choba Posted May 31, 2014 Author Posted May 31, 2014 No i Dzień Otwarty za nami. Chociaż pokazy agility nie wyszły idealnie, i tak jestem dumna z chłopaka :) Baaardzo się rozpraszał - masa ludzi, Klaudia poza zasięgiem... :eviltong: Ale w końcu za każdym razem udało nam się zaliczyć całe tor, tyle że na raty ;) Poza tym Atos zrobił naprawdę duże postępy jeśli chodzi o obcych - grzecznie podchodzi, wita się, nie boi się i nie przychodzą mu do głowy głupoty w stylu oszczekiwania kogoś :) Trochę było pieszczot, trochę treningów agility bez udziału publiczności (wtedy było dużo lepiej). A na koniec imprezy postanowiliśmy sprawdzić, czy Atos się na pewno nie mieści do tunelu. I okazało się, że jednak się mieści ;) No i w ciągu pół godziny udało nam się opanować oba tunele - nawet już bez wrzucania do środka parówek :D Quote
BlauPanda Posted June 1, 2014 Posted June 1, 2014 Super !Chciała bym zobaczyć jak Atos pokonuje tunel.:loveu: Quote
choba Posted June 1, 2014 Author Posted June 1, 2014 BlauPanda napisał(a):Super !Chciała bym zobaczyć jak Atos pokonuje tunel.:loveu: Zapraszamy z nami na tor ;) Quote
choba Posted June 1, 2014 Author Posted June 1, 2014 A ja wstawię jeszcze 2 zdjęcia - dziękujemy fotografowi :) Quote
Patrycja* Posted June 1, 2014 Posted June 1, 2014 Uwielbiam miny Atosa :loveu: Swoja drogą to aż niemożliwe jak on się zmienia po wyjściu z boksu, w którym wygląda jakby chciał wszystkich od razu połknąć w całości :eviltong: Quote
choba Posted June 1, 2014 Author Posted June 1, 2014 Patrycja* napisał(a):Swoja drogą to aż niemożliwe jak on się zmienia po wyjściu z boksu, w którym wygląda jakby chciał wszystkich od razu połknąć w całości :eviltong: Najdziwniejsze jest to, że on w boksie "chce zjeść" nawet tych, których potem na spacerze uwielbia :roll: Quote
Xxxxxxxxxxxx Posted June 1, 2014 Posted June 1, 2014 [quote name='choba']A ja wstawię jeszcze 2 zdjęcia - dziękujemy fotografowi :) Nie ma za co ;) Mam jeszcze takie Quote
choba Posted June 2, 2014 Author Posted June 2, 2014 I jeszcze kilka fotek dzięki Fundacji Szanowny Pan Kot :) Quote
Romina_74 Posted June 3, 2014 Posted June 3, 2014 To na prawdę fantastyczny pies! To jego antymarketingowe zachowanie w boksie działa fatalnie na "widza" :( Przez nie normalni ludzie go nie będą chcieli, a mogą się nim zainteresować jakieś dziadowate firmy ochroniarskie :mad: Trza czujność zachować niestety :( Sama się go boję jak przechodzę obok boksu mateńko!!! Beatka, a że tak wtrącę - jak tam się ma Padre Karbon? Wiesz coś może? Quote
choba Posted June 3, 2014 Author Posted June 3, 2014 Romina_74 napisał(a):Beatka, a że tak wtrącę - jak tam się ma Padre Karbon? Wiesz coś może? Przyznaję się bez bicia - nie umiem się zmotywować do dzwonienia... Ale w końcu to zrobię, tylko teraz mi się koniec semestru na głowę wali Quote
choba Posted June 5, 2014 Author Posted June 5, 2014 Dzisiaj Atos dzielił się mną z Harrym. Ale chyba mu to bardzo nie przeszkadzało ;) Na spacer poszliśmy jeszcze z Lolą i Lady, a jego zwieńczeniem było bajoro. Psiaki się wytaplały, wybawiły, wybrudziły (nas przy okazji też) i w ogóle było wesoło :D Po powrocie zaliczyliśmy jeszcze wybieg razem z Lady, no i Harrym. Atos baaaardzo polubił tunele - sam w nie wchodzi byle kiedy ;) [video=youtube;-VdekdgcVJw]https://www.youtube.com/watch?v=-VdekdgcVJw&feature=youtu.be[/video] Quote
choba Posted June 5, 2014 Author Posted June 5, 2014 Nic poza jednym. Facet, który adoptował Mańka jest też zainteresowany Atosem. Razem mieliby pilnować tych stawów. Zobaczymy, co z tego wyjdzie ;) Quote
Patrycja* Posted June 5, 2014 Posted June 5, 2014 Jak ja lubię oglądać zdjęcia, na których jest Atos :loveu: Quote
saphira18 Posted June 5, 2014 Posted June 5, 2014 choba napisał(a):Nic poza jednym. Facet, który adoptował Mańka jest też zainteresowany Atosem. Razem mieliby pilnować tych stawów. Zobaczymy, co z tego wyjdzie ;) jakby się dogadali chłopaki :kciuki: Quote
Patrycja* Posted June 5, 2014 Posted June 5, 2014 saphira18 napisał(a):jakby się dogadali chłopaki :kciuki: Mieli się okazję poznać i było dobrze, więc nie powinno być pod tym względem problemów :) Quote
Romina_74 Posted June 8, 2014 Posted June 8, 2014 Maniek będzie bossem tej drużyny. Zawsze najmniejszy rządzi ;) Jeszcze by się przydał jeden i byłby Gang Olsena :) Quote
kicia1616 Posted June 12, 2014 Posted June 12, 2014 Dzisiaj na spacerek Atos wybrał się ze mną, w towarzystwie Loli, Harrego i Sparowa. Był troszkę zaskoczony, ale szczęśliwy, ze wyjdzie. Na spacerku był bardzo grzeczny, prawie wogóle nie ciągnął, a smycz łapał tylko po wyjściu z pawilonu i przy przejściu przez ulicę. Ładnie też przychodził na zawołanie podczas spaceru. Potem Atos był pod opieką Peli, bo ja musiałam się rozprawić z nowym psiakiem. ;) Quote
choba Posted June 12, 2014 Author Posted June 12, 2014 Super, dzięki dziewczyny za zajęcie się moim dużym szczeniakiem ;) Quote
pela112 Posted June 12, 2014 Posted June 12, 2014 Przy okazji na koniec trochę go wyczesałam, ale i tak zbyt wiele to nie dało. Można go czesać, czesać i czesać, a ta sierść i tak wychodzi garściami ;) Quote
Patrycja* Posted June 12, 2014 Posted June 12, 2014 Widziałam jak Atos zadowolony grzecznie stał podczas czesania :) Quote
Romina_74 Posted June 14, 2014 Posted June 14, 2014 a czy coś słychać w sprawie adopcji przez Pana od "stawów"? Quote
Recommended Posts