simbik Posted June 12, 2007 Posted June 12, 2007 Czy ktoś się szykuje do Szombathely? I termin: 21.05.2007 II termin: 21.06.2007 za pierwszego psa : 40 euro (50) - w nawiasie opłata za II termin za następnego: 35 euro (45) płatne na miejscu: 55 euro baby, szczenięta, weterani : 25 euro Płatne : MKKB Szombathely: Conto Number: 10300002-28004048-00003285 Adres: MEOE Szombathely Önálló Jogú Szervezete : 9701 Szombathely, Pf.: 200 Phone/fax : +36 94/438-078 Sędziowie: Szombathely CACIB 30.07.2005 (saturday) Chief judge: Harsányi Péter FCI Group I. Magyar pásztorok - Korózs Gábor Angol pásztorok - Jozef Hartich (D) Border collie, Tervueren, Groenendale, Malinois, Lakenois, Ausztrál juhászkutya - Dr. Jose Cabral (P) Német j., Briard, Beauceron, Flandriai bouvier, Berger de pyrenées, Délorosz juhászkutya, Svájci fehér juhászkutya, Polski owcz.nizinny, Podhalanski,Bergamasco, Fel nem sorolt fajták - Szvetlana Radjuk (Bel) FCI Group II. Schnauzerek, Újfoundlandi, Landseer - Antonio Jose Amaral (P) Boxer, Rottweiler, Dogo canario, Dogo mallorquin, Mastin los pireneos - Pascual Asensi Peinado (E) Dobermann, Német dog, Bullmastiff, Mastiff, Bordeauxi dog - Dr. Salvatore Tripoli (I) Pinscherek, Orosz fekete terrier Kaukázusi j.Középázsiai, Moszkvai őrkutya. Sarplaninac, Hovawart, Pyreneusi hegyikutya, Tibet mastiff, Fila brasilerio, Tosa inu - Bojan Matakovic (CRO) Angol bulldog, Argentin dog, Mastino nap, Cane corso - Dr. Alfredo Alessandri (I) Leonbergi, Berni pásztor, Egyéb svájci fajták - Dr. Jakkel Tamás Bernáthegyi, Shar pei - Keith Lovell (AUS) FCI Group IX. Uszkárok - Aradi Csilla Francia bulldog, Boston terrier, Shi tzu, lhasa apso - Keith Lovell (AUS) Máltai s. Bichon poil frise, Bichon havanais, Coton de tulear, Bolognese, Cavalier king charles spániel, King charles spániel., Papillon, Phalene, Japán chin - Denis Kuzelj (SLO) Tibet terrier, Tibet spániel,K�*nai mezetlen kutya, Mopsz, Pekingi palota, Chi hua hua, Löwchen, Griffonok - Dr. Roberto Schill (RO) Szombathely CACIB 31.07.2005 (sunday) Chief judga: Harsányi Péter FCI Group III. Bull tip. Terrierek - Korózs András Airedale,Welsh, Ír,Kerry blue, Lakeland, Soft coated wheaten, Border, Bedlington, Parson russel, Jack Russel terrier - Keith Lovell (AUS) Yorkshire terrier, Fox terrier, Jagd, Manchester, Dandie dinmond, Cesky, Sky, Cairn, Norfolk, Norwich, Silky, Ausztrál terrier - Dr. Bojan Matakovic (CRO) Skót, West highland white terrier - Dr. Salvatore Tripoli (I) FCI Group IV. Tacskók - Dr. Alfredo Alessandri (I) FCI Group V. Husky, Malamut,Samoyed, Akita inu, Shiba, Amerikai akita, Lajkák, Basenji, Egzotikus fajták - Pascual Asensi Peinado (E) Chow chow, Spitzek - Denis Kuzelj (SLO) FCI Group VI. Erdélyi kopó - Dr. Jakkel Tamás Dalmata - Dr. Salvatore Tripoli (I) Basset hound, Beagle, Rhodesian ridgeback, Szlovák kopó, Hannoveri véreb, Bloodhound, Fel nem sorolt fajták - Dr. Jose Cabral (P) FCI Group VII. Magyar vizsla rövid