Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Agnie Koty napisał(a):
link
ładne i małe yorki z niej wychodzą....:-(

Wklejam treść ogłoszenia, bo link zostanie zapewne usunięty ;):

suczka york 2 letnia po yorku i terierze..... i jej trzy szczeniaki ,,,1 tygodniowe ,,,,1 suczka i 2 psy yorki oszczenila sie 3 raz i zawsze miala duzo szczeniakow 6-8 szt,,tym razem miala 6sztuk ale z braku czasu i nie dopilnowania 3 szt zdechly umarzly na plytkach polecam i prosze o szybki odbiur tel ********** cena za suke i szczeniaki wszystkie 2000 zl waga suki 4kg ale szczeniaki wychodza male i ladne yorki

Brak słów :roll:

Posted

Rottie napisał(a):
suczka york 2 letnia po yorku i terierze..... i jej trzy szczeniaki ,,,1 tygodniowe ,,,,1 suczka i 2 psy yorki oszczenila sie 3 raz i zawsze miala duzo szczeniakow 6-8 szt,,tym razem miala 6sztuk ale z braku czasu i nie dopilnowania 3 szt zdechly umarzly na plytkach polecam i prosze o szybki odbiur tel ********** cena za suke i szczeniaki wszystkie 2000 zl waga suki 4kg ale szczeniaki wychodza male i ladne yorki

Brak słów, oj brak. :angryy:
Tak bez rzadnych, nawet najmniejszych emocji pisane 'zdechły se na płytkach' no po prostu jakaś paranoja! :angryy: I jeszcze 'sztuki' ... :angryy:

Posted

tym razem miala 6sztuk ale z braku czasu i nie dopilnowania 3 szt zdechly umarzly na plytkach polecam i prosze o szybki odbiur
a co to są zabawki że na sztuki je liczą:crazyeye:
i spokojnie przyznawać się że "pozwoliłem kilku zdechnąć bo nie miałem czasu na pilnowanie, ale reszte polecam" :shake:

Posted

Sprzedam 6- tygodniowe szczeniaczki. Suczki i pieski. Zaszczepione i odrobaczywione.

Szczeniak rasy Rottweiler - odrobaczony, zaszczepiony, z książeczką zdrowia. Jest po ułożonych, spokojnych i pewnej psychice rodzicach. Bez wad genetycznych. Rodzice do zobaczenia na miejscu.
Szczeniaczki nie są na łańcuch.
Kontakt mailowy mile widziany - mogę przesłać więcej zdjęć

No pięknie, ładnie, ale ten piesek za 350zł to zwykły kundelek.. widział ktoś kiedyś rottweilera z szorstką sierścią na pysku?

Kupie do 100zł lub przyjme najlepiej szczeniaka dobermana lub amstafa lub rottweilera , najlepiej sunie.

Szkoda słów :shake:

Bardzo pilnie poszukuję pieska rasy Amstaff! ( max 4 miesiące ) Kolorek Jak na zdjęciu! BEZ RODOWODU ...

Witam serdecznie
Pies nie jest na sprzedaż, aukcja dotyczy tylko krycia...
Piękny o wyśminitej maści pies Armet 20 miesięczny, rasy Amstaff!
Bardzo towarzyski, a co za tym świadczy łagodnośc dla ludzi,dzieci i innych zwierząt...
Pies bardzo dobrze zbudowany (doskonałe geny do przekazania potomkowi)
Niespotykanie rozbudowana muskulatura (świadczy o zdrowotności i odpowiednich genach dla tej rasy)
To wszystko dzieki odpowiednio dobranym składnikom jedzenia, witamin,i oczywiście zabaw dla psa...
Bardzo silny,zwinny,szybki...
Pies posiada książeczke szczepień, tak wiec nie ma mowy o jakiś chorobach, niedociągnieciach ze strony właściciela...
Zapraszam do obejżenia zdjęc
Cena za krycie 200zł
ps.Bardzo ładnie kryje ( suczka sąsiada)małe do wglądu-potężne!

:lol: Pies jakiś taki na przestraszonego na zdjęciach wyglądał..

sprzedam Yorki z rodowodem i bez rodowodu , po czempionie, wybarwienia srebrno złote,ŁÓDZ

Posted

:crazyeye:
nooo ale to ogłoszenie to już jest po prostu mistrzostwo ...

