karenina Posted July 19, 2007 Posted July 19, 2007 Dream napisał(a):Dajcie znać kto gdzie śpi ;) My w hot. Curvus w Buk. Quote
zpr Posted July 21, 2007 Posted July 21, 2007 Podobno nastąpiły zmiany w przyznawaniu tytułu Ch. Węgier dla psów z dyplomem uzytkowości, czy ktos cos może wie na ten temat? a konkretnie ile trzeba miec x CAC by zdobyc tytuł Ch. Węgier? ;) Quote
simbik Posted July 22, 2007 Author Posted July 22, 2007 My niestety nie dojechaliśmy :shake: ... wypadek na autostradzie w Słowacji i powrót do domu na lawecie :shake: . Dlatego jak ktoś wróci, to bardzo bym prosiła o stawkę czarnych dogów (Deutsche Dogge - schwarz). Quote
Viris Posted July 22, 2007 Posted July 22, 2007 Simbik - strasznie mi przykro, mam nadzieję że jesteście cali. To najważniejsze. Quote
Błyskotka Posted July 22, 2007 Posted July 22, 2007 simbik napisał(a):My niestety nie dojechaliśmy :shake: ... wypadek na autostradzie w Słowacji i powrót do domu na lawecie :shake: . Również mi przykro. Mam nadzieję że wam nic sie nie stało. Quote
Atik Posted July 22, 2007 Posted July 22, 2007 Można prosić o stawkę bokserów żółtych i pręgowanych ? Quote
Agappe Posted July 22, 2007 Posted July 22, 2007 simbik napisał(a):My niestety nie dojechaliśmy :shake: ... wypadek na autostradzie w Słowacji i powrót do domu na lawecie :shake: . ojoj.. przykro mi :shake: :shake: wielka szkoda, ale ważne, ze Wam nic nie jest Quote
simbik Posted July 22, 2007 Author Posted July 22, 2007 Viris napisał(a):Simbik - strasznie mi przykro, mam nadzieję że jesteście cali. To najważniejsze. Błyskotka napisał(a):Również mi przykro. Mam nadzieję że wam nic sie nie stało. Agappe napisał(a):ojoj.. przykro mi :shake: :shake: wielka szkoda, ale ważne, ze Wam nic nie jest Dziękuje za troskę. Też myślę, że wystaw jeszcze wiele przed nami, a całe szczęście, że całą trójką wyszliśmy z dachowania prawie bez szwanku. Quote
Jagoodka Posted July 22, 2007 Posted July 22, 2007 zpr napisał(a):Podobno nastąpiły zmiany w przyznawaniu tytułu Ch. Węgier dla psów z dyplomem uzytkowości, czy ktos cos może wie na ten temat? a konkretnie ile trzeba miec x CAC by zdobyc tytuł Ch. Węgier? ;) Ja również się przyłączam do tego pytania... Quote
Jagoodka Posted July 22, 2007 Posted July 22, 2007 [quote name='simbik']My niestety nie dojechaliśmy :shake: ... wypadek na autostradzie w Słowacji i powrót do domu na lawecie :shake: . Dlatego jak ktoś wróci, to bardzo bym prosiła o stawkę czarnych dogów (Deutsche Dogge - schwarz). Jej... całe szczęście, że dobrze się skończyło i nikomu nic poważnego sie nie stało... Jak to przeczytałam to aż mnie ciarki przeszły. Quote
maga18 Posted July 22, 2007 Posted July 22, 2007 ja poprosze o stawke chinskiego grzywacza -> Kinai meztelen kutya Quote
zula Posted July 22, 2007 Posted July 22, 2007 [quote name='simbik']My niestety nie dojechaliśmy :shake: ... wypadek na autostradzie w Słowacji i powrót do domu na lawecie :shake: . simbik - całe szczęście, że nic wam się nie stało. Bardzo nieśmiało proszę o stawkę i sędziego angielskich cocker spanieli. Z góry dziękuję Quote
Agappe Posted July 22, 2007 Posted July 22, 2007 nadal nic nie słychać?? jeszcze nie wrócili??? :roll: :roll: :roll: jak już ktoś dojedzie do domku i będzie miał chwilke to bardzo prosze o stawke AKIT (AKITA-INU) + sedziego (pewnie będzie ich poniżej 10 sztuk) Quote
bety Posted July 23, 2007 Posted July 23, 2007 Tak przy okazji to ja ślicznie proszę i o drugą akitkę = AMERYKAŃSKĄ. Z góry dziękuję. Pzdr Quote
Musiałek Posted July 23, 2007 Posted July 23, 2007 a czy mogę poprosić o stawkę owczarków australijskich 342 ?? Quote
dorotal Posted July 23, 2007 Posted July 23, 2007 Poprosze o stawke buldogow francuskich psow championow i otwarta Quote
Elitesse Posted July 23, 2007 Posted July 23, 2007 [quote name='maga18']ja poprosze o stawke chinskiego grzywacza -> Kinai meztelen kutya PSY kl.mlodziezy Cappucino White by Change of Heart kl.otwarta Benn Ga He Mi Kim Pupo Haichi kl.championow Casanova Pupo Haichi New Dimension von Sinbaschi SUKI kl.posrednia Nely Pupo Haichi kl.otwarta Cory Bos Bohemia Nikita Modry Kvet Return to innocence von Shinbaschi kl.championow El Djazira Avokaduh Harriet z Gangu Lysych Veronica Rosa Thea Quote
Elitesse Posted July 23, 2007 Posted July 23, 2007 dorotal napisał(a):Poprosze o stawke buldogow francuskich psow championow i otwarta otwarta Azuro Du Chein Iache Noris von Glandorf kl.championow Bullinium's don valdemar Quote
PSYLLA Posted July 23, 2007 Posted July 23, 2007 Proszę o podanie stawki posokowców bawarskich (bajor hegyi vereb) - o ile wogóle jakieś były :) Quote
M.M. Posted July 23, 2007 Posted July 23, 2007 PSYLLA napisał(a):Proszę o podanie stawki posokowców bawarskich (bajor hegyi vereb) - o ile wogóle jakieś były :) CVAL Z KOBARCA-pies otwarta KATOKOZI ALMIRA -suka ml. Quote
simbik Posted July 23, 2007 Author Posted July 23, 2007 Jeszcze raz ładnie poproszę o stawkę czarnych dogów Deutsche Dogge - schwarz :lol: . Quote
Agappe Posted July 23, 2007 Posted July 23, 2007 Agappe napisał(a):nadal nic nie słychać?? jeszcze nie wrócili??? :roll: :roll: :roll: jak już ktoś dojedzie do domku i będzie miał chwilke to bardzo prosze o stawke AKIT (AKITA-INU) + sedziego (pewnie będzie ich poniżej 10 sztuk) a co z moimi akitkami??? ponawaim prośbę Quote
PSYLLA Posted July 23, 2007 Posted July 23, 2007 M.M. napisał(a):CVAL Z KOBARCA-pies otwarta KATOKOZI ALMIRA -suka ml. Bardzo dziękuje, a cze mogłabym jeszcze prosićo pełne dane suczki KATOKOZI ALMIRA (rodzice, data urodzenia, nr rodowodu, hodowca i własciciel) - będe bardzo wdzięczna :) Quote
Basik Posted July 23, 2007 Posted July 23, 2007 Bardzo, ale to bardzo proszę o stawkę labradorów... Quote
Mudik Posted July 23, 2007 Posted July 23, 2007 Hmm trochu tego będzie ale może w wolnej chwili da radę stawkę mudi albo skan jak to łatwiej na mail jeśli tak to podam mail na PW Quote
Recommended Posts