Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 842
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Dzisiaj miałam dwa telefony w sprawie Krecika :crazyeye::cool3: Pierwsza Pani powiedziała, że jest zdecydowana na 100%, ale mogła by go zabrać dopiero po Świętach, ma przyjechać w niedziele omówić szczególy ;) Jesli ten domek by nie wypalił to ta druga Pani bedzie dzwonić po niedzieli :cool3:

Posted

Mysia_ napisał(a):
Dzisiaj miałam dwa telefony w sprawie Krecika :crazyeye::cool3: Pierwsza Pani powiedziała, że jest zdecydowana na 100%, ale mogła by go zabrać dopiero po Świętach, ma przyjechać w niedziele omówić szczególy ;) Jesli ten domek by nie wypalił to ta druga Pani bedzie dzwonić po niedzieli :cool3:

Czy to z moich ogloszen? ...bo nie dodalam ze Krecik nie ma juz oczka..:oops:

Czy te Panie o tym wiedza?

Posted

Kreciku kochany - wierze w to , ze w koncu nadeszla ta chwila i bedziesz mial domek. Tyle biedaczku wycierpiales w swoim zyciu. Trzymam kciuki slepinku kochany - oby sie udalo !!!

Posted

Mysia_ napisał(a):
Ta jedna Pani jest na 100% z Allegro, ta druga chyba też... Nie wiedziały, że nie ma oczka, ale powiedziałam im o tym ;)

Czy to nie jest dla nich jakis problem?

PS. Dodalam juz ta informacje do Allegro

Posted

Sabina02 napisał(a):
Czy to nie jest dla nich jakis problem?

myślę, że nie, w końcu Krecik i tak nie widział :roll: A skoro Pani mi powiedziała, że jest na niego zdecydowana w 100%.... Zobaczymy jak to będzie :roll:

Posted

grzenka napisał(a):
:multi::multi::multi: A czy jakieś szczegóły są już znane?Co to za domek?

Myślę, że domek bardzo dobry :cool3: Rozmawiałam z ta Pania dość długo, wygląda na to, że to osoba z ogromnym sercem ;)