Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[FONT=georgia]http://www.youtube.com/watch?v=p_YBvbgEIAY&feature=youtu.be

"Cześć! Mam na imię Jerry :) Pomimo młodego wieku jestem bardzo grzeczny. Uwielbiam się przytulać, jeździć samochodem, biegać oraz bawić z innymi psiakami. Aktualnie szukam domku na stałe. Może chciał(a)byś mnie psygarnąć? Pokocham Cię całym swoim serduszkiem."

Zapytaj o Jerry'ego tel. 695 628 764, e-mail: happy.animals@wp.pl[/FONT]

Posted

[quote name='gluchypies']Są jakieś telefony o Dżerusia?

[FONT=georgia]Niestety :shake: Szukam nowych możliwości. Jak widać ogłoszenia na Facebooku, Tablicy, Gumtree czy Twitterze to za mało.[/FONT]

Posted

[quote name='happy_animals'][FONT=georgia]Dżeruś cały czas poleca się do adopcji ;)[/FONT]

Gdybym mogła... Ale przy moich 3 potffforach żadna wizyta przedadopcyjna nie uznałaby mego domu za odpowiedni dla Jerrusia:) Licząc w kilogramach ma 220 kg źwierza w domu:)

Posted

[quote name='Alla Chrzanowska']Gdybym mogła... Ale przy moich 3 potffforach żadna wizyta przedadopcyjna nie uznałaby mego domu za odpowiedni dla Jerrusia:) Licząc w kilogramach ma 220 kg źwierza w domu:)

[FONT=georgia]Kochane Maluszki[/FONT] :megagrin:

Posted

[quote name='gluchypies']Chyba najlepsza jest tablica. Może trzeba by wyróżnić mu ogłoszenie?

[FONT=georgia]Z tego co pamiętam, wyróżnienie na Tablicy kosztuje 10 zł na tydzień. Mogę spróbować, chociaż będę mieć porównanie. [/FONT]