://maps.google.pl/maps?q=krobia+63-840&oe=utf-8&rls=org.mozilla:pl:official&client=firefox-a&um=1&ie=UTF-8&hq=&hnear=Krobia&gl=pl&ei=UXl0S9eRINKF_AaW4rW-Cg&sa=X&oi=geocode_result&ct=image&resnum=1&ved=0CAkQ8gEwAA Quote
weszka Posted February 12, 2010 Posted February 12, 2010 Kolejny pieprzony pseudo. Obawiam się że niewiele można bo psy wyglądają na względnie zadbane. Jedynie co to ktos może sie przejsć i sprawdzić warunki w jakich są jako potencjalny chetny i jak coś będzie nie tak to można próbowac nasłać kontrolę z TOZ czy jakiejś zaprzyjaźnionej fundacji. Ja napisałam zapytanie o sznaucerka ale póki co nie mam jeszcze odpowiedzi. Quote
Malwi Posted February 12, 2010 Posted February 12, 2010 ja z Ostrowa...tyle ze niezmotoryzowana ..... może z Rawicza się ktoś znajdzie ? albo Gostynia.... Quote
Szami Posted February 13, 2010 Posted February 13, 2010 Czy jest tu ktoś z okolic Tarnowa - tu też trzeba sprawdzić "hodowlę " : http://ale.gratka.pl/szukaj/?u=1591456 Quote
UTAAP Posted February 13, 2010 Posted February 13, 2010 "west 3 letnia suczka doskonala matka po 3 miotach odchowala 22 szczeniaki..." "alaskan malamute... dorosla 3 letnia suka po 3 miotach odchowala 25 szczeniaków..." "pinczery miniaturowe (...) obciete ogonki..." Cholera, co za ludzie :placz:! Quote
evel Posted February 13, 2010 Posted February 13, 2010 west 3 letnia suczka doskonala matka po 3 miotach odchowala 22 szczeniaki rodzila sama bez cesarek bardzo spokojna kontaktowa Matko boska... 22 pseudo westy od jednej suki... dorosla 3 letnia suka po 3 miotach odchowala 25 szczeniaków 250zl lub zamienie Zamienię... bo malamuty z mody wychodzą, albo na młodszą... :splat: Zamienić chce też sukę shar-pei, chyba się interes słabo kręci na sharpikach :shake: A nasze idiotyczne prawo na to pozwala... Już pomijając wszystko inne -ile on ma dochodu nieopodatkowanego?! :angryy: Quote
carolinascotties Posted February 15, 2010 Posted February 15, 2010 Westie wrzucilam na zaprzyjaznione forum...moze cos wymyslimy... odbieranie - kupowanie psow wyeksploatowanych nie jest rozwiazaniem...wiem... ale co innego robic??? Quote
Recommended Posts