és drótsz - Dr. Jakkel Tamás Német vizsla, Weimaraner, Olasz vizsla, Epagneul breton, Münsterlandi, Cesky fousek - Dr. Salvatore Tripoli (I) Pointer, Angol szetter, Gordon szetter, Ír szetter - Antonio Jose Amaral (P) FCI Group VIII. Golden retriever,Labrador retriever, Flat coated retriever - Denis Kuzelj (SLO) Angol cocker, Amerikai cocker, Clumber, Welsh springer spániel - Antonio Jose Amaral (P) Lagotto romagnolo, Kooikerh, Cao de aqua port., fel nem sorolt fajták - Dr. Salvatore Tripoli (I) FCI Group X. Magyar agár, Whippet, Kis olasz agár - Dr. Jakkel Tamás Afgán agár, Barsoi, Ír farkas, Deerhound, Saluki, Sloughi, Azawakh, Angol agár, Lengyel agár - Branislav Raic (SLO) Więcej informacji, formularze zgłoszeniowe etc. na STRONIE Quote
Sylvia_76 Posted June 12, 2007 Posted June 12, 2007 Korciło mnie zeby się wybrać na te wystawy i rozpocząć dorosły championat, ale uznałam że dam młodemu trochę czasu aby nieco zmężniał. Będziemy mocno trzymać za Was kciuki!!! Quote
Elitesse Posted June 12, 2007 Posted June 12, 2007 ja czekam na potwierdzenie zgloszenia to juz moja 3 wyprawa do szombathely bedzie :) Quote
simbik Posted June 12, 2007 Author Posted June 12, 2007 Sylvia_76 napisał(a): Będziemy mocno trzymać za Was kciuki!!! Dziękujemy :lol: , bo troszkę mamy stracha przed tym włoskim sędzią :roll: . Elitesse napisał(a):ja czekam na potwierdzenie zgloszenia to juz moja 3 wyprawa do szombathely bedzie :) I jak wrażenia organizacyjne? Quote
Elitesse Posted June 12, 2007 Posted June 12, 2007 bardzo dobre !! 2 lata temu mielismy co prawda problem ze znalezieniemmiejsca wystawy ale w zeszlym roku juz bylo sporo oznaczen wystawa na powietrzu ale ringi pod wielkimi namiotami wiec nie jest zle, jest gdzie psa wyprowadzic, brak kolejek w sekretariacie, sporo stoisk, parking blisko ringow Quote
AiK Posted June 17, 2007 Posted June 17, 2007 Elitesse napisał(a):bardzo dobre !! 2 lata temu mielismy co prawda problem ze znalezieniemmiejsca wystawy ale w zeszlym roku juz bylo sporo oznaczen wystawa na powietrzu ale ringi pod wielkimi namiotami wiec nie jest zle, jest gdzie psa wyprowadzic, brak kolejek w sekretariacie, sporo stoisk, parking blisko ringow masz jakieś namiary na nocleg gdzie można z psami ? Quote
Elitesse Posted July 1, 2007 Posted July 1, 2007 cos wegrzy sie nie spiesza z wysylaniem potwierdzen :evil_lol: Quote
bajadera Posted July 2, 2007 Posted July 2, 2007 Elitesse jako stara wyjadaczka powinna napisać, że ta wystawa jest zawsze skombinowana z wystawą w Oberwart w Austrii, w ten sposób, że rasy wystawianae w sobotę na jednej są w niedzielę na drugiej i na odwrót. Pomiędzy miejscowościami jest około 40 km i granica. Tak że jest możliwość zrobienia 2 CACIB-ów jak ktoś myśli o Interchampionacie dla swoich psiaków.Teraz to już chyba musztarda po obiedzie te informacje, bo chyba już zgłoszenia zamknięte. Quote
