Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 98
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Podobno nastąpiły zmiany w przyznawaniu tytułu Ch. Węgier dla psów z dyplomem uzytkowości, czy ktos cos może wie na ten temat? a konkretnie ile trzeba miec x CAC by zdobyc tytuł Ch. Węgier? ;)

Posted

My niestety nie dojechaliśmy :shake: ... wypadek na autostradzie w Słowacji i powrót do domu na lawecie :shake: .

Dlatego jak ktoś wróci, to bardzo bym prosiła o stawkę czarnych dogów (Deutsche Dogge - schwarz).

Posted

simbik napisał(a):
My niestety nie dojechaliśmy :shake: ... wypadek na autostradzie w Słowacji i powrót do domu na lawecie :shake: .

Również mi przykro. Mam nadzieję że wam nic sie nie stało.

Posted

simbik napisał(a):

ojoj.. przykro mi :shake: :shake: wielka szkoda, ale ważne, ze Wam nic nie jest

Posted

Viris napisał(a):
Simbik - strasznie mi przykro, mam nadzieję że jesteście cali. To najważniejsze.

Błyskotka napisał(a):
Również mi przykro. Mam nadzieję że wam nic sie nie stało.

Agappe napisał(a):
ojoj.. przykro mi :shake: :shake: wielka szkoda, ale ważne, ze Wam nic nie jest

Dziękuje za troskę. Też myślę, że wystaw jeszcze wiele przed nami, a całe szczęście, że całą trójką wyszliśmy z dachowania prawie bez szwanku.

Posted

zpr napisał(a):
Podobno nastąpiły zmiany w przyznawaniu tytułu Ch. Węgier dla psów z dyplomem uzytkowości, czy ktos cos może wie na ten temat? a konkretnie ile trzeba miec x CAC by zdobyc tytuł Ch. Węgier? ;)

Ja również się przyłączam do tego pytania...

Posted

[quote name='simbik']My niestety nie dojechaliśmy :shake: ... wypadek na autostradzie w Słowacji i powrót do domu na lawecie :shake: .

Dlatego jak ktoś wróci, to bardzo bym prosiła o stawkę czarnych dogów (Deutsche Dogge - schwarz).
Jej...
całe szczęście, że dobrze się skończyło i nikomu nic poważnego sie nie stało...
Jak to przeczytałam to aż mnie ciarki przeszły.

Posted

[quote name='simbik']My niestety nie dojechaliśmy :shake: ... wypadek na autostradzie w Słowacji i powrót do domu na lawecie :shake: .
simbik - całe szczęście, że nic wam się nie stało.

Bardzo nieśmiało proszę o stawkę i sędziego angielskich cocker spanieli. Z góry dziękuję

Posted

nadal nic nie słychać?? jeszcze nie wrócili??? :roll: :roll: :roll:

jak już ktoś dojedzie do domku i będzie miał chwilke to bardzo prosze o stawke AKIT (AKITA-INU) + sedziego (pewnie będzie ich poniżej 10 sztuk)

Posted

[quote name='maga18']ja poprosze o stawke chinskiego grzywacza -> Kinai meztelen kutya

PSY

kl.mlodziezy
Cappucino White by Change of Heart
kl.otwarta
Benn Ga He Mi
Kim Pupo Haichi
kl.championow
Casanova Pupo Haichi
New Dimension von Sinbaschi
SUKI
kl.posrednia
Nely Pupo Haichi
kl.otwarta
Cory Bos Bohemia
Nikita Modry Kvet
Return to innocence von Shinbaschi
kl.championow
El Djazira Avokaduh
Harriet z Gangu Lysych
Veronica Rosa Thea

Posted

PSYLLA napisał(a):
Proszę o podanie stawki posokowców bawarskich (bajor hegyi vereb) - o ile wogóle jakieś były :)

CVAL Z KOBARCA-pies otwarta
KATOKOZI ALMIRA -suka ml.

Posted

Agappe napisał(a):
nadal nic nie słychać?? jeszcze nie wrócili??? :roll: :roll: :roll:

jak już ktoś dojedzie do domku i będzie miał chwilke to bardzo prosze o stawke AKIT (AKITA-INU) + sedziego (pewnie będzie ich poniżej 10 sztuk)

a co z moimi akitkami??? ponawaim prośbę

Posted

M.M. napisał(a):
CVAL Z KOBARCA-pies otwarta
KATOKOZI ALMIRA -suka ml.

Bardzo dziękuje, a cze mogłabym jeszcze prosićo pełne dane suczki KATOKOZI ALMIRA (rodzice, data urodzenia, nr rodowodu, hodowca i własciciel) - będe bardzo wdzięczna :)