hun Posted June 11, 2007 Posted June 11, 2007 W niedzielę odbyła się krajowa wystawa w Kaliszu. Bullterierów było zgloszonych-15 Bulltrierów miniaturek-4 Staffordshire Bullterrier-6 Quote
hun Posted June 11, 2007 Author Posted June 11, 2007 hun napisał(a):W niedzielę odbyła się krajowa wystawa w Kaliszu. Bullterierów było zgloszonych-15 Bulltrierów miniaturek-4 Staffordshire Bullterrier-6 American Staffordshire Terrier-25 Family Buldożer Quote
blaira Posted June 12, 2007 Posted June 12, 2007 Prosimy o szczegoly...jakie wyniki ;-) Wiem ze sedziowala p. Kuczynska-Standello ;) Quote
hun Posted June 12, 2007 Author Posted June 12, 2007 Wyników AST-nie znam,-napewno ktoś je ma ,to proszę o wpisanie. Bulliki miniaturki też ich nie widziałam. BULLIKI standard- wiem tylko: KL.POŚ.PSY EXCLUSIVE Redbull-I dosk.,CWC,NDPwR :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: KL.MŁ.SUKI BE DELICIOUS JEDI z Rodziny Soprano-I dosk.ZW.MŁ.,NAJ. JUN.,BOB.II-BOG-gratulacje /śliczna dziewczyna/:multi: :multi: :multi: :multi: :multi: KL.OTW.SUKI CORINA Sodoma i Gomora-I dosk.CWC,NDSwR-:multi: :multi: :multi: :multi: :multi: STAFFIKI KL.POŚ.-PSY MAGNETIC BOY Buldożer-I dosk.CWC,NDPwR,BOB,III-BOG-:multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: KL.MŁ.-SUKI VICTRESS FOR EVER Buldożer-I dosk.ZW.MŁ.NAJ.JUNIOR-:multi: :multi: :multi: VENA Buldożer-II dosk VECTRA Buldożer-nie dojechała KL.POŚ MAGIC LADY-I dosk.CWC-:multi: :multi: :multi: KL.OTW. DEW Tak Wiele Miłości-I dosk.CWC,NDSwR -:multi: :multi: :multi: Foteczek nie posiadam tak że jeżeli ktoś takowe ma to poproszę I TO BY BYŁO Quote
blaira Posted June 12, 2007 Posted June 12, 2007 No widze ze Family Buldozer zaszalalo:sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb:Gratulacje!!! Bardzo sie ciesze ze i siostra Cesta super wypadla...oby tak dalej!!!:laugh2_2::laugh2_2::laugh2_2: Quote
Harpagon Posted June 12, 2007 Posted June 12, 2007 GRATULACJE DLA "BULDOŻERKÓW" :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: [FONT=Tahoma][/FONT] [FONT=Tahoma]www.harpagon.com.pl[/FONT] Quote
Recommended Posts