Elitesse Posted July 2, 2007 Posted July 2, 2007 to nie ja zakladalam watek - rok w rok byl wspolny watek o obu show a w tym roku sa dwa oddzielne :roll: w topicu o oberwarcie jeste wiecej info Quote
simbik Posted July 2, 2007 Author Posted July 2, 2007 Ja zakładałam wątek :lol: i przyznam że dla mnie jest znaczniej wygodnie żeby były dwa osobne, bo akurat ja się wybieram w ten wekend (21-22.07) do Szombathely i Mlada Boleslav (tu też rasy się nie pokrywają dniami, a Mlada Boleslav mam akurat w drodze powrotnej do domu). Przecież wystarczyło podać tu informacje w pojedyńczym poście z odnośnikiem do wątku o wystawie w Oberwart. Ja akurat nie jestem nią zainteresowana, więc i taki post się nie pojawił. Quote
Marihuana Posted July 3, 2007 Posted July 3, 2007 My jestesmy i w Szombathely i Oberwarcie. Bylismy 2 lata temu wrocilismy z CACIBEm i BOB i nastepnego dnia Reserve Cacib. Quote
karenina Posted July 10, 2007 Posted July 10, 2007 No własnie ja tez nie mam papierowego potwierdzenia. Wegrzy sie coś nie spieszą stanowczo .. Quote
AiK Posted July 10, 2007 Posted July 10, 2007 Marihuana napisał(a):My jestesmy i w Szombathely i Oberwarcie. Bylismy 2 lata temu wrocilismy z CACIBEm i BOB i nastepnego dnia Reserve Cacib. masz może stawke grzywek z zeszłego roku:lol: Quote
AiK Posted July 10, 2007 Posted July 10, 2007 karenina napisał(a):No własnie ja tez nie mam papierowego potwierdzenia. Wegrzy sie coś nie spieszą stanowczo .. ja jutro zadzwonie bo też nie mam potwierdzenia:mad: Quote
simbik Posted July 10, 2007 Author Posted July 10, 2007 Ja papierowego też nie mam, ale bardzo szybko na mail'a odpisali, że w katalogu jesteśmy :lol: . Quote
Elitesse Posted July 11, 2007 Posted July 11, 2007 simbik napisał(a):Ja papierowego też nie mam, ale bardzo szybko na mail'a odpisali, że w katalogu jesteśmy :lol: . to moze ja kolejny raz sproboje :roll: Quote
tybetan Posted July 12, 2007 Posted July 12, 2007 Nam tez potwierdzili na maila ze jestesmy w katalogu Quote
Elitesse Posted July 12, 2007 Posted July 12, 2007 wlasnie dostalam meila z potwierdzeniem zgloszenia :multi: dziekuje dziewczyny za pomoc !!!!! Quote
Marihuana Posted July 12, 2007 Posted July 12, 2007 Ja też sie dodzwonilam. Wszystko okey, psy zgłoszone, tylko jeden psiak ktory był zgłoszony do klasy baby zostal zgłoszony do posredniej???? Na szczescie dało sie to jeszcze zmienic:) AiK, jutro postaram ci podac stawke. Quote
AiK Posted July 12, 2007 Posted July 12, 2007 Marihuana napisał(a):Ja też sie dodzwonilam. Wszystko okey, psy zgłoszone, tylko jeden psiak ktory był zgłoszony do klasy baby zostal zgłoszony do posredniej???? Na szczescie dało sie to jeszcze zmienic:) AiK, jutro postaram ci podac stawke. z góry dziękuję:lol: Quote
tybetan Posted July 13, 2007 Posted July 13, 2007 Czy Wegrzy praktykuja cos takiego jak lista wystawcow czy katalog przedwystawowy??? Quote
Elitesse Posted July 13, 2007 Posted July 13, 2007 ja tez wlasnie wyjelam ze skrzynki :) kolezanka z olsztyna tez Quote
Recommended Posts