Psiutka380 Posted February 1, 2008 Posted February 1, 2008 Prosimy o przeniesienie wątku do "Już w nowym domu". Quote
Asia_Klero Posted February 2, 2008 Posted February 2, 2008 Kreciuku powodzenia!!!!!!Wszystko bedzie super:)W koncu:)Chociaz troche rozjasni sie twoja ciemnosc,w ktorej musisz zyc... Quote
Klaudus__ Posted February 2, 2008 Posted February 2, 2008 Ja tylko na momencik... I zaglądam właśnie do Krecika ! Chciałam tylko napisać, że mocno mocno trzymam kciuki ;) Quote
Psiutka380 Posted February 2, 2008 Posted February 2, 2008 Domek? Już w domku? Co znaczy ta cisza? Quote
Mysia_ Posted February 2, 2008 Posted February 2, 2008 Dotarłam tu wreszcie :lol: Krecik pojechał :eviltong: Plany troszkę sie zmieniły... Trochę to dla mnie skomplikowane :oops: Ale wszystko jest w porządku i pod kontrolą. Krecik w końcu miał zamieszkać gdzie indziej, ale Pani jeszcze nie przeprowadziła się do domku z ogodem, chyba dopiero na wiosne... Znalazła mu inny domek, też dobry domek u starszego Pana :cool3: Jednak jeśli by coś się działo, Pan nie dałby sobie rady to Pani napewno zabierze go do siebie ;) Mysle, że wszystko bedzie dobrze :loveu: Quote
Kanzaj Posted February 2, 2008 Posted February 2, 2008 No to niech się naszemu Krecikowi szczęści w nowym życiu!!!!!!! Quote
Psiutka380 Posted February 2, 2008 Posted February 2, 2008 Tak wszystkiego najlepszego w nowym domekczku! Quote
Asia_Klero Posted February 2, 2008 Posted February 2, 2008 no to super:DDobra kobita z niej musi byc;) Quote
Psiutka380 Posted February 2, 2008 Posted February 2, 2008 Kreciku Dobranoc! Śpij sobie bezpiecznie, nic ci już nie grozi. Ciemność przemieniła się w jasność. Quote
Sabina02 Posted February 3, 2008 Posted February 3, 2008 Czy bedziemy miec relacje z nowego domku? Quote
Klaudus__ Posted February 3, 2008 Posted February 3, 2008 A czy Krecik zamieszka w "domu" czy gdzieś na podwórku? Quote
Klaudus__ Posted February 3, 2008 Posted February 3, 2008 No to chłopakowi się poszczęściło :cool3: Trzymamy kciuki, aby Pan dawał sobie radę, żeby Krecik nie musiał znowu zmieniać lokum. Ale wierzę, że będzie dobrze :eviltong: Quote
dona20 Posted February 3, 2008 Posted February 3, 2008 W sumie to nie ma znaczenia czy Krecik zamieszka u "tego" Pana czy u "tej" Pani najważniejsze żeby miał dobrze i żeby był kochany do końca swoich dni.Teraz będe z niecierpliwościa wyczekiwać na relacje z nowego domku. Quote
quasimodo Posted February 3, 2008 Posted February 3, 2008 Trzymamy mocno kciuki za Kreciątko, jego nowy domek, jego zdrówko i samopoczucie!!! Żeby ci tam gdzie jesteś, Kreciku, było wspaniale... Czekamy na wiadomości! Quote
agabytom Posted February 3, 2008 Author Posted February 3, 2008 Gratuluje Kreciku.Wszystkiego naj,naj,naj lepszego.Nareszcie Kreciku będziesz miał swoje miejsce w czyimś sercu.Los Cię doświadczył i wreszcie przyszedł czas na nagrodę.Oby Twój nowy Pan pozwolił Ci szybko zapomnieć o ludzkim okrucieństwie i szarym schroniskowym życiu. Quote
Hanah Posted February 3, 2008 Posted February 3, 2008 Cieszę się , że Krecik już pojechał do domku. Quote
Psiutka380 Posted February 3, 2008 Posted February 3, 2008 Supcio. Krecik już w domku, nieważne u kogo. Quote
Szyszka Posted February 5, 2008 Posted February 5, 2008 Kreciku a więc doczekałeś się!:multi::multi::multi: Quote
Kanzaj Posted February 5, 2008 Posted February 5, 2008 NIech się chłopakowi dobrze wiedzie!!!!!!!!!!! Quote
wanda szostek Posted February 5, 2008 Posted February 5, 2008 Czy będzie kontrola poadopcyjna? Bardzo bym chciała mieć jakieś konkretne wieści z nowego domu. Krecik to piesek specjalnej troski, gdyby się zgubił panu to sam sobie nie poradzi. Było trochę zamieszania i niejasności z tą adopcją, jestem niespokojna i uważam , że trzeba zobaczyć jak to wygląda . Quote
Mysia_ Posted February 5, 2008 Posted February 5, 2008 [quote name='wanda szostek']Czy będzie kontrola poadopcyjna? Bardzo bym chciała mieć jakieś konkretne wieści z nowego domu. Krecik to piesek specjalnej troski, gdyby się zgubił panu to sam sobie nie poradzi. Było trochę zamieszania i niejasności z tą adopcją, jestem niespokojna i uważam , że trzeba zobaczyć jak to wygląda . napewno bedziemy kontrolować ;) Też mnie trochę zestresowało to zamieszania, ale jestem dobrej myśli ;) Quote
wanda szostek Posted February 7, 2008 Posted February 7, 2008 Mysia_ napisał(a):napewno bedziemy kontrolować ;) Też mnie trochę zestresowało to zamieszania, ale jestem dobrej myśli ;) Czekamy więc na wieści. Quote
Recommended Posts