grzenka Posted January 9, 2008 Posted January 9, 2008 Czekamy na jakieś wiadomości!!!!!!!!!!!!! Quote
Mysia_ Posted January 9, 2008 Posted January 9, 2008 ale ze mnie osioł :oops: zapodziałam gdzieś tego maila..... Ale napewno znajdę, dajcie mi jeszcze kilka chwil :roll: Quote
Asia_Klero Posted January 10, 2008 Posted January 10, 2008 Oj mamuska:PGubienie rzeczy to mam chyba po Tobie:Pi co znalazlas?:P Quote
grzenka Posted January 11, 2008 Posted January 11, 2008 Czekamy, czekamy!!! Co z Krecikiem, zaczynam się martwić ..... Quote
Asia_Klero Posted January 11, 2008 Posted January 11, 2008 Mamuska co u Krecika????wszyscy sie o niego martwimy... Quote
Mysia_ Posted January 11, 2008 Posted January 11, 2008 Krecik był dzisiaj najszczęsliwszym psem w naszym schronisku, bo odwiedził go Pan Artur (dla niewtajemniczonych to były pracownik, którego Krecik bardzo kocha, ale nie widział go od jakiś 2-3 miesięcy) ;) A co do Pani od Krecika, napisałam dzisiaj maila, zeby skontaktowała się ze schroniskiem ;) Quote
grzenka Posted January 11, 2008 Posted January 11, 2008 Szczerze mówiąc.....,chyba coś niedobrze to wygląda:shake: Pani miała odezwać się po Nowym Roku, jest prawie połowa stycznia:shake: Kurczę -nie interesuje jej co z chłopczykiem? To podejrzane, że nie ma od niej znaku życia, niestety bardzo się obawiam.... nie wygląda to dobrze... Quote
Asia_Klero Posted January 13, 2008 Posted January 13, 2008 Chyba dalej milczy....a Krecik nadal w schronisku:( Quote
quasimodo Posted January 13, 2008 Posted January 13, 2008 Biedne Kreciątko :shake: Czeka i czeka :shake: Quote
grzenka Posted January 13, 2008 Posted January 13, 2008 A nie można zadzwonić do tej pani, przynajmniej by było wiadomo na czym Krecik stoi..... Quote
Mysia_ Posted January 13, 2008 Posted January 13, 2008 wysłałam maila, a numer telefonu, który podała jest niemiecki, a na takie telefony nie mam kasy :roll: Quote
Asia_Klero Posted January 13, 2008 Posted January 13, 2008 :(:(Biedny Krecik....nie tracmy nadziei... Quote
Mysia_ Posted January 13, 2008 Posted January 13, 2008 no zobaczymy, ale zaczyna mnie ta sytuacja denerwować :roll: W sumie po co by ktoś spisywał umowę adopcyjną i pokrywał koszty utrzymania i leczenia Krecika, a potem znikał? :roll: Quote
Asia_Klero Posted January 13, 2008 Posted January 13, 2008 Nie mam pojecia....ale wiesz jacy sa ludzie....moze pani cos przemyslala.,...rozmyslila sie....albo ktos sie nie zgodzil....nagadal jakis bzdur....z ludzmi czasami tak jest-dziwnie..mam nadzieje ze nie tym razem i jestem dobrej mysli!:) Quote
grzenka Posted January 13, 2008 Posted January 13, 2008 Można by -jeśli to tel.kom.-wysłać sms-a? Quote
Asia_Klero Posted January 13, 2008 Posted January 13, 2008 Nie mam pojecia co to za telefon....trzeba czekac na wiesci od Mysi... Quote
przyjaciel Posted January 13, 2008 Posted January 13, 2008 Mysia_ napisał(a):wysłałam maila, a numer telefonu, który podała jest niemiecki, a na takie telefony nie mam kasy :roll: Prosze podac numer telefonu od tej pani, to dam znac czy to komorka, czy stacjonarny, moge rowniez do niej zadzwonic z Niemiec. Quote
Mysia_ Posted January 14, 2008 Posted January 14, 2008 przyjaciel napisał(a):Prosze podac numer telefonu od tej pani, to dam znac czy to komorka, czy stacjonarny, moge rowniez do niej zadzwonic z Niemiec. dzisiaj w schronisku ją spisze i wyslę Ci na Pw ;) Quote
Asia_Klero Posted January 14, 2008 Posted January 14, 2008 Czekamy na jakies wiesci...Pozdrowionka dla Krecika:) Quote
Mysia_ Posted January 14, 2008 Posted January 14, 2008 przyjaciel napisał(a):Prosze podac numer telefonu od tej pani, to dam znac czy to komorka, czy stacjonarny, moge rowniez do niej zadzwonic z Niemiec. PW już poszło ;) Quote
przyjaciel Posted January 14, 2008 Posted January 14, 2008 Mysia_ napisał(a):PW już poszło ;) Zadzwonie jutro. Quote
Sabina02 Posted January 15, 2008 Posted January 15, 2008 Cos nie bardzo wierze w ta Pania...:shake: Adopcja spisana, wiec Krecik jest wlasciwie jej, a Pani nawet nie skontaktuje sie zeby powiedziec co jest grane, ani nawet zeby zapytac jak sie "jej" pupil miewa...:shake: Jakbym ja adoptowala psa, a nie mogla go odrazu wziasc, to co chwile bym dzwonila, e-mailowala zeby sie dowiedziec czy wszystko jest ok... Wyroznie mu Allegro, i dalej szukamy... Quote
Recommended Posts