happy_animals Posted March 26, 2014 Author Posted March 26, 2014 Alla Chrzanowska napisał(a):Zaglądam do Piesuńka:) :loveu: :loveu: :loveu: Quote
happy_animals Posted March 27, 2014 Author Posted March 27, 2014 [quote name='gluchypies']Jak tam nastrój u Dżerusia?? :) [FONT=georgia]Wieczorkiem dam znać :) Już nie mogę się doczekać, kiedy go zobaczę :)[/FONT] Quote
bela51 Posted March 27, 2014 Posted March 27, 2014 Wielbicieli owczarków zapraszamy po niepowtarzalne wielkanocne kartki ( link w podpisie ):lol: Quote
happy_animals Posted March 27, 2014 Author Posted March 27, 2014 [quote name='bela51']Wielbicieli owczarków zapraszamy po niepowtarzalne wielkanocne kartki ( link w podpisie ):lol: [FONT=georgia]Bardzo ładne :)[/FONT] Quote
happy_animals Posted March 27, 2014 Author Posted March 27, 2014 [FONT=georgia]Kochani, Jerry ma się dobrze i jest bardzo szczęśliwy :) Każdego dnia robi ogromne postępy. Uwielbia się przytulać i całować. Tak, tak całować :) To typowa "ciepła klucha" :) Wspólnie z Panią Małgosią (z Hotelu Matador) mamy pewien plan, ale o tym za chwilę.[/FONT] Quote
happy_animals Posted March 27, 2014 Author Posted March 27, 2014 [FONT=georgia]Zdjęcia Dżerusia z dzisiejszego spacerku: https://www.facebook.com/fundacja.happy.animals/photos/pcb.135353659971489/832859910063017/?type=1&theater[/FONT] Quote
happy_animals Posted March 27, 2014 Author Posted March 27, 2014 [FONT=georgia]Pojawiła się nadzieja na dom stały dla Jerry'ego. Aby zwiększyć szanse na adopcję, w przyszłym tygodniu chcielibyśmy go wykastrować. Niestety koszt takiego zabiegu jest dla nas powalający :( Co prawda na koncie zbiórkowym widnieje kwota 225,37 zł jednak musimy też pamiętać o wyżywieniu i utrzymaniu Pyszczka w płatnym DT.[/FONT] [FONT=georgia] Mając na uwadze powyższe, prosimy o wsparcie finansowe. Liczy się każda złotówka! [/FONT] Quote
gluchypies Posted March 28, 2014 Posted March 28, 2014 [quote name='happy_animals'][FONT=georgia]Pojawiła się nadzieja na dom stały dla Jerry'ego. Aby zwiększyć szanse na adopcję, w przyszłym tygodniu chcielibyśmy go wykastrować. Niestety koszt takiego zabiegu jest dla nas powalający :( Co prawda na koncie zbiórkowym widnieje kwota 225,37 zł jednak musimy też pamiętać o wyżywieniu i utrzymaniu Pyszczka w płatnym DT.[/FONT] [FONT=georgia] Mając na uwadze powyższe, prosimy o wsparcie finansowe. Liczy się każda złotówka! [/FONT] Wspaniała informacja. Ja jestem aktualnie pod kreską, mogę wpłacić coś dopiero w kwietniu po wypłacie... Quote
happy_animals Posted March 28, 2014 Author Posted March 28, 2014 [quote name='gluchypies']Wspaniała informacja. Ja jestem aktualnie pod kreską, mogę wpłacić coś dopiero w kwietniu po wypłacie... [FONT=georgia]Na razie nie chcemy podawać więcej szczegółów, żeby nie zapeszać. Plan jest... więc mamy nadzieję, że po kastracji uda nam się znaleźć domek dla Dżerusia. Będę bardzo wdzięczna za wsparcie naszego Przystojniaka :calus:[/FONT] Quote
