happy_animals Posted April 7, 2014 Author Posted April 7, 2014 [quote name='gluchypies']Zaglądam do Dżerusia :loveu: [quote name='Alla Chrzanowska']I ja też...:) [FONT=georgia]Dziękuję :)[/FONT] Quote
happy_animals Posted April 7, 2014 Author Posted April 7, 2014 [FONT=georgia]Dżeruś merda ogonkiem ze szczęścia. Na jego konto wpłynęły kolejne pieniążki :multi:[/FONT] Quote
happy_animals Posted April 9, 2014 Author Posted April 9, 2014 [FONT=georgia]Jerry prosi o wsparcie... [/FONT]:bluepaw:[FONT=georgia] [/FONT] Quote
gluchypies Posted April 9, 2014 Posted April 9, 2014 Co słychać u przystojniaka? Po zabiegu już ok? Quote
happy_animals Posted April 9, 2014 Author Posted April 9, 2014 [quote name='gluchypies']Co słychać u przystojniaka? Po zabiegu już ok? [FONT=georgia]Nasz chłopiec czuje się bardzo dobrze. Biega już nawet bez kołnierza :) W przyszłym tygodniu jedziemy na zdjęcie szwów.[/FONT] Quote
Alla Chrzanowska Posted April 10, 2014 Posted April 10, 2014 Cieszę się z dobrej kondycji Jerrusia Quote
happy_animals Posted April 10, 2014 Author Posted April 10, 2014 [quote name='gluchypies']Super, to czekamy na telefony!! :) [FONT=georgia]Intensywnie pracujemy nad domkiem dla Dżerusia ;) Oby się udało![/FONT] [quote name='Alla Chrzanowska']Cieszę się z dobrej kondycji Jerrusia [FONT=georgia]Dżeruś to prawdziwy wulkan energii :) A tak na marginesie, dzisiaj moja psinka ma zabieg. Wycinanie guzków (i być może kastracja). Na szczęście wyniki sprzed 2 tygodni wyszły bardzo dobre. Więc mam nadzieję, że wszystko będzie w porządku.[/FONT] Quote
gluchypies Posted April 10, 2014 Posted April 10, 2014 To trzymamy kciuki także za dzisiejszy zabieg Twojego psiaka! Quote
happy_animals Posted April 10, 2014 Author Posted April 10, 2014 [quote name='gluchypies']To trzymamy kciuki także za dzisiejszy zabieg Twojego psiaka! [FONT=georgia]Jesteśmy już po... W sumie Pani weterynarz wycięła 4 guzy, w tym jeden pokaźnych rozmiarów :crazyeye: Jak zobaczyłam psiaka po zabiegu to się przeraziłam, tyle wygolonego futra, szwy. Teraz już się przyzwyczaiłam. Ramzes jest jeszcze osłabiony, ale myślę, że jutro będzie już w porządku. Pomimo, że mój dzielny pacjent ma bardzo dobre wyniki, guzki prawdopodobnie wyślemy do badania. Mam nadzieję, że nie są to zmiany nowotworowe :( [/FONT] Quote
happy_animals Posted April 11, 2014 Author Posted April 11, 2014 [FONT=georgia]Faktura Nr 1/04/14 wystawiona przez Hotel Matador za pobyt Jerry'ego w płatnym DT (za okres od 24 marca do 7 kwietnia 2014 r.). [/FONT][FONT=georgia] [/FONT] Quote
happy_animals Posted April 11, 2014 Author Posted April 11, 2014 [FONT=georgia]Potwierdzenie dokonania płatności za pobyt Jerry'ego w DT[/FONT] [FONT=georgia]Uwagi: wcześniej pieniążki zostały przelane z konta zbiórkowego na konto główne Fundacji (74 1050 1575 1000 0090 3015 5601). [/FONT] Quote
happy_animals Posted April 11, 2014 Author Posted April 11, 2014 [FONT=georgia]Na dżerusiowym koncie zostało zaledwie 60,74 złotych :([/FONT] Quote
gluchypies Posted April 11, 2014 Posted April 11, 2014 Trzymam kciuki za Ramzesa! (A ja miałam kiedyś Wezyra hihi) Kurczę, może trzeba porozsyłać zaproszenia na wątek Dżerusia?? Quote
