Agnie Koty Posted May 2, 2008 Posted May 2, 2008 XXXXXXXXXXXXXX ładne i małe yorki z niej wychodzą....:-( Quote
Rottie Posted May 2, 2008 Posted May 2, 2008 Agnie Koty napisał(a):link ładne i małe yorki z niej wychodzą....:-( Wklejam treść ogłoszenia, bo link zostanie zapewne usunięty ;): suczka york 2 letnia po yorku i terierze..... i jej trzy szczeniaki ,,,1 tygodniowe ,,,,1 suczka i 2 psy yorki oszczenila sie 3 raz i zawsze miala duzo szczeniakow 6-8 szt,,tym razem miala 6sztuk ale z braku czasu i nie dopilnowania 3 szt zdechly umarzly na plytkach polecam i prosze o szybki odbiur tel ********** cena za suke i szczeniaki wszystkie 2000 zl waga suki 4kg ale szczeniaki wychodza male i ladne yorki Brak słów :roll: Quote
Cekinka13* Posted May 2, 2008 Posted May 2, 2008 Rottie napisał(a):suczka york 2 letnia po yorku i terierze..... i jej trzy szczeniaki ,,,1 tygodniowe ,,,,1 suczka i 2 psy yorki oszczenila sie 3 raz i zawsze miala duzo szczeniakow 6-8 szt,,tym razem miala 6sztuk ale z braku czasu i nie dopilnowania 3 szt zdechly umarzly na plytkach polecam i prosze o szybki odbiur tel ********** cena za suke i szczeniaki wszystkie 2000 zl waga suki 4kg ale szczeniaki wychodza male i ladne yorki Brak słów, oj brak. :angryy: Tak bez rzadnych, nawet najmniejszych emocji pisane 'zdechły se na płytkach' no po prostu jakaś paranoja! :angryy: I jeszcze 'sztuki' ... :angryy: Quote
baffi2 Posted May 4, 2008 Posted May 4, 2008 tym razem miala 6sztuk ale z braku czasu i nie dopilnowania 3 szt zdechly umarzly na plytkach polecam i prosze o szybki odbiura co to są zabawki że na sztuki je liczą:crazyeye: i spokojnie przyznawać się że "pozwoliłem kilku zdechnąć bo nie miałem czasu na pilnowanie, ale reszte polecam" :shake: Quote
Rottie Posted May 4, 2008 Posted May 4, 2008 Sprzedam 6- tygodniowe szczeniaczki. Suczki i pieski. Zaszczepione i odrobaczywione. Szczeniak rasy Rottweiler - odrobaczony, zaszczepiony, z książeczką zdrowia. Jest po ułożonych, spokojnych i pewnej psychice rodzicach. Bez wad genetycznych. Rodzice do zobaczenia na miejscu. Szczeniaczki nie są na łańcuch. Kontakt mailowy mile widziany - mogę przesłać więcej zdjęć No pięknie, ładnie, ale ten piesek za 350zł to zwykły kundelek.. widział ktoś kiedyś rottweilera z szorstką sierścią na pysku? Kupie do 100zł lub przyjme najlepiej szczeniaka dobermana lub amstafa lub rottweilera , najlepiej sunie. Szkoda słów :shake: Bardzo pilnie poszukuję pieska rasy Amstaff! ( max 4 miesiące ) Kolorek Jak na zdjęciu! BEZ RODOWODU ... Witam serdecznie Pies nie jest na sprzedaż, aukcja dotyczy tylko krycia... Piękny o wyśminitej maści pies Armet 20 miesięczny, rasy Amstaff! Bardzo towarzyski, a co za tym świadczy łagodnośc dla ludzi,dzieci i innych zwierząt... Pies bardzo dobrze zbudowany (doskonałe geny do przekazania potomkowi) Niespotykanie rozbudowana muskulatura (świadczy o zdrowotności i odpowiednich genach dla tej rasy) To wszystko dzieki odpowiednio dobranym składnikom jedzenia, witamin,i oczywiście zabaw dla psa... Bardzo silny,zwinny,szybki... Pies posiada książeczke szczepień, tak wiec nie ma mowy o jakiś chorobach, niedociągnieciach ze strony właściciela... Zapraszam do obejżenia zdjęc Cena za krycie 200zł ps.Bardzo ładnie kryje ( suczka sąsiada)małe do wglądu-potężne! :lol: Pies jakiś taki na przestraszonego na zdjęciach wyglądał.. sprzedam Yorki z rodowodem i bez rodowodu , po czempionie, wybarwienia srebrno złote,ŁÓDZ Quote
