Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 842
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Krecik był dzisiaj najszczęsliwszym psem w naszym schronisku, bo odwiedził go Pan Artur (dla niewtajemniczonych to były pracownik, którego Krecik bardzo kocha, ale nie widział go od jakiś 2-3 miesięcy) ;)

A co do Pani od Krecika, napisałam dzisiaj maila, zeby skontaktowała się ze schroniskiem ;)

Posted

Szczerze mówiąc.....,chyba coś niedobrze to wygląda:shake: Pani miała odezwać się po Nowym Roku, jest prawie połowa stycznia:shake: Kurczę -nie interesuje jej co z chłopczykiem? To podejrzane, że nie ma od niej znaku życia, niestety bardzo się obawiam.... nie wygląda to dobrze...

Posted

no zobaczymy, ale zaczyna mnie ta sytuacja denerwować :roll:
W sumie po co by ktoś spisywał umowę adopcyjną i pokrywał koszty utrzymania i leczenia Krecika, a potem znikał? :roll:

Posted

Nie mam pojecia....ale wiesz jacy sa ludzie....moze pani cos przemyslala.,...rozmyslila sie....albo ktos sie nie zgodzil....nagadal jakis bzdur....z ludzmi czasami tak jest-dziwnie..mam nadzieje ze nie tym razem i jestem dobrej mysli!:)

Posted

Mysia_ napisał(a):
wysłałam maila, a numer telefonu, który podała jest niemiecki, a na takie telefony nie mam kasy :roll:

Prosze podac numer telefonu od tej pani, to dam znac czy to komorka, czy stacjonarny, moge rowniez do niej zadzwonic z Niemiec.

Posted

przyjaciel napisał(a):
Prosze podac numer telefonu od tej pani, to dam znac czy to komorka, czy stacjonarny, moge rowniez do niej zadzwonic z Niemiec.

dzisiaj w schronisku ją spisze i wyslę Ci na Pw ;)

Posted

przyjaciel napisał(a):

PW już poszło ;)

Posted

Cos nie bardzo wierze w ta Pania...:shake: Adopcja spisana, wiec Krecik jest wlasciwie jej, a Pani nawet nie skontaktuje sie zeby powiedziec co jest grane, ani nawet zeby zapytac jak sie "jej" pupil miewa...:shake:

Jakbym ja adoptowala psa, a nie mogla go odrazu wziasc, to co chwile bym dzwonila, e-mailowala zeby sie dowiedziec czy wszystko jest ok...

Wyroznie mu Allegro, i dalej szukamy...