Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[FONT=georgia]Kochani, Jerry ma się dobrze i jest bardzo szczęśliwy :) Każdego dnia robi ogromne postępy. Uwielbia się przytulać i całować. Tak, tak całować :) To typowa "ciepła klucha" :) Wspólnie z Panią Małgosią (z Hotelu Matador) mamy pewien plan, ale o tym za chwilę.[/FONT]

Posted

[FONT=georgia]Pojawiła się nadzieja na dom stały dla Jerry'ego. Aby zwiększyć szanse na adopcję, w przyszłym tygodniu chcielibyśmy go wykastrować. Niestety koszt takiego zabiegu jest dla nas powalający :( Co prawda na koncie zbiórkowym widnieje kwota 225,37 zł jednak musimy też pamiętać o wyżywieniu i utrzymaniu Pyszczka w płatnym DT.[/FONT]
[FONT=georgia]
Mając na uwadze powyższe, prosimy o wsparcie finansowe. Liczy się każda złotówka! [/FONT]

Posted

[quote name='happy_animals'][FONT=georgia]Pojawiła się nadzieja na dom stały dla Jerry'ego. Aby zwiększyć szanse na adopcję, w przyszłym tygodniu chcielibyśmy go wykastrować. Niestety koszt takiego zabiegu jest dla nas powalający :( Co prawda na koncie zbiórkowym widnieje kwota 225,37 zł jednak musimy też pamiętać o wyżywieniu i utrzymaniu Pyszczka w płatnym DT.[/FONT]
[FONT=georgia]
Mając na uwadze powyższe, prosimy o wsparcie finansowe. Liczy się każda złotówka! [/FONT]

Wspaniała informacja. Ja jestem aktualnie pod kreską, mogę wpłacić coś dopiero w kwietniu po wypłacie...

Posted

[quote name='gluchypies']Wspaniała informacja. Ja jestem aktualnie pod kreską, mogę wpłacić coś dopiero w kwietniu po wypłacie...

[FONT=georgia]Na razie nie chcemy podawać więcej szczegółów, żeby nie zapeszać. Plan jest... więc mamy nadzieję, że po kastracji uda nam się znaleźć domek dla Dżerusia.

Będę bardzo wdzięczna za wsparcie naszego Przystojniaka :calus:[/FONT]

Posted

[quote name='happy_animals'][FONT=georgia]Na razie nie chcemy podawać więcej szczegółów, żeby nie zapeszać. Plan jest... więc mamy nadzieję, że po kastracji uda nam się znaleźć domek dla Dżerusia.

Będę bardzo wdzięczna za wsparcie naszego Przystojniaka :calus:[/FONT]

To trzymam kciuki najpierw za odjajczanie a później za domek :) i czekam na info!

Posted

[quote name='gluchypies']To trzymam kciuki najpierw za odjajczanie a później za domek :) i czekam na info!

[FONT=georgia]Dzisiaj zapytam o wolne terminy, kiedy możemy zapisać Dżerusia na zabieg :cool3:[/FONT]

Posted

[FONT=georgia]Potwierdzenie dokonania płatności za pobyt Jerry'ego w DT

Uwagi: wcześniej pieniążki zostały przelane z konta zbiórkowego na konto główne Fundacji (74 1050 1575 1000 0090 3015 5601).[/FONT]

Posted

[quote name='happy_animals'][FONT=georgia]Możemy już być spokojni - mamy pieniążki na kastrację Dżerusia :)
Pani Kingo - D Z I Ę K U J E M Y [/FONT]
:Rose:

O jak super! :) :) Trzymam kciuki za zabieg!

Posted

[quote name='gluchypies']O jak super! :) :) Trzymam kciuki za zabieg!

[quote name='Alla Chrzanowska']Trzymam kciuki z całej siły, za zabieg, za rekonwalescencję i za DOMEK:)

[FONT=georgia]Na pewno się przydadzą [/FONT]:Cool!:

Posted

[FONT=georgia]Co prawda rozkład jazdy autobusów pokrzyżował nam nieco plany, ale i tak warto było odwiedzić dzisiaj Dżerusia :) Pogoda wprost wymarzona na dłuższy spacerek :)

Zdjęcia wykonała nasza Wolontariuszka, Agnieszka :)

[/FONT]