Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Martika@Aischa']ciocia kwota nie jest zbyt duża może by spróbowac spłacic ten dług bazarkiem ? :roll: u mnie niestety w portfelu hula wiatr :(

[FONT=georgia]Już też o tym myślałam :happy1: Mogę obniżyć trochę ceny za gadżety, które mi zostały i ponownie je wystawić. Za jakiś czas mam dostać jeszcze torby ekologiczne na bazarek, ale nie wiem kiedy to będzie :shake:[/FONT]

Posted

[quote name='happy_animals'][FONT=georgia]Już też o tym myślałam :happy1: Mogę obniżyć trochę ceny za gadżety, które mi zostały i ponownie je wystawić. Za jakiś czas mam dostać jeszcze torby ekologiczne na bazarek, ale nie wiem kiedy to będzie :shake:[/FONT]

ciocia to może warto wystawic to co zostało i dołożyc symboliczne cegiełki jeśli nikt dla siebie nic nie znajdzie ;) zawsze z takich cegiełeczek jest pare groszy :)

Posted

[quote name='Martika@Aischa']ciocia to może warto wystawic to co zostało i dołożyc symboliczne cegiełki jeśli nikt dla siebie nic nie znajdzie ;) zawsze z takich cegiełeczek jest pare groszy :)

[FONT=georgia]Racja, na dniach postaram się zorganizować nowy bazarek :)[/FONT]

Posted

[quote name='happy_animals'][FONT=georgia]Kochane Cioteczki, czy mogłybyście mi pomóc w rozsyłaniu zaproszeń? Do piątku postaram się wrzucić nowy bazarek.[/FONT]

Ja pomogę :)

A fotki Dżerusia są cudne. Rekompensują całe to wyczekiwanie na domek :)

Posted

[quote name='gluchypies']Ja pomogę :)
[FONT=georgia]Dziękuję, dziękuję, dziękuję[/FONT] :laugh2_2:

[quote name='gluchypies']A fotki Dżerusia są cudne. Rekompensują całe to wyczekiwanie na domek :)

[FONT=georgia]O tak, zgadzam się w 100% :)
[/FONT]

Posted (edited)

[quote name='happy_animals'][FONT=georgia]Nie tracąc czasu zabieram się za wysyłanie zaproszeń - z tej[/FONT] listy [FONT=georgia](poz. od 1 do 100) :)[/FONT]
Edit ;)
to ja wyślę resztę :)

Edited by Martika@Aischa
Posted

[quote name='Martika@Aischa']czyli nasz piękny pychol pozbył się długu ? ;)

[FONT=georgia]Tak, tak :) Udało się zebrać prawie całą kwotę. Resztę dołożyliśmy :) Jeszcze raz bardzo dziękuję za pomoc [/FONT]:iloveyou:

• 2 weeks later...