Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='gluchypies']Co słychać u przystojniaka? Po zabiegu już ok?

[FONT=georgia]Nasz chłopiec czuje się bardzo dobrze. Biega już nawet bez kołnierza :) W przyszłym tygodniu jedziemy na zdjęcie szwów.[/FONT]

Posted

[quote name='gluchypies']Super, to czekamy na telefony!! :)

[FONT=georgia]Intensywnie pracujemy nad domkiem dla Dżerusia ;) Oby się udało![/FONT]

[quote name='Alla Chrzanowska']Cieszę się z dobrej kondycji Jerrusia

[FONT=georgia]Dżeruś to prawdziwy wulkan energii :)

A tak na marginesie, dzisiaj moja psinka ma zabieg. Wycinanie guzków (i być może kastracja). Na szczęście wyniki sprzed 2 tygodni wyszły bardzo dobre. Więc mam nadzieję, że wszystko będzie w porządku.[/FONT]

Posted

[quote name='gluchypies']To trzymamy kciuki także za dzisiejszy zabieg Twojego psiaka!

[FONT=georgia]Jesteśmy już po... W sumie Pani weterynarz wycięła 4 guzy, w tym jeden pokaźnych rozmiarów :crazyeye: Jak zobaczyłam psiaka po zabiegu to się przeraziłam, tyle wygolonego futra, szwy. Teraz już się przyzwyczaiłam. Ramzes jest jeszcze osłabiony, ale myślę, że jutro będzie już w porządku. Pomimo, że mój dzielny pacjent ma bardzo dobre wyniki, guzki prawdopodobnie wyślemy do badania. Mam nadzieję, że nie są to zmiany nowotworowe :(
[/FONT]

Posted

[FONT=georgia]Potwierdzenie dokonania płatności za pobyt Jerry'ego w DT[/FONT]

[FONT=georgia]Uwagi: wcześniej pieniążki zostały przelane z konta zbiórkowego na konto główne Fundacji (74 1050 1575 1000 0090 3015 5601).

[/FONT]

Posted

[quote name='gluchypies']Trzymam kciuki za Ramzesa! (A ja miałam kiedyś Wezyra hihi)

[FONT=georgia]Na pewno się przydadzą [/FONT]:calus:

[quote name='gluchypies']Kurczę, może trzeba porozsyłać zaproszenia na wątek Dżerusia??

[FONT=georgia]Powiem szczerze, że na dogomanii dopiero raczkuję ;) i nie bardzo wiem, czy każdemu można wysłać takie zaproszenie? Czy też funkcjonuje może jakaś oficjalna lista użytkowników? :)
[/FONT]

Posted

[quote name='happy_animals'][FONT=georgia]Jesteśmy już po... W sumie Pani weterynarz wycięła 4 guzy, w tym jeden pokaźnych rozmiarów :crazyeye: Jak zobaczyłam psiaka po zabiegu to się przeraziłam, tyle wygolonego futra, szwy. Teraz już się przyzwyczaiłam. Ramzes jest jeszcze osłabiony, ale myślę, że jutro będzie już w porządku. Pomimo, że mój dzielny pacjent ma bardzo dobre wyniki, guzki prawdopodobnie wyślemy do badania. Mam nadzieję, że nie są to zmiany nowotworowe :(
[/FONT]

Trzymam kciuki za Ramzesa!

[quote name='happy_animals'][FONT=georgia]Na pewno się przydadzą [/FONT]:calus:

[FONT=georgia]Powiem szczerze, że na dogomanii dopiero raczkuję ;) i nie bardzo wiem, czy każdemu można wysłać takie zaproszenie? Czy też funkcjonuje może jakaś oficjalna lista użytkowników? :)
[/FONT]

Tak, taka lista istnieje. Tutaj masz link: http://www.dogomania.pl/forum/threads/241780-komu-mo%C5%BCna-wysy%C5%82a%C4%87-zaproszenia?p=21798300#post21798300
Post nr 820 i następny.
Przyślij mi nr konta, to podeślę dla Jerrusia parę groszy!

Posted (edited)

[quote name='Alla Chrzanowska']Tak, taka lista istnieje. Tutaj masz link: http://www.dogomania.pl/forum/threads/241780-komu-można-wysyłać-zaproszenia?p=21798300#post21798300

[FONT=georgia]O ile się nie mylę to jest ta sama lista osób, którym można wysyłać zaproszenia na bazarek :) Super, bardzo dziękuję za podpowiedź :) W wolnej chwili na pewno się tym zajmę.
[/FONT]

[quote name='Alla Chrzanowska']Przyślij mi nr konta, to podeślę dla Jerrusia parę groszy!
[FONT=georgia]Wysłałam już PW, jeszcze raz bardzo dziękuję za pomoc [/FONT]:Rose:

Edited by happy_animals
Posted

[quote name='happy_animals'][FONT=georgia]O ile się nie mylę to jest ta sama lista osób, którym można wysyłać zaproszenia na bazarek :) Super, bardzo dziękuję za podpowiedź :) W wolnej chwili na pewno się tym zajmę.
[/FONT]

Tak, to ta sama lista :)

Czy już zaczęłaś wysyłać zaproszenia? Mogę pomóc w razie czego.