Mysia_ Posted November 7, 2007 Posted November 7, 2007 Wczoraj do mnie dzwonił całkiem sensowny facet w sprawie Krecika.... Na wiosnę przeprowadza się na wieś (teraz mieszka w bloku i ma już dwa psy) i obiecał, że jesli Krecik bedzie jeszcze wtedy w schronisku to go napewno weźmie :roll: Quote
quasimodo Posted November 7, 2007 Posted November 7, 2007 Mysia_ napisał(a):Wczoraj do mnie dzwonił całkiem sensowny facet w sprawie Krecika.... Na wiosnę przeprowadza się na wieś (teraz mieszka w bloku i ma już dwa psy) i obiecał, że jesli Krecik bedzie jeszcze wtedy w schronisku to go napewno weźmie :roll: Oby Kreciątko wytrzymało... Quote
sara_rokitnica Posted November 7, 2007 Posted November 7, 2007 super :multi: czyli mamy coś w zapasie jakby Łukaszowi się nie udało przekonać rodziców :) :D Quote
Mysia_ Posted November 7, 2007 Posted November 7, 2007 wiesz, ja tam ludzią nie ufam :eviltong: Ma sie odezwać na wiosnę, a czy się odezwie..... :roll: Pożyjemy zobaczymy. Quote
Szyszka Posted November 8, 2007 Posted November 8, 2007 Kreciku masz szanse na domek, nawet dwa, to ja zaciskam kciukaski Quote
sara_rokitnica Posted November 9, 2007 Posted November 9, 2007 Łukasz chyba jednak nie będzie go mógł zabrać... :( mama mu nie pozwala... mówi, że "jak niby on sobie wyobraża 2 psy w jednym domu" i takie tam.. jeszcze będzie próbował ale nie wie co mu z tego wyjdzie... Quote
Mysia_ Posted November 9, 2007 Posted November 9, 2007 Kretuś nie poddawaj się... Jakiś domek napewno się znajdzie :roll: Quote
wanda szostek Posted November 17, 2007 Posted November 17, 2007 Podnoszę biedaka po promyk słońca Quote
Mysia_ Posted November 18, 2007 Posted November 18, 2007 niech ktos da mu szanse... Naprawdę warto..... Quote
Klaudus__ Posted November 18, 2007 Posted November 18, 2007 Oj Ty Boroczku Kochany... Wierzę, że jest ktoś kto Cię pokocha ! Zasługujesz na to wszystko co nie było Ci dane ! Czekam na dobre wieści :> Quote
Mysia_ Posted November 18, 2007 Posted November 18, 2007 zostań w górze Kretuś... Widzisz, ciotki o Tobie pamiętają ;) Quote
quasimodo Posted November 19, 2007 Posted November 19, 2007 Krecik bardzo potrzebuje domu i opieki... Quote
Recommended Posts