Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 842
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Co o nim pomyślę, to jestem niespokojna. Straszna ze mnie panikara i do tego mam chyba za bujną wyobraźnię. Ta adopcja od początku mnie się nie podobała. Dowiedz się proszę co u psa.

Myślę, że babka faceta w manipulowała w tego pieska, bo jakoś musiała z tej sytuacji wybrnąć. Piesek może być niedopilnowany i nie wiadomo w jakich warunkach.
Niewidomy Misiu poszedł niby do wspaniałego domu a za dwa dni dziewczyny go po całym Krakowie szukały. Wielkie szczęście, że biedulka znalazły

Posted

Nareszcie dogo działa :razz:
Ciotki spokojnie ;) U Krecika wszystko OK. od pierwszego dnia pobytu w nowym domku jako swoje miejsce obrał kanapę :eviltong: Pani, która zabierała go ze schroniska bardzo kocha psy i jest osoba odpowiedzialna, nie pozwoliła by, żeby stała mu się krzywda ;)

Posted

No to Myszko bardzo nas uspokoiłas.Dobrze, że Krecik ma się dobrze.A czy jest szansa na jakies zdjęcia Krecika.Ja też już z niecierpliwością czekałam aż dogo zacznie działać

Posted

Mysia_ napisał(a):
Nareszcie dogo działa :razz:
Ciotki spokojnie ;) U Krecika wszystko OK. od pierwszego dnia pobytu w nowym domku jako swoje miejsce obrał kanapę :eviltong: Pani, która zabierała go ze schroniska bardzo kocha psy i jest osoba odpowiedzialna, nie pozwoliła by, żeby stała mu się krzywda ;)

Mnie się wydawało, że Krecika wziął pan. Czyżby jeszcze jakaś zmiana była?

Posted

wanda szostek napisał(a):
Mnie się wydawało, że Krecika wziął pan. Czyżby jeszcze jakaś zmiana była?

w tym miejscu miałam na mysli Panią, która po niego przyjechała do schroniska, żeby zawieźć do domku ;)

Posted

Sabina02 napisał(a):
Mysia, czy masz jakies nowe wiesci o Kreciku?

póki co nie :roll: Łatwiej by mi było gdyby bezpośrednią tą adopcję załatwiała, a adopcja była załatwiana bezpośrednio przez schronisko. Oczywiście w miare mozliwości staram się dowiadywać nowości ;)

• 2 weeks later...
Posted

Cioteczki kochane, mam coś dla Was :loveu::multi:

Taką relację zdaje Pani, która zabierała Krecika do nowego domu, ostatnio go odwiedziła ;)
"Przesyłam zdjęcia Krecika ze spaceru. Prosze potraktować to jako pakiet wstępny. Niestety otoczenie bardzo traci na tych zdjęciach. Z czasem przyślę następne i mam nadzieję, że bardziej udane.
Krecik na razie mieszka na "rancho" gdzie są jeszcze trzy suńcie, piesek i konie. Dookoła są łąki i las. Trzyma się doskonale nog,i bez żadnej smyczy, a w ogóle najchętniej, to bez towarzystwa człowieka za próg nie wychodzi. Ale jak tylko jest pogoda i możliwość to spaceruje sobie po obejściu. Z pozostałymi psami jest zaprzyjaźniony, mieszkają w całkowitej zgodzie. Potrafi podskakiwać jak szczeniak, a gdy przyjechałam tam po pewnym czasie to władował mi się na kolana. "

Posted

AH!!! Doczekalo sie nasze Cudo wlasnego szczescia!!!! :loveu::loveu::loveu:
(a my fotek:cool3:)

...az sie poryczalam ze wzruszenia....

Z zalanej, mokrej budy na piekne ranczo, do kochanego czlowieka....:multi:

Zycze Ci Kreciku samego szczescia do konca Twych dni u boku swego Pana.... :loveu: