Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Jerruś mordko ty moja[quote name='happy_animals'][FONT=georgia]Jerry prosi o domek[/FONT] :bluepaw:

[FONT=georgia]Zdjęcie: Matador - hotel dla psów[/FONT]

Posted

[FONT=georgia]Potwierdzenie dokonania płatności za pobyt Jerry'ego w DT [/FONT]
[FONT=georgia]
Uwagi: wcześniej pieniążki zostały przelane z konta PayPal oraz konta zbiórkowego na konto główne Fundacji (74 1050 1575 1000 0090 3015 5601).

[/FONT]

Posted

Ja dobże widzę za 7dni 105zł:crazyeye: Chyba ceny podniose, ja mam zaledwie 7 zł/doba...no żartuje nie podniose:evil_lol:[quote name='happy_animals'][FONT=georgia]Faktura Nr 1/03/14 wystawiona przez Hotel Matador za pobyt Jerry'ego w płatnym DT (za okres 10-17 marca 2014 r.).[/FONT]

Posted

[quote name='betkak']Ja dobże widzę za 7dni 105zł:crazyeye: Chyba ceny podniose, ja mam zaledwie 7 zł/doba...no żartuje nie podniose:evil_lol:

[FONT=georgia]Jak na Dolny Śląsk to bardzo tanio :) Poza tym, Jerry jest zadowolony - nasze Słoneczko [/FONT]:loveu:

Posted

[quote name='betkak']A to jest najważniejsze aby był szczęśliwy. Nie ni zdziwiona jestem ceną bo ja mam dużo taniej a i tak ludzie wybrzydzają, że za drogo

[FONT=georgia]7 zł (za dobę) raczej nie jest wygórowaną ceną, ale jak to się mówi są gusta i guściki ;)[/FONT]

Posted

Suuuuper Jerry!! :)

A ten ON-ek obok? Do adopcji też?? :>

[quote name='happy_animals'][FONT=georgia]Radość Jerry'ego pierwszego dnia wiosny :)[/FONT]

[FONT=georgia]Zdjęcie: Matador - hotel dla psów[/FONT]