Omiśka Posted August 22, 2007 Posted August 22, 2007 A mnie to zdaje sie mial ktos informowac o postepach, a tu nic - musze blagac znajomych o kilka sekund na ich komputerach, zeby uzyskac o Kreciu informacje. Jak sie uda, to bede very szczesliwa, ze mialam nosa do tej kobitki i tym sposobem zalatwilam Kreciowi szczesliwa starosc. Takze ja nie tylko trzymam kciuki - mysle o nim czesto :) MUSI SIE UDAC!!!!:multi::multi::multi::multi::multi: Quote
sara_rokitnica Posted August 22, 2007 Posted August 22, 2007 ojej sorki zapomniałam na śmierć o tym :P ale w sumie aż takich postępów nie zrobiliśmy... ;) Quote
Mysia_ Posted August 22, 2007 Posted August 22, 2007 w sumie nie ;) Omiśka, jak bedzie sie działo coś konkretnego to bedziesz pierszą osobą, która się o tym dowie :evil_lol: Tylko jak Cię o tym informować? :roll: Quote
sara_rokitnica Posted August 22, 2007 Posted August 22, 2007 przez maila- przecież podawała :D:D:D Quote
Gosiapk Posted August 22, 2007 Posted August 22, 2007 Omiśka napisał(a):A mnie to zdaje sie mial ktos informowac o postepach, a tu nic - musze blagac znajomych o kilka sekund na ich komputerach, zeby uzyskac o Kreciu informacje. Jak sie uda, to bede very szczesliwa, ze mialam nosa do tej kobitki i tym sposobem zalatwilam Kreciowi szczesliwa starosc. Takze ja nie tylko trzymam kciuki - mysle o nim czesto :) MUSI SIE UDAC!!!!:multi::multi::multi::multi::multi: DZiękujemy Omiśka! Quote
Mysia_ Posted August 23, 2007 Posted August 23, 2007 ale jak przez maila skoro chodzi o dostęp do neta? :roll: Omiśka jak bedziesz napisz mi swój numer na PW to Ci przynajmniej SMSka poślę :eviltong: Quote
quasimodo Posted August 24, 2007 Posted August 24, 2007 Szyszka napisał(a):Czekamy na wiadomości. My też, my też... Quote
Mysia_ Posted August 25, 2007 Posted August 25, 2007 No i niestety Krecik nadal szuka domku :placz: Quote
DuDziaczek Posted August 25, 2007 Posted August 25, 2007 Kreciku uciekaj na 1 nie chowaj sie!! :-( Quote
Mysia_ Posted August 26, 2007 Posted August 26, 2007 Pojawiła się szansa, że Pani jednak weźmie psiaka, którym zainteresowała się najpierw, przed Krecikiem.... Wczesniej nie miała z kim rozmawiać na jego temat, ale teraz kogoś odnalazła..... :roll: Quote
sara_rokitnica Posted August 26, 2007 Posted August 26, 2007 :(:(:( qrczę... taka szansa :shake: Quote
Szyszka Posted August 26, 2007 Posted August 26, 2007 Kreciku i ja miałam nadzieję, ale nie martw się, jak już tej Pani wpadłeś w oko to znaczy, że nie tylko nas potrafisz oczarować. Uszyska do góry, przyjdzie i na ciebie kolej. Musimy wierzyć. Quote
Ulaa Posted August 27, 2007 Posted August 27, 2007 Jakie to przykre :shake: Krecikowi szansa przeszła koło noska :-( Quote
Szyszka Posted August 27, 2007 Posted August 27, 2007 Popatrzcie jaki on piękny. I czeka w progu na Ciebie.... Quote
sara_rokitnica Posted August 27, 2007 Posted August 27, 2007 a jego nadal nikt nie chce wziąć do domu :( Quote
Recommended Posts