Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 842
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Klaudus__']No gdzie ten domek ! :(

Stron ogłoszeniowych jest dużo. Niech każda z Was da trzy ogłoszenia na krótki termin i je wznawia, aby były jak najwyżej. Będzie większa szansa na domek. Innego wyjścia nie ma. Dużo ogłoszeń .

Posted

wanda szostek napisał(a):
Stron ogłoszeniowych jest dużo. Niech każda z Was da trzy ogłoszenia na krótki termin i je wznawia, aby były jak najwyżej. Będzie większa szansa na domek. Innego wyjścia nie ma. Dużo ogłoszeń .

Krecik ma już sporo ogłoszeń :roll:

Posted

Mysia_ napisał(a):

Ale jeżeli one dane są już jakiś czas , to tak jakby ich nie było. Wejdź na stronę ogłoszeniową i spróbuj je znaleźć. Jak dojdziesz do 10, 12 strony to już dasz sobie spokój. Komu chce się szukać na nastej stronie?
Ogłoszenia spadają piorunem, bo rozmnażacze wklejają ich po kilkanaście .
Sprawdziłam to kiedyś szukając swojego ogłoszenia . Znalazłam je na 12-tej stronie na drugi dzień po ogłoszeniu i byłam w szoku. Od tej pory staram się dawać ogłoszenia na najkrótsze terminy i wznawiać
Ważne również są strony ogłoszeniowe szczególnie przy trudnych adopcjach.

Na pierwszej stronie w pierwszych dwóch trzech postach powinny być wpisane ogłoszenia (gdzie i kiedy dane), strony z nowymi zdjęciami, oraz wszystkie ważne informacje dla przyszłego właściciela.

Ja weszłam na wątek teraz i i nie mam czasu go czytać. Chciałabym pomóc, ale nie mogę. Gdyby wszystkie ważne informacje były na pierwszej stronie, to sprawa byłaby łatwa. Przygotowanie do ogłoszeń zabiera dużo czasu.
Zdjęcia muszą być odpowiedniej wielkości. Mnie obróbka zdjęć idzie bardzo wolno (myślę, że nie tylko mnie jednej), wprost zniechęca do pracy. A gdyby tak ktoś bieglejszy w tych sprawach przygotował zdjęcia ? Byłoby super. Przygotowanie tekstu to też bardzo czasochłonne, bo wiele stron ogłoszeniowych określa ilość znaków w ogłoszeniu i gimnastyka co kasować. No, ale to robię już sama.

Posted

Allegro jest dopiero co odnowione, wiekszosc ogloszen przesuwam i odnawiam (te ktore maja termin waznosci). Daleko z tylu to moga byc tylko te ogloszenia bez terminu waznosci, jak np. w centruofert.pl, czy bono-polska.pl...

Posted

Mysia_ napisał(a):

Zajrzałam na wątek Krecika za namową pewnej pani, która czyta cały czas wątek, szukałam wątku przez googla i rzeczywiście wyskoczyło mi dużo linków do ogloszeń. Co jeszcze można dla psiaka zrobić? Taki kochany pyszczek.:oops:

Posted

AśkaK napisał(a):
Zajrzałam na wątek Krecika za namową pewnej pani, która czyta cały czas wątek, szukałam wątku przez googla i rzeczywiście wyskoczyło mi dużo linków do ogloszeń. Co jeszcze można dla psiaka zrobić? Taki kochany pyszczek.:oops:

Właśnie, co można jeszcze zrobić?Wziąć nie mogę:placz:Matko,jaki pycholek piękny!

Posted

Kochani, powiem szczerze (już to kiedyś tu pisałam), żeby nie skupiać się na DT, bo naszczęście Krecikowi krzywda się nie dzieje :roll: Skupmy się na domku docelowym.... Dwa dni temu dzwonił ktoś do mnie w jego sprawie, ale byłam przy głównej ulicy i nic nie słyszałam, poprosiłam, zeby zadzwonic za chwile, ale już nikt nie zadzwonił :-(

Posted

Ludzie sa jednak dziwni....Jakby to był problem jeszcze raz wykręcić numer. Ja też tak ostatnio miałam, facet miał zadzwonić, porozmawiać o psiaku bo złapał mnie na zakupach i cisza. Wrrrr.

Posted

Może to zabrzmi okropnie ale mnie już ludzie nie dziwią, wzbudzają we mnie natomiast takie uczucia:2gunfire: - :angryy: -przykre to ale jak patrzę na to co niektórzy robią to........ !!! Krecinko trzymaj się, MUSI być gdzieś twój domek !!!