psiulka Posted May 4, 2008 Posted May 4, 2008 ale z braku czasu i nie dopilnowania 3 szt zdechly umarzly na plytkach To paranoja, mnie to się nie mieści w głowie... :angryy: Quote
eria Posted May 5, 2008 Posted May 5, 2008 suczka york 2 letnia po yorku i terierze..... i jej trzy szczeniaki ,,,1 tygodniowe ,,,,1 suczka i 2 psy yorki oszczenila sie 3 raz i zawsze miala duzo szczeniakow 6-8 szt,,tym razem miala 6sztuk ale z braku czasu i nie dopilnowania 3 szt zdechly umarzly na plytkach polecam i prosze o szybki odbiur tel ********** cena za suke i szczeniaki wszystkie 2000 zl waga suki 4kg ale szczeniaki wychodza male i ladne yorki :crazyeye: nooo ale to ogłoszenie to już jest po prostu mistrzostwo ... Quote
Rottie Posted May 5, 2008 Posted May 5, 2008 Celem aukcji jest cykl krycia. Zapraszam do skorzystania z usług mojego rodowodowego, miniaturowego pieska maltańczyka o wadze 1,90KG kg w kłębie 20 CM. Cena dotyczy dwukrotnego krycia suczki w 11 dniu i w 13 dniu .Piesek jest rodowodowy, posiadam metrykę OJCIEC CH.PL,MŁ.PL ******, MATKA CH.PL *****. Oferuje dogodne warunki krycia, możliwość pozostawienia suczki na parę dni po wcześniejszym uzgodnieniu. Zapraszamy suczki z rodowodem jak i bez rodowodu. Nakapować hodowcom? :evil_lol: Młode Amstaffy 2 psy (każdy po 100zł) i 6 suk (każda po 80zł). Matka bez rodowodu! Pies czystej rasy. Piękne pieski. Więcej informacji można uzyskać drogą mailową. Zapraszam do kupna W nazwie aukcji pisało: Miesięczne amstaffy BEAGLE-trzykolorowe pieski i suczki bez rodowodu,zadbane, zdrowe pieszczochy. 100% beagle !!!!! Ojciec-rodowody, pies z Anglii, niski ok.34 cm, wysokie lokaty na wystawach, mama -suczka z Polski-bez wystaw - urocza piekna suczka,rowniez mała- 35cm . Szczeniaczki beda mniejsze w typie ,sa juz 3 x odrobaczone,szczepione. :crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: Przypadkowe krycie? :crazyeye: Quote
jefta Posted May 6, 2008 Author Posted May 6, 2008 Rottie napisał(a): "BEAGLE-trzykolorowe pieski i suczki bez rodowodu,zadbane, zdrowe pieszczochy. 100% beagle !!!!! Ojciec-rodowody, pies z Anglii, niski ok.34 cm, wysokie lokaty na wystawach, mama -suczka z Polski-bez wystaw - urocza piekna suczka,rowniez mała- 35cm . Szczeniaczki beda mniejsze w typie ,sa juz 3 x odrobaczone,szczepione." :crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: Przypadkowe krycie? :crazyeye: Co pół roku te przypadki. Ojciec to zwykły kundel, a nie żaden import. Quote
Rottie Posted May 6, 2008 Posted May 6, 2008 PRZEBOJOWE SZCZENIACZKI MIX PEKINCZYK Z RATLERKIEM SPRZEDAM FAJNIUSIE SZCZENIACZKI ICH MAMA JEST SUNIA RASY PEKINCZYK, A TATA RATLEREK.DO WYBORU JEST PIESEK I SUNIA, SZCZENIACZKI SA ODROBACZONE, MAJA 5 TYG.SA BARDZO WESOLE I CIEKAWSKIE SWIATA:))) PSIACZKI BEDA MALUTKIE. TEL ******* cena 220 zł za 'sztukę' :/ Quote