happy_animals Posted April 11, 2014 Author Posted April 11, 2014 [quote name='gluchypies']Trzymam kciuki za Ramzesa! (A ja miałam kiedyś Wezyra hihi) [FONT=georgia]Na pewno się przydadzą [/FONT]:calus: [quote name='gluchypies']Kurczę, może trzeba porozsyłać zaproszenia na wątek Dżerusia?? [FONT=georgia]Powiem szczerze, że na dogomanii dopiero raczkuję ;) i nie bardzo wiem, czy każdemu można wysłać takie zaproszenie? Czy też funkcjonuje może jakaś oficjalna lista użytkowników? :) [/FONT] Quote
Alla Chrzanowska Posted April 12, 2014 Posted April 12, 2014 [quote name='happy_animals'][FONT=georgia]Jesteśmy już po... W sumie Pani weterynarz wycięła 4 guzy, w tym jeden pokaźnych rozmiarów :crazyeye: Jak zobaczyłam psiaka po zabiegu to się przeraziłam, tyle wygolonego futra, szwy. Teraz już się przyzwyczaiłam. Ramzes jest jeszcze osłabiony, ale myślę, że jutro będzie już w porządku. Pomimo, że mój dzielny pacjent ma bardzo dobre wyniki, guzki prawdopodobnie wyślemy do badania. Mam nadzieję, że nie są to zmiany nowotworowe :( [/FONT] Trzymam kciuki za Ramzesa! [quote name='happy_animals'][FONT=georgia]Na pewno się przydadzą [/FONT]:calus: [FONT=georgia]Powiem szczerze, że na dogomanii dopiero raczkuję ;) i nie bardzo wiem, czy każdemu można wysłać takie zaproszenie? Czy też funkcjonuje może jakaś oficjalna lista użytkowników? :) [/FONT] Tak, taka lista istnieje. Tutaj masz link: http://www.dogomania.pl/forum/threads/241780-komu-mo%C5%BCna-wysy%C5%82a%C4%87-zaproszenia?p=21798300#post21798300 Post nr 820 i następny. Przyślij mi nr konta, to podeślę dla Jerrusia parę groszy! Quote
happy_animals Posted April 12, 2014 Author Posted April 12, 2014 (edited) [quote name='Alla Chrzanowska']Tak, taka lista istnieje. Tutaj masz link: http://www.dogomania.pl/forum/threads/241780-komu-można-wysyłać-zaproszenia?p=21798300#post21798300 [FONT=georgia]O ile się nie mylę to jest ta sama lista osób, którym można wysyłać zaproszenia na bazarek :) Super, bardzo dziękuję za podpowiedź :) W wolnej chwili na pewno się tym zajmę. [/FONT] [quote name='Alla Chrzanowska']Przyślij mi nr konta, to podeślę dla Jerrusia parę groszy! [FONT=georgia]Wysłałam już PW, jeszcze raz bardzo dziękuję za pomoc [/FONT]:Rose: Edited April 12, 2014 by happy_animals Quote
Alla Chrzanowska Posted April 12, 2014 Posted April 12, 2014 Przelew powinien być już na koncie, bo mamy ten sam bank:) Quote
happy_animals Posted April 12, 2014 Author Posted April 12, 2014 [quote name='Alla Chrzanowska']Przelew powinien być już na koncie, bo mamy ten sam bank:) [FONT=georgia]Hura! Hura! :multi: Dziękuję Allu, jesteś cudowna[/FONT] :Rose: Quote
gluchypies Posted April 12, 2014 Posted April 12, 2014 [quote name='happy_animals'][FONT=georgia]O ile się nie mylę to jest ta sama lista osób, którym można wysyłać zaproszenia na bazarek :) Super, bardzo dziękuję za podpowiedź :) W wolnej chwili na pewno się tym zajmę. [/FONT] Tak, to ta sama lista :) Czy już zaczęłaś wysyłać zaproszenia? Mogę pomóc w razie czego. Quote
Alla Chrzanowska Posted April 12, 2014 Posted April 12, 2014 [quote name='happy_animals'][FONT=georgia]Hura! Hura! :multi: Dziękuję Allu, jesteś cudowna[/FONT] :Rose: Cudowny to jest Jerry Quote
happy_animals Posted April 13, 2014 Author Posted April 13, 2014 [quote name='Alla Chrzanowska']Cudowny to jest Jerry[/QUOTE] :loveu: :loveu: :loveu: Quote
happy_animals Posted April 14, 2014 Author Posted April 14, 2014 [FONT=georgia]Zapraszamy do Dżerusia[/FONT] :loveu: Quote
Recommended Posts