Jump to content
Dogomania

Międzynarodowa Wystawa Psów Rasowych PRESTIGE - Leszno 31.05-01.06 2014

Recommended Posts

• Replies 71
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted (edited)

Dorothee :)
skoro juz wiem jakie to jeszcze zerkne czy cos nie mam, bo to bylo tak na mega szybcika o wszystkim

i to wszystko ale zawsze masz jakas pamiatke i slad.
Pozdrawiam :)

Edited by Dorothee
Posted

Byłam wczoraj, ale nie stałam raczej w jednym miejscu - przeszłam się po całej wystawie, a później zwijałam się do domu (razem z nową obrożą :evil_lol:). Dzisiaj będę przy berneńczykach (55 psów!), bokserach i pinczerach miniaturowych. Jeśli zdążę to skoczę jeszcze do mastifów tybetańskich, a później zapewne będę po prostu łazić...

Co do wpuszczania psów... Wczoraj jeden mały pies był niewystawiany, ale został wpuszczony. Potem, gdy chodził po terenie wystawy i szczekał na wszystko...

Dzisiaj mnie nie będzie na finałach (pędzę na mecz żużlowy), więc byłby ktoś miły i wstawił wyniki dzisiejszych BOGów i BISów? :loveu:

Posted

Mam kilka zdjęć lagotto, dwa tollerów, a reszta to berneńczyki i pinczery. Jeśli ktoś chce - niech "kradnie", ale mile widziany dopisek Dioranne. ;) Dzisiaj wstawię tylko część, resztę postaram się dać w ciągu tygodnia. Nadal uśmiecham się o dzisiejsze i wczorajsze BOGi i BISy (rasy i fotki, a jak ktoś zdoła to jeszcze numerek katalogowy/imię + przydomek). :razz:
ALBUM ZE ZDJĘCIAMI

Dogomaniacy - pochwalcie się wynikami!

Jeszcze muszę pochwalić Oddział, mimo że byłam "tylko" widzem. W zeszłym roku musiałam kilkakrotnie przechodzić przez pole minowe z niezbyt fajnych pozostałości po psiakach. W tym roku nie napotkałam ani jednej takiej niespodzianki, bez przerwy widziałam ludzi z workami, łopatkami. Fajnie, że o to zadbano, bo można było spokojnie rozłożyć koc, albo spacerować po terenie wystawy - bez obaw, że po powrocie do domu będzie trzeba szorować buty. ;)

Jeśli ktoś byłby ciekaw stawek to jestem chętna na przepisanie.

Posted

Pauliii napisał(a):
rok temu było można , dwa lata temu również :p sądzę ,że i w tym roku nie będzie problemu <oczywiście z książeczką zdrowia i ważnym szczepieniem> dla psów to fajny social ;p a to już rola każdego odpowiedzialnego właściciela by pilnował swojego psa i nie był problemem .

Mnie także wpuścili dziś bez problemu z niezgłoszonym psem. Nawet nie chcieli książeczki :)