Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 98
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

oglądałam tą ich strone i nadal nie wiem gdzie ta wystawa :oops:
może ktoś sprytniejszy może mi powiedziec gdzie i jak trafić :lol: bo ja pierwszy raz tam jadę

Posted

Elitesse napisał(a):
to jest jakies centrum Oladi, adresu nie podaja
w zeszlym roku byly tabliczki "cacib" i jechalo sie jak po sznurku, wystawa jest miedzy wysokimi blokami

to widze że jednak nie znalazłam bo nie było uff nie jest ze mna tak źle jak myslałam:evil_lol: mam nadzieje że w tym roku też będa tabliczki;)

Posted

Aik - stawka grzywaczy jest na nahaci. Tam na górnym granatowym polu jest hasło wystawy. Wejdź, po lewej stronie kliknij na zagraniczne 2006 i szukaj tego co Cię interesuje. Myślę, że Ci pomogłam.

mama Magdy

Posted

maga18 napisał(a):
Aik - stawka grzywaczy jest na nahaci. Tam na górnym granatowym polu jest hasło wystawy. Wejdź, po lewej stronie kliknij na zagraniczne 2006 i szukaj tego co Cię interesuje. Myślę, że Ci pomogłam.

mama Magdy

dzięki :lol:

Posted

czy w paszporcie trzeba mieć podbite przez weta powiatowego żeby wjechać na węgry mam wszystkie szczepienia czy jeszcze coś jest potrzebne jade przez niemcy

Posted

AiK napisał(a):
czy w paszporcie trzeba mieć podbite przez weta powiatowego żeby wjechać na węgry mam wszystkie szczepienia czy jeszcze coś jest potrzebne jade przez niemcy

Powiatowy nie potrzebny.

Posted

Potwierdzenie mam, tylko za grzyba nie moge z niego się doczytać adresu wystawy. Pomóżcie, co? Doczytałam się, że to w Centrum Kultury, ale jaki tam jest adres??? Może ktoś wie, mój małżonek odamawia jazdy jak nie podam adresu...

Posted

Doczytałam się, że to w Centrum Kultury, ale jaki tam jest adres???

Tego nie wiem, ale znalazlam strone tego czegos :diabloti:

www.omk.nyugat.hu

Ta wystawa jest w hali czy pod chmurka? Bo nie wiem, czy brac namiot :roll:

edit: wyglada na to, ze to jest ulica Simon Istvan, nr 4
ale dojazd na wystawe powinien byc oznakowany, wiec mozesz uspokoic slubnego :evil_lol:

Posted

Małgoś napisał(a):
Potwierdzenie mam, tylko za grzyba nie moge z niego się doczytać adresu wystawy. Pomóżcie, co? Doczytałam się, że to w Centrum Kultury, ale jaki tam jest adres??? Może ktoś wie, mój małżonek odamawia jazdy jak nie podam adresu...

też szukałam adresu:evil_lol: bo mój tz też chciał wiedzić gdzie ma jechać a skoro to moja wystawa to powinnam wiedzieć gdzie jest :cool1: faceci:shake:

Posted

AiK napisał(a):
też szukałam adresu:evil_lol: bo mój tz też chciał wiedzić gdzie ma jechać a skoro to moja wystawa to powinnam wiedzieć gdzie jest :cool1: faceci:shake:

Ja nie mam tego problemu - moj mnie samą wypuscił ostatnio na wegry
" Po tabliczkach znajdziesz wystawe kochanie, poradzisz sobie prawda?" :diabloti:

Jasne ze znalazłam :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

Posted

karenina napisał(a):
Ja nie mam tego problemu - moj mnie samą wypuscił ostatnio na wegry
" Po tabliczkach znajdziesz wystawe kochanie, poradzisz sobie prawda?" :diabloti:

Jasne ze znalazłam :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

ja mojego więcej ze sobą nie zabiore:evil_lol: i tez sama trafie

Posted

BabyCakes napisał(a):
edit: wyglada na to, ze to jest ulica Simon Istvan, nr 4

Mail od organizatora: Simon István Strasse 4. Sport-Kultur Center