gluchypies Posted March 28, 2014 Posted March 28, 2014 [quote name='happy_animals'][FONT=georgia]Na razie nie chcemy podawać więcej szczegółów, żeby nie zapeszać. Plan jest... więc mamy nadzieję, że po kastracji uda nam się znaleźć domek dla Dżerusia. Będę bardzo wdzięczna za wsparcie naszego Przystojniaka :calus:[/FONT] To trzymam kciuki najpierw za odjajczanie a później za domek :) i czekam na info! Quote
happy_animals Posted March 28, 2014 Author Posted March 28, 2014 [quote name='gluchypies']To trzymam kciuki najpierw za odjajczanie a później za domek :) i czekam na info! [FONT=georgia]Dzisiaj zapytam o wolne terminy, kiedy możemy zapisać Dżerusia na zabieg :cool3:[/FONT] Quote
happy_animals Posted March 28, 2014 Author Posted March 28, 2014 [FONT=georgia]Faktura Nr 3/03/14 wystawiona przez Hotel Matador za pobyt Jerry'ego w płatnym DT (za okres 17-24 marca 2014 r.).[/FONT] Quote
happy_animals Posted March 28, 2014 Author Posted March 28, 2014 [FONT=georgia]Potwierdzenie dokonania płatności za pobyt Jerry'ego w DT Uwagi: wcześniej pieniążki zostały przelane z konta zbiórkowego na konto główne Fundacji (74 1050 1575 1000 0090 3015 5601).[/FONT] Quote
happy_animals Posted March 28, 2014 Author Posted March 28, 2014 [FONT=georgia]Możemy już być spokojni - mamy pieniążki na kastrację Dżerusia :) Pani Kingo - D Z I Ę K U J E M Y [/FONT]:Rose: Quote
happy_animals Posted March 28, 2014 Author Posted March 28, 2014 [FONT=georgia]Termin zabiegu ustalony [/FONT]:thumbs: Quote
Nadziejka Posted March 28, 2014 Posted March 28, 2014 sciskam za cudnego Jerusia :modla: :modla: Quote
happy_animals Posted March 28, 2014 Author Posted March 28, 2014 [quote name='ewa gonzales']sciskam za cudnego Jerusia :modla: :modla: [quote name='Maryna']I ja trzymam mocno :loveu: :loveu: :loveu: Quote
gluchypies Posted March 29, 2014 Posted March 29, 2014 [quote name='happy_animals'][FONT=georgia]Możemy już być spokojni - mamy pieniążki na kastrację Dżerusia :) Pani Kingo - D Z I Ę K U J E M Y [/FONT]:Rose: O jak super! :) :) Trzymam kciuki za zabieg! Quote
Alla Chrzanowska Posted March 29, 2014 Posted March 29, 2014 Trzymam kciuki z całej siły, za zabieg, za rekonwalescencję i za DOMEK:) Quote
happy_animals Posted March 29, 2014 Author Posted March 29, 2014 [quote name='gluchypies']O jak super! :) :) Trzymam kciuki za zabieg! [quote name='Alla Chrzanowska']Trzymam kciuki z całej siły, za zabieg, za rekonwalescencję i za DOMEK:) [FONT=georgia]Na pewno się przydadzą [/FONT]:Cool!: Quote
happy_animals Posted March 30, 2014 Author Posted March 30, 2014 [FONT=georgia]Jerry wybiera się dzisiaj na wspólny spacerek ze swoimi czworonożnymi Koleżankami :)[/FONT] Quote
happy_animals Posted March 30, 2014 Author Posted March 30, 2014 [FONT=georgia]Co prawda rozkład jazdy autobusów pokrzyżował nam nieco plany, ale i tak warto było odwiedzić dzisiaj Dżerusia :) Pogoda wprost wymarzona na dłuższy spacerek :) Zdjęcia wykonała nasza Wolontariuszka, Agnieszka :) [/FONT] Quote
Recommended Posts