figa33 Posted April 24, 2014 Author Posted April 24, 2014 Agula , tyle psów znalazło dom , i takie problematyczne też przecież damy radę , jak zawsze jak nie my to co zrobią te biedaki .. ja myślałam też o innych psiakach , Becia już pisała trochę na kogo kontakt , jutro to spokojnie uporządkuję Quote
Agula99 Posted April 24, 2014 Posted April 24, 2014 Oby...może ja też znajdę więcej optymizmu ...jutro... Quote
figa33 Posted April 25, 2014 Author Posted April 25, 2014 fakt , wydaje mi się ,że Mieszko potrzebuje jeszcze czasu , i chyba póki ze skórą nie bardzo ... Quote
majuska Posted April 25, 2014 Posted April 25, 2014 Agula nie histeryzuj, Wojtuś dom znalazł to i jamnior znajdzie :P Faktycznie póki co możemy sobie z nim dac spokój i zająć się pilniejszymi i łatwiejszymi przypadkami : Lara, Bajer, Rudy, szczeniory..Elvis :) Quote
Becia66 Posted April 25, 2014 Posted April 25, 2014 [quote name='majuska']Agula nie histeryzuj, Wojtuś dom znalazł to i jamnior znajdzie :P Faktycznie póki co możemy sobie z nim dac spokój i zająć się pilniejszymi i łatwiejszymi przypadkami : Lara, Bajer, Rudy, szczeniory..Elvis :)[/QUOTE] szczególnie ten ostatni najłatwiejszy przypadek :lol:. Quote
majuska Posted April 25, 2014 Posted April 25, 2014 Stan skóry i "poszycia" jamniora znacznie zmienił się na plus, dziś go pooglądałam po 1,5 tygodniowym niewidzeniu i na prawdę jest duża poprawa, bierze vetoskin Quote
Becia66 Posted April 25, 2014 Posted April 25, 2014 to ciesze sie bardzo bo jak byłam ostatnio to niespecjalnie ta skóra wyglądała. Quote
karolakola Posted May 1, 2014 Posted May 1, 2014 [quote name='Agula99']Możesz dawać na mnie kontakt, ale ja sama nie wiem jak mam go reklamować, serio, to nie jest łatwy przypadek, pieska który każdego kocha, mogą być z nim problemy, nie mam pojęcia jak to ugryźć, nie mam...to musiałby być ktoś kto mieszka na miejscu, ktoś kto przychodzi, zapoznaje się z nim, wyprowadza i ta psina przekonuje się i powoli się przyzwyczaja, a tak może ugryźć w różnych okolicznościach. Matko, jak pomyślę jakie mamy cięzkie przypadki do adopcji...i gdzie znaleźć sensowych ludzi????[/QUOTE] Jamnior to fajny pies ale nie materiał na pierwszego psa i nie do domu z dziećmi. Jeżeli ktoś jest obeznany z tematyką psów i będzie miał świadomość potencjalnie problematycznych sytuacji, nie wspomnę już o chęci pracowania nad jego zachowaniem to jest to temat do ogarnięcia. Nie będzie łatwo o sensownych ludzi ale nie oznacza to że jest to niemożliwe. Szukać trzeba bo jak załamiemy ręce to już na 100 % będzie pozamiatane. Quote
Agula99 Posted May 1, 2014 Posted May 1, 2014 Dzisiaj chciał dziabnąć mojego bratanka, nie uprzedziła go, wiec mój bratanek nie specjalnie się przejął :evil_lol: Quote
Agula99 Posted May 2, 2014 Posted May 2, 2014 Becia, a Miechowi żadnych fotek nie strzeliłaś?? ;) Quote
Becia66 Posted May 2, 2014 Posted May 2, 2014 [quote name='Agula99']Becia, a Miechowi żadnych fotek nie strzeliłaś?? ;)[/QUOTE] niestety nie, chociaż on był dla mnie wyjątkowo łaskawy dzisiaj, tulił sie pchał na rączki i żadnego warczenia. Quote
Agula99 Posted May 2, 2014 Posted May 2, 2014 [quote name='Becia66']niestety nie, chociaż on był dla mnie wyjątkowo łaskawy dzisiaj, tulił sie pchał na rączki i żadnego warczenia.[/QUOTE] Przecież on wcale nie warczy, strasznie człowieko lubny jest, do głaskania i przytulania, ale jak cie trochę zna, no i facetów coś nie bardzo, kurcze fajny psiak, ale coś w nim siedzi, jakaś ciemna strona mocy, to pewnie przez ten chlewik :( Quote
karolakola Posted May 2, 2014 Posted May 2, 2014 Aaaaaaa tam do Krzyśka, tego kolegi z którym ostatnio byłam lgnął jak ta lala, opędzic się nie można było ;) Quote
Becia66 Posted May 17, 2014 Posted May 17, 2014 Piekne to zdjęcie Wioluszki, trzeba będzie wykorzystać do ogłoszeń Quote
ariete2503 Posted May 17, 2014 Posted May 17, 2014 Nooo... Ale z niego model! Bardzo korzystnie tu wygląda, a zresztą w ogóle jest bardzo fotogeniczny. Quote
Agula99 Posted May 20, 2014 Posted May 20, 2014 Zeby ten model troche inny charakter miał ech... Quote
Becia66 Posted May 20, 2014 Posted May 20, 2014 figa33 napisał(a):Agula , a pamiętasz co z Kają bylo ? Kaja była jeszcze mniej przewidywalna. Quote
Agula99 Posted May 21, 2014 Posted May 21, 2014 figa33 napisał(a):Agula , a pamiętasz co z Kają bylo ? Tak pamiętam, to może poszukacie drugiej Aliny??? Quote
figa33 Posted May 21, 2014 Author Posted May 21, 2014 Agula99 napisał(a):Tak pamiętam, to może poszukacie drugiej Aliny??? właśnie się zastanawiam czy nie dało by się Aliny sklonować :cool3: Quote
figa33 Posted May 29, 2014 Author Posted May 29, 2014 zaniedbałam Cię piesku , ale już się poprawiam czy Mieszko już trochę przytulaśny się zrobił ? Quote
Agula99 Posted May 29, 2014 Posted May 29, 2014 Do mnie cały czas przytulaśny, zjadłby mnie na dzień dobry z tej miłości, a do reszty to nie wiem ;) Quote
figa33 Posted May 29, 2014 Author Posted May 29, 2014 ooo , to duży postęp , bo początki były nie bardzo przecież .. Quote
Recommended Posts