simbik Posted July 13, 2007 Author Posted July 13, 2007 Ja też już mam potwierdzenie :lol: ... a z Kosic nie doszło do dzisiaj :roll: . Quote
tybetan Posted July 13, 2007 Posted July 13, 2007 Ja rowniez wyjelam dzisiaj ze skrzynki potwierdzenie z Szombathely Quote
AiK Posted July 13, 2007 Posted July 13, 2007 oglądałam tą ich strone i nadal nie wiem gdzie ta wystawa :oops: może ktoś sprytniejszy może mi powiedziec gdzie i jak trafić :lol: bo ja pierwszy raz tam jadę Quote
Elitesse Posted July 13, 2007 Posted July 13, 2007 to jest jakies centrum Oladi, adresu nie podaja w zeszlym roku byly tabliczki "cacib" i jechalo sie jak po sznurku, wystawa jest miedzy wysokimi blokami Quote
AiK Posted July 13, 2007 Posted July 13, 2007 Elitesse napisał(a):to jest jakies centrum Oladi, adresu nie podaja w zeszlym roku byly tabliczki "cacib" i jechalo sie jak po sznurku, wystawa jest miedzy wysokimi blokami to widze że jednak nie znalazłam bo nie było uff nie jest ze mna tak źle jak myslałam:evil_lol: mam nadzieje że w tym roku też będa tabliczki;) Quote
maga18 Posted July 14, 2007 Posted July 14, 2007 Aik - stawka grzywaczy jest na nahaci. Tam na górnym granatowym polu jest hasło wystawy. Wejdź, po lewej stronie kliknij na zagraniczne 2006 i szukaj tego co Cię interesuje. Myślę, że Ci pomogłam. mama Magdy Quote
AiK Posted July 15, 2007 Posted July 15, 2007 maga18 napisał(a):Aik - stawka grzywaczy jest na nahaci. Tam na górnym granatowym polu jest hasło wystawy. Wejdź, po lewej stronie kliknij na zagraniczne 2006 i szukaj tego co Cię interesuje. Myślę, że Ci pomogłam. mama Magdy dzięki :lol: Quote
Alter Idem Posted July 16, 2007 Posted July 16, 2007 tybetan napisał(a):Ja rowniez wyjelam dzisiaj ze skrzynki potwierdzenie z Szombathely Ja tez :-) Quote
AiK Posted July 16, 2007 Posted July 16, 2007 czy w paszporcie trzeba mieć podbite przez weta powiatowego żeby wjechać na węgry mam wszystkie szczepienia czy jeszcze coś jest potrzebne jade przez niemcy Quote
karenina Posted July 16, 2007 Posted July 16, 2007 AiK napisał(a):czy w paszporcie trzeba mieć podbite przez weta powiatowego żeby wjechać na węgry mam wszystkie szczepienia czy jeszcze coś jest potrzebne jade przez niemcy Powiatowy nie potrzebny. Quote
AiK Posted July 16, 2007 Posted July 16, 2007 karenina napisał(a):Powiatowy nie potrzebny. dzieki:lol: Quote
karenina Posted July 17, 2007 Posted July 17, 2007 Marihuana napisał(a):My nadali nie mamy potwierdzenia...;/;/;/ Ja dostałam wczoraj - oczywiscie wpłaty nie zlokalizowali i czeka mnie kolejeczka :angryy: Quote
Elitesse Posted July 17, 2007 Posted July 17, 2007 chyba nie bedzie tak zle bo dwa razy oplacalam tam na miejscu i obydwa razy poszlo w ekspresowym tempie :) Quote
Małgoś Posted July 18, 2007 Posted July 18, 2007 Potwierdzenie mam, tylko za grzyba nie moge z niego się doczytać adresu wystawy. Pomóżcie, co? Doczytałam się, że to w Centrum Kultury, ale jaki tam jest adres??? Może ktoś wie, mój małżonek odamawia jazdy jak nie podam adresu... Quote
Elitesse Posted July 18, 2007 Posted July 18, 2007 ehh ci faceci :diabloti: no wlasnie adresu nie podaja nigdzie :shake: Quote
BabyCakes Posted July 18, 2007 Posted July 18, 2007 Doczytałam się, że to w Centrum Kultury, ale jaki tam jest adres??? Tego nie wiem, ale znalazlam strone tego czegos :diabloti: www.omk.nyugat.hu Ta wystawa jest w hali czy pod chmurka? Bo nie wiem, czy brac namiot :roll: edit: wyglada na to, ze to jest ulica Simon Istvan, nr 4 ale dojazd na wystawe powinien byc oznakowany, wiec mozesz uspokoic slubnego :evil_lol: Quote
Elitesse Posted July 18, 2007 Posted July 18, 2007 na swiezym powietrzu ale ringi sa pod wielkimi namiotami ( wiekszosc) jezeli dobrze pamietam to owczarki (??) mialy to nieszczescie byc pod golym niebem Quote
AiK Posted July 18, 2007 Posted July 18, 2007 Małgoś napisał(a):Potwierdzenie mam, tylko za grzyba nie moge z niego się doczytać adresu wystawy. Pomóżcie, co? Doczytałam się, że to w Centrum Kultury, ale jaki tam jest adres??? Może ktoś wie, mój małżonek odamawia jazdy jak nie podam adresu... też szukałam adresu:evil_lol: bo mój tz też chciał wiedzić gdzie ma jechać a skoro to moja wystawa to powinnam wiedzieć gdzie jest :cool1: faceci:shake: Quote
karenina Posted July 18, 2007 Posted July 18, 2007 AiK napisał(a):też szukałam adresu:evil_lol: bo mój tz też chciał wiedzić gdzie ma jechać a skoro to moja wystawa to powinnam wiedzieć gdzie jest :cool1: faceci:shake: Ja nie mam tego problemu - moj mnie samą wypuscił ostatnio na wegry " Po tabliczkach znajdziesz wystawe kochanie, poradzisz sobie prawda?" :diabloti: Jasne ze znalazłam :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
AiK Posted July 18, 2007 Posted July 18, 2007 karenina napisał(a):Ja nie mam tego problemu - moj mnie samą wypuscił ostatnio na wegry " Po tabliczkach znajdziesz wystawe kochanie, poradzisz sobie prawda?" :diabloti: Jasne ze znalazłam :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: ja mojego więcej ze sobą nie zabiore:evil_lol: i tez sama trafie Quote
Elitesse Posted July 19, 2007 Posted July 19, 2007 ja musze ze swoim jezdzic - bo nie mam prawka :shake: ale co ja na niego sie nawydzieram w drodze :evil_lol: Quote
Jacky2 Posted July 19, 2007 Posted July 19, 2007 BabyCakes napisał(a):edit: wyglada na to, ze to jest ulica Simon Istvan, nr 4 Mail od organizatora: Simon István Strasse 4. Sport-Kultur Center Quote
tybetan Posted July 19, 2007 Posted July 19, 2007 JACKY2 Wielkie dzieki za info - sukcesow na wystawie!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Quote
Recommended Posts