kluska1991 Posted October 28, 2007 Posted October 28, 2007 Trzymaj się dzielnie Maluchu, na pewno kiedyś znajdziemy Ci ten wymarzony domek... :p Quote
quasimodo Posted October 29, 2007 Posted October 29, 2007 Kreciątko wskakuje na samą górę i wszystkim się przypomina! Quote
sara_rokitnica Posted October 29, 2007 Posted October 29, 2007 ten mój qmpel któremu się tak Krecio podoba przekonał już do niego mamę- pozostał tylko tata bo stwierdził że jego psiak AŻ TAKIM killerem nie jest i że sobie da radę a Kretka w domu mieć MUSI :) zobaczymy co z tego wyjdzie... ;) Quote
quasimodo Posted October 31, 2007 Posted October 31, 2007 I jak - jest szansa na ten domek dla Kreciątka? Quote
Szyszka Posted October 31, 2007 Posted October 31, 2007 Ale byłoby cudnie. Kreciku trzymamy kciuki. Quote
sara_rokitnica Posted October 31, 2007 Posted October 31, 2007 hmm... trochę pokręciłam- tata był od początku do Krecia przekonany a mama nie bardzo ale podobno już się "łamie" ;) siostra też podobno zakochana na zabój w Kreciku :loveu: trzymajmy kciuki i nadal miejmy nadzieję ;) Quote
Sabina02 Posted October 31, 2007 Posted October 31, 2007 sara_rokitnica napisał(a):hmm... trochę pokręciłam- tata był od początku do Krecia przekonany a mama nie bardzo ale podobno już się "łamie" ;) siostra też podobno zakochana na zabój w Kreciku :loveu: trzymajmy kciuki i nadal miejmy nadzieję ;) No, nie mow!!! :crazyeye: Jest szansa u Ciebie????? Quote
Mysia_ Posted November 1, 2007 Posted November 1, 2007 Sabina02 napisał(a):No, nie mow!!! :crazyeye: Jest szansa u Ciebie????? u jakiegoś kolegi Sary :roll: Quote
sara_rokitnica Posted November 1, 2007 Posted November 1, 2007 no jest szansa i tak jak mówiła Mysia u mojego kolegi :) i myślę-a raczej to wiem- że jak się uda to Kreciu będzie się miał naprawdę super u niego :) Quote
Mysia_ Posted November 2, 2007 Posted November 2, 2007 sara_rokitnica napisał(a):no jest szansa i tak jak mówiła Mysia u mojego kolegi :) i myślę-a raczej to wiem- że jak się uda to Kreciu będzie się miał naprawdę super u niego :) trzymamy kciuki :loveu: Quote
Patikujek Posted November 4, 2007 Posted November 4, 2007 Sara i tam się mają sprawy co do twojego kolegi?? Quote
sara_rokitnica Posted November 4, 2007 Posted November 4, 2007 od środy z nim nie gadałam bo był długi weekend więc nie wiem... jutro może się czegoś dowiem... Quote
Mysia_ Posted November 4, 2007 Posted November 4, 2007 Krecik w górę :cool3: Czekamy na wiesci...... Quote
sara_rokitnica Posted November 5, 2007 Posted November 5, 2007 no więc mama tego mojego qmpla już praktycznie "pękła" powiedział mi że jeszcze trochę nad nią popracuje i będzie miał Krecika u siebie ;) Quote
quasimodo Posted November 6, 2007 Posted November 6, 2007 No i jak? Kreciątko coraz bliżej tego domku? Quote
Recommended Posts