Posted

Celem aukcji jest cykl krycia. Zapraszam do skorzystania z usług mojego rodowodowego, miniaturowego pieska maltańczyka o wadze 1,90KG kg w kłębie 20 CM. Cena dotyczy dwukrotnego krycia suczki w 11 dniu i w 13 dniu .Piesek jest rodowodowy, posiadam metrykę OJCIEC CH.PL,MŁ.PL ******, MATKA CH.PL *****. Oferuje dogodne warunki krycia, możliwość pozostawienia suczki na parę dni po wcześniejszym uzgodnieniu. Zapraszamy suczki z rodowodem jak i bez rodowodu.

Nakapować hodowcom? :evil_lol:

Młode Amstaffy

2 psy (każdy po 100zł) i 6 suk (każda po 80zł). Matka bez rodowodu! Pies czystej rasy. Piękne pieski. Więcej informacji można uzyskać drogą mailową.
Zapraszam do kupna

W nazwie aukcji pisało: Miesięczne amstaffy

BEAGLE-trzykolorowe pieski i suczki bez rodowodu,zadbane, zdrowe pieszczochy.
100% beagle !!!!!

Ojciec-rodowody, pies z Anglii, niski ok.34 cm, wysokie lokaty na wystawach, mama -suczka z Polski-bez wystaw - urocza piekna suczka,rowniez mała- 35cm . Szczeniaczki beda mniejsze w typie ,sa juz 3 x odrobaczone,szczepione.

:crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: Przypadkowe krycie? :crazyeye:

Posted

Rottie napisał(a):

"BEAGLE-trzykolorowe pieski i suczki bez rodowodu,zadbane, zdrowe pieszczochy.
100% beagle !!!!!

Ojciec-rodowody, pies z Anglii, niski ok.34 cm, wysokie lokaty na wystawach, mama -suczka z Polski-bez wystaw - urocza piekna suczka,rowniez mała- 35cm . Szczeniaczki beda mniejsze w typie ,sa juz 3 x odrobaczone,szczepione."

:crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: Przypadkowe krycie? :crazyeye:
Co pół roku te przypadki. Ojciec to zwykły kundel, a nie żaden import.

Posted

PRZEBOJOWE SZCZENIACZKI MIX PEKINCZYK Z RATLERKIEM

SPRZEDAM FAJNIUSIE SZCZENIACZKI ICH MAMA JEST SUNIA RASY PEKINCZYK, A TATA RATLEREK.DO WYBORU JEST PIESEK I SUNIA, SZCZENIACZKI SA ODROBACZONE, MAJA 5 TYG.SA BARDZO WESOLE I CIEKAWSKIE SWIATA:))) PSIACZKI BEDA MALUTKIE. TEL *******

cena 220 zł za 'sztukę' :/

Posted

Suczka Ratlerek 9 miesięcy czarno-podpalana.
Waga 80 dkg. wysokość 14cm.
Szczepiona , odrobaczona, zdrowa,wesoła wychowywana
w domu z dziećmi.
Przed 1 cieczką.
Pozostałe informacje. tel *******
Cena do negocjacji.
Przed licytacją proszę o telefon.

"tylko".... 1200 zł za bezpapierowego kundelka!

Posted

Rottie napisał(a):

Co chcesz? Pan od yorków, z których trzy umarły na kafelkach (te z ogłoszenia od Agnie_Koty) chciał 2000zł za szczenię:-? A na allegro jakiś babsztyl chciał 150zł za kotka, najzwyklejszego nierasowca, tyle, że białego.

Posted

Rottie napisał(a):

Jeszcze do tego "ratlerka".. Skoro 'rasowy' to powinien być pinczer miniaturowy, a nie.

Posted

Lemoniada napisał(a):
Co chcesz? Pan od yorków, z których trzy umarły na kafelkach (te z ogłoszenia od Agnie_Koty) chciał 2000zł za szczenię:-? A na allegro jakiś babsztyl chciał 150zł za kotka, najzwyklejszego nierasowca, tyle, że białego.