Rottie Posted May 6, 2008 Posted May 6, 2008 Suczka Ratlerek 9 miesięcy czarno-podpalana. Waga 80 dkg. wysokość 14cm. Szczepiona , odrobaczona, zdrowa,wesoła wychowywana w domu z dziećmi. Przed 1 cieczką. Pozostałe informacje. tel ******* Cena do negocjacji. Przed licytacją proszę o telefon. "tylko".... 1200 zł za bezpapierowego kundelka! Quote
Lemoniada Posted May 7, 2008 Posted May 7, 2008 Rottie napisał(a):"tylko".... 1200 zł za bezpapierowego kundelka! Co chcesz? Pan od yorków, z których trzy umarły na kafelkach (te z ogłoszenia od Agnie_Koty) chciał 2000zł za szczenię:-? A na allegro jakiś babsztyl chciał 150zł za kotka, najzwyklejszego nierasowca, tyle, że białego. Quote
psiulka Posted May 7, 2008 Posted May 7, 2008 Rottie napisał(a):"tylko".... 1200 zł za bezpapierowego kundelka! Jeszcze do tego "ratlerka".. Skoro 'rasowy' to powinien być pinczer miniaturowy, a nie. Quote
Rottie Posted May 7, 2008 Posted May 7, 2008 Lemoniada napisał(a):Co chcesz? Pan od yorków, z których trzy umarły na kafelkach (te z ogłoszenia od Agnie_Koty) chciał 2000zł za szczenię:-? A na allegro jakiś babsztyl chciał 150zł za kotka, najzwyklejszego nierasowca, tyle, że białego. Kiedyś spotkałam się również z ogłoszeniem o "yorkach" za 1200 zł, ale 2 tys.? :crazyeye: Quote
psiulka Posted May 8, 2008 Posted May 8, 2008 Sprzedam przepięknego yoreczka o wyjątkowym wyglądzie- prześlicznym włosie. Piesek jest jedynakiem- jednym szczeniakiem . Suczka z rodowodem. Piesek wabi się Tofik, ma 7 tygodni, pięknie sam jje. Sprzedam pieska tylko odpowiedzialnym ludziom,u których będzie szczęśliwy. Jest to żywe zwierzątko więc nie jest zabawką do kochania przez chwilę. Proszę o przemyślenie decyzji zakupu. Chcę aby Tofik miał kochany domek a w nim miłość . Więc zastrzegam sobie możliwość wyboru odpowiedniego domku. Pozdrawiam serdecznie.TEL *** *** *** Szczeniak po 1000zł i jest jedna osoba w licytujących.... Suczka z rodowodem, a piesek już nie?... Quote
Rottie Posted May 9, 2008 Posted May 9, 2008 Witam! Mam do sprzedania cztery pieski 2 miesięczne, mieszańce owczarka niemieckiego, urocze. Wszystkie maści czarnej - podpalanej. Matka jest dużym psem podobnym do owczarka niemieckiego, maści wilczastej o zrównoważonej psychice, ojciec równiez był dużym psem, maści czarnej-podpalanej, więc szczenięta w przyszłości też będą dużymi psami. Rodzice posiadają stojące uszy i niektórym szczeniakom uszy zaczynają już "stawać". Jeżeli ktoś potrzebuje psa do stróżowania, jako pies obronny lub po prostu przyjaciela to polecam. Pieski nie były jeszcze zaszczepione i nie były odrobaczane. Bliższe informacje pod numerem tel. *** *** *** Zapraszam do zakupu. niedość, że nie szczepione, to jeszcze jakim cudem są mieszańcami ONka, skoro rodzice nie są rasowi..? :O Quote
