Omiśka Posted August 7, 2007 Posted August 7, 2007 Ja tez szukam i nic :( Biedny, biedny Krecik ;(:shake: Quote
Mysia_ Posted August 8, 2007 Posted August 8, 2007 To straszna tragedia kiedy otacza Cię ciemność, a do tego żyjesz w ciągłym stresie, wśród tak wielu psów.... :-( Quote
Mysia_ Posted August 8, 2007 Posted August 8, 2007 prosi o szansę..... Czy nikt mu jej nie da? :-( Quote
Gosiapk Posted August 9, 2007 Posted August 9, 2007 Obawiam się, że będzie ciężko znaleźć dla niego dom :( Quote
sara_rokitnica Posted August 10, 2007 Posted August 10, 2007 dopiero teraz ten plakacik zobaczyłam :roll: ale niestety nadworny drukarz plakatów wyjechał w góry więc wydrukować nie mam jak :P Quote
sara_rokitnica Posted August 10, 2007 Posted August 10, 2007 ja bym się na jego miejscu już zaczęła bać :evil_lol: ale nie będę go uprzedzać- po co chłopaka stresować :evil_lol: Quote
Omiśka Posted August 12, 2007 Posted August 12, 2007 Uwaga! Jest nadzieja Otoz na forum amstaff-pitbull znalazlam info, ze pewni panstwo mieszkajacy w Szwecji chca adoptowac psiaka. Mial to byc bullowaty, ale i tak z pewna doza nadziei wyslalam owej Pani maila o Kreciku. Najpierw stwierdzila, ze chyba nie. A teraz napisala, ze przemyslala cala rzecz i chetnie Krecika wezma do siebie! Tylko potrzebny bedzie wolontariusz, ktory zalatwi sprawe adopcji na odleglosc i oczywiscie odpowiednim transportem wysle staruszka do nowego domu. Owa Pani rzecz jasna pokryje wszelkie koszty z tym zwiazane. Poniewaz nie bede miala od jutra internetu, zostawiam namiar na Panią, ktora pragnie Krecia wziac - maila, a jej z kolei wyslalam kontakty do Gosi. Gosia, napisz prosze do niej co i jak, bo ja w tym nie siedze - mam nadzieje, ze wszystko sie uda i Krecio wsiadzie do samolotu lecacego na zasluzona, pelna milosci emeryture Tu jest maila do Pani zainteresowanej Kreciem jobb12@passagen.se PS.Gosia, zostawilam ci tez info w poczcie glosowej Quote
sara_rokitnica Posted August 12, 2007 Posted August 12, 2007 ale super :multi: dzięki że podesłałaś tej Pani naszego Kreciolka ;) mam nadzieję że wszystko się uda :roll: Quote
Omiśka Posted August 12, 2007 Posted August 12, 2007 Ja tez mam taka nadzieje. Oni maja juz amstaffke, ale lagodna, i chcieli jej towarzysza, ale lagodnego, najlepiej kastrata. Mieli wziac bullowatego, Szejka, ale Pani owa boi sie, ze Szejk za bardzo zdziczal w schronisku. Dlatego postanowila Szejkowi pomoc w jakis inny sposob, a do siebie wziac biednego Krecika, ktory nie ma wielkich szans na adopcje, tylko trzeba zalatwic te sprawy zwiazane z adopcja i transportem. Dlatego licze na Was, bo ja jestem z Plocka i odcieta od neu na jakies pol roku nie bardzo bede mogla pomoc. Jak sie uda to mi napiszcie maila, co i jak, jakos go odbiore w kafejce internetowej czy czos - piszcie o postepach!!!! Moj mail - diorbhail@interia.eu albo dorota.przybyla@wp.pl Bede bardzo wdzieczna Quote
sara_rokitnica Posted August 12, 2007 Posted August 12, 2007 spoko ;) będziesz informowana o wszystkim na bieżąco :D:D:D Quote
Mysia_ Posted August 12, 2007 Posted August 12, 2007 Juz rozmawiałam z Panią zainteresowana Krecikiem, trzymajcie kciuki :cool3: Musi się udać :p Omiśka, wielki buziak dla Ciebie :buzi: Quote
sara_rokitnica Posted August 12, 2007 Posted August 12, 2007 trzymamy, trzymamy... i to baaaardzo mocno... da radę jakoś ten transport skombinować?? Quote
Mysia_ Posted August 12, 2007 Posted August 12, 2007 Transport to najmniejszy problem, bo Państwo chcą sami po niego przyjechać... Większy problem jest z wszystkim formalnościami związanymi z wywozem psiaka do Szwecji :roll: Quote
sara_rokitnica Posted August 12, 2007 Posted August 12, 2007 aha... ale jest to wykonalne mam nadzieję?? Quote
Recommended Posts