Kiedyś spotkałam się również z ogłoszeniem o "yorkach" za 1200 zł, ale 2 tys.? :crazyeye:

Posted

Sprzedam przepięknego yoreczka o wyjątkowym wyglądzie- prześlicznym włosie. Piesek jest jedynakiem- jednym szczeniakiem . Suczka z rodowodem. Piesek wabi się Tofik, ma 7 tygodni, pięknie sam jje. Sprzedam pieska tylko odpowiedzialnym ludziom,u których będzie szczęśliwy. Jest to żywe zwierzątko więc nie jest zabawką do kochania przez chwilę. Proszę o przemyślenie decyzji zakupu. Chcę aby Tofik miał kochany domek a w nim miłość . Więc zastrzegam sobie możliwość wyboru odpowiedniego domku. Pozdrawiam serdecznie.TEL *** *** ***

Szczeniak po 1000zł i jest jedna osoba w licytujących.... Suczka z rodowodem, a piesek już nie?...

Posted

Witam!

Mam do sprzedania cztery pieski 2 miesięczne, mieszańce owczarka niemieckiego, urocze. Wszystkie maści czarnej - podpalanej. Matka jest dużym psem podobnym do owczarka niemieckiego, maści wilczastej o zrównoważonej psychice, ojciec równiez był dużym psem, maści czarnej-podpalanej, więc szczenięta w przyszłości też będą dużymi psami. Rodzice posiadają stojące uszy i niektórym szczeniakom uszy zaczynają już "stawać".

Jeżeli ktoś potrzebuje psa do stróżowania, jako pies obronny lub po prostu przyjaciela to polecam.

Pieski nie były jeszcze zaszczepione i nie były odrobaczane.

Bliższe informacje pod numerem tel. *** *** ***
Zapraszam do zakupu.

niedość, że nie szczepione, to jeszcze jakim cudem są mieszańcami ONka, skoro rodzice nie są rasowi..? :O

Posted

niedługo na allegro pojawią się pseudo "amstaffy" - znajomy szuka partnera dla swojej suki bez rodowodu oczywiście.:angryy: była już pierwsza próba, na szczęście suczka nie polubiła "partnera" - też pseudo amstaffa. próbowałam go przekonać żeby tego nie robił, że jest tyle "stafików" do adopcji, i że jego pies to zwyczajny kundelek, ale nic do niego nie dociera, twierdzi że jego pies to rasowy amstaf, i że każda suczka powinien mieć młode, bo jak nie to będzie chorowała, będzie nieszczęśliwa itp... Ja już nie mam siły, kilkanaście razy próbowałam tłumaczyć i nic:shake::-(

Posted

baffi2 napisał(a):
niedługo na allegro pojawią się pseudo "amstaffy" - znajomy szuka partnera dla swojej suki bez rodowodu oczywiście.:angryy: była już pierwsza próba, na szczęście suczka nie polubiła "partnera" - też pseudo amstaffa. próbowałam go przekonać żeby tego nie robił, że jest tyle "stafików" do adopcji, i że jego pies to zwyczajny kundelek, ale nic do niego nie dociera, twierdzi że jego pies to rasowy amstaf, i że każda suczka powinien mieć młode, bo jak nie to będzie chorowała, będzie nieszczęśliwa itp... Ja już nie mam siły, kilkanaście razy próbowałam tłumaczyć i nic:shake::-(

W Elblągu jest jakiś wet który właścicielom astów mówi, że ciąża chroni przed następnymi urojonymi, że astka łagodnieje po szczeniakach i zmniejsza prawdopodobieństwo ataków na ludzi... I to jest weterynarz więc ludzie mu ślepo wierzą, bo przecież "się zna":shake::shake:

Posted

ja wysłałam wiadomość do allegro o naruszeniu zasad. W ogłoszeniu było napisane, że ratlerki są bez rodowodu w profesjonalnej domowej hodowli.
Napisałam, że nie ma czegoś takiego jak prof hodowla sprzedająca bez rodowodu ( wiem, że w hodowlach czasem bywa-nieupilnowanie psów i za dużo miotów w roku itd, ale ratlerki to chyba można upilnować).
I dzisiaj ogłoszenie zostało zmienione.

Posted

Nie wiedziałam, że ma jeszcze inne aukcje. Co za ludzie. ;/ Muszą kochać psy skoro tego maltańczyka chcą wymienić na yorka. Co do tła, to...tam chyba widać stojące miski dla psiaków. ;/