Jump to content
Dogomania

*~~ Mieszko - prawie jamnik , jak mleczna czekolada ~~*

Recommended Posts

Posted

Agula , tyle psów znalazło dom , i takie problematyczne też przecież
damy radę , jak zawsze
jak nie my to co zrobią te biedaki ..

ja myślałam też o innych psiakach , Becia już pisała trochę na kogo kontakt , jutro to spokojnie uporządkuję

• Replies 196
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Agula nie histeryzuj, Wojtuś dom znalazł to i jamnior znajdzie :P
Faktycznie póki co możemy sobie z nim dac spokój i zająć się pilniejszymi i łatwiejszymi przypadkami : Lara, Bajer, Rudy, szczeniory..Elvis :)

Posted

[quote name='majuska']Agula nie histeryzuj, Wojtuś dom znalazł to i jamnior znajdzie :P
Faktycznie póki co możemy sobie z nim dac spokój i zająć się pilniejszymi i łatwiejszymi przypadkami : Lara, Bajer, Rudy, szczeniory..Elvis :)[/QUOTE]

szczególnie ten ostatni najłatwiejszy przypadek :lol:.

Posted

Stan skóry i "poszycia" jamniora znacznie zmienił się na plus, dziś go pooglądałam po 1,5 tygodniowym niewidzeniu i na prawdę jest duża poprawa, bierze vetoskin

Posted

[quote name='Agula99']Możesz dawać na mnie kontakt, ale ja sama nie wiem jak mam go reklamować, serio, to nie jest łatwy przypadek, pieska który każdego kocha, mogą być z nim problemy, nie mam pojęcia jak to ugryźć, nie mam...to musiałby być ktoś kto mieszka na miejscu, ktoś kto przychodzi, zapoznaje się z nim, wyprowadza i ta psina przekonuje się i powoli się przyzwyczaja, a tak może ugryźć w różnych okolicznościach. Matko, jak pomyślę jakie mamy cięzkie przypadki do adopcji...i gdzie znaleźć sensowych ludzi????[/QUOTE]

Jamnior to fajny pies ale nie materiał na pierwszego psa i nie do domu z dziećmi. Jeżeli ktoś jest obeznany z tematyką psów i będzie miał świadomość potencjalnie problematycznych sytuacji, nie wspomnę już o chęci pracowania nad jego zachowaniem to jest to temat do ogarnięcia. Nie będzie łatwo o sensownych ludzi ale nie oznacza to że jest to niemożliwe. Szukać trzeba bo jak załamiemy ręce to już na 100 % będzie pozamiatane.

Posted

[quote name='Agula99']Becia, a Miechowi żadnych fotek nie strzeliłaś?? ;)[/QUOTE]

niestety nie, chociaż on był dla mnie wyjątkowo łaskawy dzisiaj, tulił sie pchał na rączki i żadnego warczenia.

Posted

[quote name='Becia66']niestety nie, chociaż on był dla mnie wyjątkowo łaskawy dzisiaj, tulił sie pchał na rączki i żadnego warczenia.[/QUOTE] Przecież on wcale nie warczy, strasznie człowieko lubny jest, do głaskania i przytulania, ale jak cie trochę zna, no i facetów coś nie bardzo, kurcze fajny psiak, ale coś w nim siedzi, jakaś ciemna strona mocy, to pewnie przez ten chlewik :(

• 2 weeks later...
Posted

Agula99 napisał(a):
Tak pamiętam, to może poszukacie drugiej Aliny???

właśnie się zastanawiam czy nie dało by się Aliny sklonować
:cool3:

• 2 weeks later...