Musiałek Posted July 24, 2007 Posted July 24, 2007 Musiałek napisał(a):a czy mogę poprosić o stawkę owczarków australijskich 342 ?? już się dowiedziałam że było ich 28 :)) bardzo prosze najlepiej o fax bądź skan gdyz zalezy mi na imionach rodziców Z góry wielkie dzięki !!! Quote
haker11 Posted July 24, 2007 Posted July 24, 2007 Ja bardzo bym proił o staweczkę dogue de bordeaux!Z góry dziękuję! Quote
Tecia Posted July 24, 2007 Posted July 24, 2007 A może ktoś bedzie tak miły i poda staweczkę seterów irlandzkich, napewno było ich mało:-) Pleas i jesli mozna to z Austrii od razu tez nie bede zawracac glowy na drugim watku:evil_lol: Gwarantuje ze nawet cały katalog z DDS przepisze (to takie przekupstwo drobne:diabloti: ) Quote
Elitesse Posted July 24, 2007 Posted July 24, 2007 simbik napisał(a):Jeszcze raz ładnie poproszę o stawkę czarnych dogów Deutsche Dogge - schwarz :lol: . PSY kl.mlodziezy manteufel Saxifraga Samson Gebriel el Loco Szfinx kl.otwarta Mount Rushmore Jim kl.championow Altoparti Eros Eros N del Bianello Fly To Succes Claudia Bohemica Quinto Cavaliere Yeti od Bibiky SUKI kl.posrednia Yonni vom Wiesengrund kl.otwarta Isabella od Bibiky Mount Rushmore Mirella Osiride Tahiti N Della Baia Azzurra kl.championow Happy N haker11 napisał(a):Ja bardzo bym proił o staweczkę dogue de bordeaux!Z góry dziękuję! PSY kl.mlodziezy St Johns Felson Tanakajd Szepe Ulises SUKI kl.mlodziezy Tankajd Szepe Vini kl.posrednia Barthaszeki Buskepu Dakota Tanakajd Szepe Rubina kl.otwrata Ambra Tankajd szepe Deja Mudik napisał(a):Hmm trochu tego będzie ale może w wolnej chwili da radę stawkę mudi albo skan jak to łatwiej na mail jeśli tak to podam mail na PW PSY kl.mlodziezy Kiralytanyai Hunor kl.otwarta Csibiti Baytu kl.championow Beszedes a Mudim Facer Fiu SUKI kl.mlodziezy Cserenyfalvi Ancsur kl.posrednia Csodavirag Fityula kl.otwarta Csibiti berkenye Quote
simbik Posted July 24, 2007 Author Posted July 24, 2007 Elitesse napisał(a):PSY kl.mlodziezy manteufel Saxifraga Bardzo dziękuje :lol: ... no to się nasz konkurent ucieszył, że nie dojechaliśmy :shake: . Quote
Błyskotka Posted July 24, 2007 Posted July 24, 2007 A ja bardzo proszę o staweczkę Chow Chow :modla:. Quote
AiK Posted July 25, 2007 Posted July 25, 2007 Mudik napisał(a):po proszę ładnie o stawkę mudi:-) BOZSOKI HARCI ARTHUR Quote
AiK Posted July 25, 2007 Posted July 25, 2007 Błyskotka napisał(a):A ja bardzo proszę o staweczkę Chow Chow :modla:. nie znalazłam a jak po wegiersku bedzie chow Quote
AiK Posted July 25, 2007 Posted July 25, 2007 lonka napisał(a):Bardzo ładnie prosze o stawke shih-tzu:lol: ch CHICCO VOM GAMPTAL OCH REBEL ROSE ULYSSES CH. suki KL.ZWISCHEN I DO IT MY WAY VON PING-TING-SCHAN KL.OPEN DILEMMA TOP SECRET Quote
bety Posted July 26, 2007 Posted July 26, 2007 Ja się może przypomnę - proszę o stawkę AMERYKAŃSKICH AKIT (AMERIKAI AKITA) Pzdr Quote
Musiałek Posted July 26, 2007 Posted July 26, 2007 AiK - a czy jest możliwość zeskanowania lub sfotografowania stron/y z owczakami australijskimi (342) ?? było ich 28 ale u niektórych interesuja mnie rodzice wiec nie chciałabym cię narażać na zbyt długie pisanie prosze !!! Quote
Alter Idem Posted July 26, 2007 Posted July 26, 2007 Musiałek napisał(a):AiK - a czy jest możliwość zeskanowania lub sfotografowania stron/y z owczakami australijskimi (342) ?? było ich 28 ale u niektórych interesuja mnie rodzice wiec nie chciałabym cię narażać na zbyt długie pisanie prosze !!! Sluchajcie, jesli ktos chce jakies stawki, to zapraszam na priva- leniwa jestem i przepisywac niczego nie bede, ale fotke moge cyknac :-). Quote
Musiałek Posted July 26, 2007 Posted July 26, 2007 To ja bardzo ładnie prosze !!!!! na adres perlica7@tlen.pl Quote
Alter Idem Posted July 26, 2007 Posted July 26, 2007 Musiałek napisał(a):To ja bardzo ładnie prosze !!!!! na adres perlica7@tlen.pl Slodzinko droga, wyslij mi to ( co dokladnie chcesz ) na priva ( kennel@alteridem.pl ), bo ja sklerotyczna jestem i zapomne, a teraz jestem w pracy i o dziwo, bez katalogow ;D Quote
Musiałek Posted July 26, 2007 Posted July 26, 2007 :multi: :klacz: według życzenia już wysłany :Cool!: Quote
Błyskotka Posted July 26, 2007 Posted July 26, 2007 AiK napisał(a):nie znalazłam a jak po wegiersku bedzie chow Nie wiem :roll:. Na spisie znalazłam tak jak się pisze Chow Chow. Quote
jo-jo Posted July 26, 2007 Posted July 26, 2007 Ja też jak można prosić o zdjęcie stawek Doga Niemieckiego (meil klik13@tlen.pl) i Bracco Italiano o ile jakieś się pojawiły. Będę Bardzo Wdzięczna :modla: Quote
Musiałek Posted July 26, 2007 Posted July 26, 2007 NO to ja tez prosze o jakis skanik owczarków australiskich :lol: Quote
lonka Posted July 26, 2007 Posted July 26, 2007 AiK napisał(a):ch CHICCO VOM GAMPTAL OCH REBEL ROSE ULYSSES CH. suki KL.ZWISCHEN I DO IT MY WAY VON PING-TING-SCHAN KL.OPEN DILEMMA TOP SECRETDziekuje bardzo!!!:loveu: Quote
Atik Posted July 29, 2007 Posted July 29, 2007 Ja boksery żółte i pręgowane na daratargatis@interia.pl poproszę :) Quote
Recommended Posts