baffi2 Posted May 15, 2008 Posted May 15, 2008 niedługo na allegro pojawią się pseudo "amstaffy" - znajomy szuka partnera dla swojej suki bez rodowodu oczywiście.:angryy: była już pierwsza próba, na szczęście suczka nie polubiła "partnera" - też pseudo amstaffa. próbowałam go przekonać żeby tego nie robił, że jest tyle "stafików" do adopcji, i że jego pies to zwyczajny kundelek, ale nic do niego nie dociera, twierdzi że jego pies to rasowy amstaf, i że każda suczka powinien mieć młode, bo jak nie to będzie chorowała, będzie nieszczęśliwa itp... Ja już nie mam siły, kilkanaście razy próbowałam tłumaczyć i nic:shake::-( Quote
Gonitwa Posted May 15, 2008 Posted May 15, 2008 baffi2 napisał(a):niedługo na allegro pojawią się pseudo "amstaffy" - znajomy szuka partnera dla swojej suki bez rodowodu oczywiście.:angryy: była już pierwsza próba, na szczęście suczka nie polubiła "partnera" - też pseudo amstaffa. próbowałam go przekonać żeby tego nie robił, że jest tyle "stafików" do adopcji, i że jego pies to zwyczajny kundelek, ale nic do niego nie dociera, twierdzi że jego pies to rasowy amstaf, i że każda suczka powinien mieć młode, bo jak nie to będzie chorowała, będzie nieszczęśliwa itp... Ja już nie mam siły, kilkanaście razy próbowałam tłumaczyć i nic:shake::-( W Elblągu jest jakiś wet który właścicielom astów mówi, że ciąża chroni przed następnymi urojonymi, że astka łagodnieje po szczeniakach i zmniejsza prawdopodobieństwo ataków na ludzi... I to jest weterynarz więc ludzie mu ślepo wierzą, bo przecież "się zna":shake::shake: Quote
AngelsDream Posted May 16, 2008 Posted May 16, 2008 To jakiś absurd totalny, że pseudorasowe psy kosztują tyle samo, albo i więcej od tych z rodowodem... :/ Quote
Taishi Posted May 17, 2008 Posted May 17, 2008 ja wysłałam wiadomość do allegro o naruszeniu zasad. W ogłoszeniu było napisane, że ratlerki są bez rodowodu w profesjonalnej domowej hodowli. Napisałam, że nie ma czegoś takiego jak prof hodowla sprzedająca bez rodowodu ( wiem, że w hodowlach czasem bywa-nieupilnowanie psów i za dużo miotów w roku itd, ale ratlerki to chyba można upilnować). I dzisiaj ogłoszenie zostało zmienione. Quote
INU Posted May 17, 2008 Posted May 17, 2008 BEAGLE suczka 5 letnia ,miała młode, bez rodowodu.Ręce opadają... Quote
MickeyM Posted May 17, 2008 Posted May 17, 2008 Ja dziś na allegro znalazłam taką aukcję. http://allegro.pl/item364850341_maltanczyk_yorkshire_terrier_yorki_maltanczyki.html#photo Szczena mi opadła. Quote
duzebzium Posted May 17, 2008 Posted May 17, 2008 MickeyM napisał(a):Ja dziś na allegro znalazłam taką aukcję. http://allegro.pl/item364850341_maltanczyk_yorkshire_terrier_yorki_maltanczyki.html#photo Szczena mi opadła. :angryy::angryy::angryy: biedna suczka...jakie ma smutne oczy, bez rodowodu 1500zł :shake: a to tlo na ktorym zrobili zdjecie :angryy: osoba ma tez inne aukcje... szczeniaki yorka i dwa reproduktory:shake: Quote
MickeyM Posted May 17, 2008 Posted May 17, 2008 Nie wiedziałam, że ma jeszcze inne aukcje. Co za ludzie. ;/ Muszą kochać psy skoro tego maltańczyka chcą wymienić na yorka. Co do tła, to...tam chyba widać stojące miski dla psiaków. ;/ Quote
Recommended Posts