agabytom Posted June 12, 2007 Author Posted June 12, 2007 Myszka napisz jeszcze coś o Kreciku,bo Ty tam wiesz najlepiej co jeszcze ;) Quote
agabytom Posted June 13, 2007 Author Posted June 13, 2007 Niestety :placz::placz::placz: !! Babcia się nie zgodziła :shake: Trzeba szukać dalej :roll: Quote
agabytom Posted June 13, 2007 Author Posted June 13, 2007 No niestety Dzisiaj skrobnełam do kilku gazet. Odpisała "Dziewczyna" Witaj Agnieszko! Bardzo poruszyl mnie Twoj list. Nigdy nie przestane sie dziwic, jak daleko siega glupota ludzka... Mam do Ciebie pytanie - czy mozna na rzecz Krecika przeslac jakies pieniadze bezposrednio do schroniska? Bo na stronie, do ktorej podalas linka jest tylko konto TOZ w Zabrzu. A ja bym chciala od siebie wyslac jakies pieniazki bezposrednio dla tego psa, do schroniska, a nie do instytucji. Sama organizowalam oraz wspieralam nie raz takie akcje, ale zawsze podajac bezposrednie konto lub bezp.namiary do schroniska. Oczywiscie maila rozesle dalej. Zycze Wam powodzenia. I tego, zeby Krecik tak ciezko doswiadzony przez okrutny los i glupote ludzi, doczekal sie na starosc cieplego domu. Milena Pawlak, redakcja "Dziewczyny" Quote
sara_rokitnica Posted June 13, 2007 Posted June 13, 2007 moga go zaadoptowac wirtualnie i wtedy 30 zl miesiecznie przesylac na niego... Quote
agabytom Posted June 13, 2007 Author Posted June 13, 2007 A jednorazowa pomoc?? Znasz numer konta?? Quote
agabytom Posted June 13, 2007 Author Posted June 13, 2007 Oki ;] To ja zaczne odpisywać !!! A Krecik w góre!!!:loveu::loveu: Quote
quasimodo Posted June 14, 2007 Posted June 14, 2007 Pokaż się wszystkim KReciku na pierwszej stronie... Quote
agabytom Posted June 14, 2007 Author Posted June 14, 2007 Na eOferty http://www.eoferty.com.pl/id38337.html Quote
agabytom Posted June 17, 2007 Author Posted June 17, 2007 Byłam dzisiaj z Krecikiem na spacerku. :mad:Może wreszcie ktoś się ruszy i weźmie psinke do domciu??? Quote
agabytom Posted June 17, 2007 Author Posted June 17, 2007 Kreciątko potrzebuje światła!!! Kto nim zostanie??;) Quote
Recommended Posts