Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 842
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Uwaga! Jest nadzieja
Otoz na forum amstaff-pitbull znalazlam info, ze pewni panstwo mieszkajacy w Szwecji chca adoptowac psiaka. Mial to byc bullowaty, ale i tak z pewna doza nadziei wyslalam owej Pani maila o Kreciku. Najpierw stwierdzila, ze chyba nie. A teraz napisala, ze przemyslala cala rzecz i chetnie Krecika wezma do siebie! Tylko potrzebny bedzie wolontariusz, ktory zalatwi sprawe adopcji na odleglosc i oczywiscie odpowiednim transportem wysle staruszka do nowego domu. Owa Pani rzecz jasna pokryje wszelkie koszty z tym zwiazane.
Poniewaz nie bede miala od jutra internetu, zostawiam namiar na Panią, ktora pragnie Krecia wziac - maila, a jej z kolei wyslalam kontakty do Gosi. Gosia, napisz prosze do niej co i jak, bo ja w tym nie siedze - mam nadzieje, ze wszystko sie uda i Krecio wsiadzie do samolotu lecacego na zasluzona, pelna milosci emeryture
Tu jest maila do Pani zainteresowanej Kreciem jobb12@passagen.se

PS.Gosia, zostawilam ci tez info w poczcie glosowej

Posted

Ja tez mam taka nadzieje. Oni maja juz amstaffke, ale lagodna, i chcieli jej towarzysza, ale lagodnego, najlepiej kastrata. Mieli wziac bullowatego, Szejka, ale Pani owa boi sie, ze Szejk za bardzo zdziczal w schronisku. Dlatego postanowila Szejkowi pomoc w jakis inny sposob, a do siebie wziac biednego Krecika, ktory nie ma wielkich szans na adopcje, tylko trzeba zalatwic te sprawy zwiazane z adopcja i transportem. Dlatego licze na Was, bo ja jestem z Plocka i odcieta od neu na jakies pol roku nie bardzo bede mogla pomoc.
Jak sie uda to mi napiszcie maila, co i jak, jakos go odbiore w kafejce internetowej czy czos - piszcie o postepach!!!! Moj mail - diorbhail@interia.eu albo dorota.przybyla@wp.pl
Bede bardzo wdzieczna

Posted

Transport to najmniejszy problem, bo Państwo chcą sami po niego przyjechać... Większy problem jest z wszystkim formalnościami związanymi z wywozem psiaka do Szwecji :roll: