dorotal Posted July 4, 2007 Posted July 4, 2007 maga18 napisał(a):a ja poprosze grzywaczki :) Ich bylo troche pies mlodziez ANTEY SASQUEHANNA GASPAR otwarta BALTIC HOUSE SUMMER RAIN FAITER SAMURAJ ZHANNEL'S RINGLEADER suki mlodziez APRIORI VIP DARK SIDE OF THE MOON BALTIC HOUSE MENDY BUR-MARI-AND'I NORTH LADY STAR BUR-MARI-AND'I N'WONDER NINA STAR GRETTA MADLY ZLAT IN-SA-IN KIPRIANA SWIFT LIZELOTTA NATAKI RIT MAR otwarta BALTIC HOUSE SPRING HOPE BUR-MARI-AND'I TAREX KIOLITTA FANTASTIK KASHMIR GRACE FOREVER champion FOREVER INTRIGA MOONSVIF SOLTAR'S TINGER LILY Quote
Judit Posted July 4, 2007 Posted July 4, 2007 dorotal napisał(a):Irish setter suka mlodziez OLETTA RED ANGEL NORINGO Gordon setter pies mlodziez GOANGO BLACK BRANDY suki veteran OXQ Z AKLIC Bardzo dziękuje. ;) Quote
Joanna G Posted July 4, 2007 Posted July 4, 2007 A ja mam pytanie z innej beczki :) Czy ktos mi może powiedzieć ,czy championat Łotwy można zrobic 1 Cac-em ??Czy jakies inne warunki trzeba spełnić ?? Quote
maga18 Posted July 4, 2007 Posted July 4, 2007 dorotal napisał(a):Ich bylo troche pies mlodziez ANTEY SASQUEHANNA GASPAR otwarta BALTIC HOUSE SUMMER RAIN FAITER SAMURAJ ZHANNEL'S RINGLEADER suki mlodziez APRIORI VIP DARK SIDE OF THE MOON BALTIC HOUSE MENDY BUR-MARI-AND'I NORTH LADY STAR BUR-MARI-AND'I N'WONDER NINA STAR GRETTA MADLY ZLAT IN-SA-IN KIPRIANA SWIFT LIZELOTTA NATAKI RIT MAR otwarta BALTIC HOUSE SPRING HOPE BUR-MARI-AND'I TAREX KIOLITTA FANTASTIK KASHMIR GRACE FOREVER champion FOREVER INTRIGA MOONSVIF SOLTAR'S TINGER LILY Dziekuje ;) Quote
dorotal Posted July 4, 2007 Posted July 4, 2007 Joanna G napisał(a):A ja mam pytanie z innej beczki :) Czy ktos mi może powiedzieć ,czy championat Łotwy można zrobic 1 Cac-em ??Czy jakies inne warunki trzeba spełnić ?? Na pewno polski championat nie uprawnia do uzyskania championatu łotwy za 1 CAC. Mozna probowac z championatu innego kraju, ale zalezy to od tego na kog sie trafi. Quote
simbik Posted July 4, 2007 Author Posted July 4, 2007 dorotal napisał(a):Na pewno polski championat nie uprawnia do uzyskania championatu łotwy za 1 CAC. Mozna probowac z championatu innego kraju, ale zalezy to od tego na kog sie trafi. Na ich stronie jest wyraźnie napisane, że wystarczy 1 CAC jeżeli ma się inny championat (z wyjątkiem polskiego :diabloti: ) . Ja właśnie złożyłam papiery, ale ja mam championat litewski i estoński a podejrzewam, że głównie te są preferowane. Quote
Joanna G Posted July 4, 2007 Posted July 4, 2007 simbik napisał(a):Na ich stronie jest wyraźnie napisane, że wystarczy 1 CAC jeżeli ma się inny championat (z wyjątkiem polskiego :diabloti: ) . Ja właśnie złożyłam papiery, ale ja mam championat litewski i estoński a podejrzewam, że głównie te są preferowane. Bardzo dziekuje za odpowiedź. Quote
simbik Posted July 4, 2007 Author Posted July 4, 2007 [quote name='Joanna G']Bardzo dziekuje za odpowiedź. Dla uściślenia TUTAJ jest wszystko wyjaśnione :lol: . Quote
Agappe Posted July 4, 2007 Posted July 4, 2007 dorotal napisał(a):Suka otwarta BUSCHIDO BIEZYNAKI sedzia Leila Karkas(Finlandia) dziękuje bardzo Quote
Agasia Posted July 4, 2007 Posted July 4, 2007 Bardzo proszę o staweczkę seterow angielskich i beagle... ;) Quote
Savannah Posted July 4, 2007 Posted July 4, 2007 Bardzo prosze o staweczke siberian husky, dziekuje :) Quote
dorotal Posted July 6, 2007 Posted July 6, 2007 Agasia napisał(a):Bardzo proszę o staweczkę seterow angielskich i beagle... ;) seter angielski Pies mlodziez NATTASET MAY BLOB veteran CEDRIKS BRENDFLI ROYAL HUNTER suka mlodziez INNES LADY DAMA KRKONOSE beagle Pies mlodziez HESSIN FROSTY FLAMES JESLI JUZ TO POLOT posrednia FART Z WIATREM GNA suka mlodziez WOLMAR STAR ANNIJA otwarta HESSIN TAIKA Quote
dorotal Posted July 6, 2007 Posted July 6, 2007 Savannah napisał(a):Bardzo prosze o staweczke siberian husky, dziekuje :) pies szczeniaki CALIFORNIA BLUE mlodziez WINTER WOLF ESKIMOSKI DOMEK posrednia AVALANCHE BALTIC AMBER suka otwarta ESSENCE OF BLACK POTEGA NATURALNOSCI Quote
Savannah Posted July 6, 2007 Posted July 6, 2007 [quote name='dorotal']pies szczeniaki CALIFORNIA BLUE mlodziez WINTER WOLF ESKIMOSKI DOMEK posrednia AVALANCHE BALTIC AMBER suka otwarta ESSENCE OF BLACK POTEGA NATURALNOSCI Dziekuje Dorotal , jestes jak zawsze niezawodna !!! :) :) Quote
dorotal Posted July 7, 2007 Posted July 7, 2007 oki napisał(a):a ja poproszę o stawkę border collie i sędziego sedzia Livija Vaitkeviciene(Litwa) suka mlodziez AISKNEHT ROUZ IN BLU Quote
oki Posted July 7, 2007 Posted July 7, 2007 [quote name='dorotal']sedzia Livija Vaitkeviciene(Litwa) suka mlodziez AISKNEHT ROUZ IN BLU dziękuję bardzo Quote
Recommended Posts