wanda szostek Posted December 27, 2007 Posted December 27, 2007 Dom można sprawdzić poprzez organizacje niemieckie Quote
wanda szostek Posted December 29, 2007 Posted December 29, 2007 Mysia_ napisał(a):Z Panią osobiście rozmawiałam (dość długo), oprócz tego jak już przyjedzie po Krecika napewno zaprosze ją na forum, obiecała, że bedzie wysyłała fotki i zdawała relację... Myślę, że bedzie dobrze. Jeżeli Pani miała, lub ma pieska sprawdźcie jego książeczkę zdrowia (wpisy) Quote
Mysia_ Posted December 29, 2007 Posted December 29, 2007 Pani ma inne psiaki, jej kuzynka jest weterynarzem w Częstochowie. Pani ogólnie mieszka w Berlinie, ale bardzo często jest w Szczecinie ;) Quote
Mysia_ Posted December 29, 2007 Posted December 29, 2007 pierwsza fotka Krecika bez oczka :roll: Quote
Sabina02 Posted December 30, 2007 Posted December 30, 2007 Co za bida...:-( Ile on juz przeszedl w swoim zyciu...:-( Oby ten jego przyszly domek byl najcudowniejszy na swiecie!!! Quote
Mysia_ Posted January 2, 2008 Posted January 2, 2008 Pani po Nowym Roku miała dzwonić, czekamy :roll:;) Quote
wanda szostek Posted January 3, 2008 Posted January 3, 2008 Mysia_ napisał(a):Pani po Nowym Roku miała dzwonić, czekamy :roll:;) Jak długo czekamy? Quote
Asia_Klero Posted January 3, 2008 Posted January 3, 2008 Żeby tylko sie odezwala....przeciez to brzmialo powaznie...tak sie nim interesowala...to musi wyjsc! Quote
Mysia_ Posted January 3, 2008 Posted January 3, 2008 Asia_Klero napisał(a):Żeby tylko sie odezwala....przeciez to brzmialo powaznie...tak sie nim interesowala...to musi wyjsc! jest już nawet umowa spisana :roll: Quote
Edi100 Posted January 3, 2008 Posted January 3, 2008 Mysia_ napisał(a):jest już nawet umowa spisana :roll: Trochę dziwne:roll: Quote
Mysia_ Posted January 4, 2008 Posted January 4, 2008 wiecie co, nie ma co martwić się na zapas..... :roll: Pani powiedziała się, że odezwie się po Nowym Roku, a nie konkretnie np. "2 stycznia", wiec właścicwie ma jeszcze czas. Jak nie to sie do niej zadzwoni czy coś :roll: Quote
grzenka Posted January 6, 2008 Posted January 6, 2008 I co odezwał się ktoś? Bo jak po Nowym Roku to już trochę czasu minęło...tym bardziej, że już jest podpisana umowa więc tak jakby psiak był już tej pani...trochę to dziwne, nie interesuje jej jak on sie czuje, co z nim...:shake: Quote
Mysia_ Posted January 7, 2008 Posted January 7, 2008 [quote name='Hanah']Mysia co z Krecikiem?[/quote] pani narazie nie dzwoniła, hanah masz z nią jakiś kontakt? Quote
Hanah Posted January 7, 2008 Posted January 7, 2008 nie mam masz do niej numer telefonu. Moze smsa chociaz przeslij, albo napisz do niej maila Quote
Mysia_ Posted January 8, 2008 Posted January 8, 2008 [quote name='Hanah']nie mam masz do niej numer telefonu. Moze smsa chociaz przeslij, albo napisz do niej maila[/quote] Tak zrobię ;) Ale jak wrócę z pracy, bo już musze wychodzić :roll: Quote
grzenka Posted January 8, 2008 Posted January 8, 2008 Czekamy :thumbs:i trzymamy kciukasy za Kreciątko! Quote
Recommended Posts