Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 842
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Dotarłam tu wreszcie :lol: Krecik pojechał :eviltong: Plany troszkę sie zmieniły... Trochę to dla mnie skomplikowane :oops: Ale wszystko jest w porządku i pod kontrolą. Krecik w końcu miał zamieszkać gdzie indziej, ale Pani jeszcze nie przeprowadziła się do domku z ogodem, chyba dopiero na wiosne... Znalazła mu inny domek, też dobry domek u starszego Pana :cool3: Jednak jeśli by coś się działo, Pan nie dałby sobie rady to Pani napewno zabierze go do siebie ;) Mysle, że wszystko bedzie dobrze :loveu:

Posted

W sumie to nie ma znaczenia czy Krecik zamieszka u "tego" Pana czy u "tej" Pani najważniejsze żeby miał dobrze i żeby był kochany do końca swoich dni.Teraz będe z niecierpliwościa wyczekiwać na relacje z nowego domku.

Posted

Gratuluje Kreciku.Wszystkiego naj,naj,naj lepszego.Nareszcie Kreciku będziesz miał swoje miejsce w czyimś sercu.Los Cię doświadczył i wreszcie przyszedł czas na nagrodę.Oby Twój nowy Pan pozwolił Ci szybko zapomnieć o ludzkim okrucieństwie i szarym schroniskowym życiu.

Posted

Czy będzie kontrola poadopcyjna? Bardzo bym chciała mieć jakieś konkretne wieści z nowego domu. Krecik to piesek specjalnej troski, gdyby się zgubił panu to sam sobie nie poradzi. Było trochę zamieszania i niejasności z tą adopcją, jestem niespokojna i uważam , że trzeba zobaczyć jak to wygląda .

Posted

[quote name='wanda szostek']Czy będzie kontrola poadopcyjna? Bardzo bym chciała mieć jakieś konkretne wieści z nowego domu. Krecik to piesek specjalnej troski, gdyby się zgubił panu to sam sobie nie poradzi. Było trochę zamieszania i niejasności z tą adopcją, jestem niespokojna i uważam , że trzeba zobaczyć jak to wygląda .

napewno bedziemy kontrolować ;)
Też mnie trochę zestresowało to zamieszania, ale jestem dobrej myśli ;)