happy_animals Posted July 15, 2014 Author Posted July 15, 2014 [quote name='Martika@Aischa']ciocia kwota nie jest zbyt duża może by spróbowac spłacic ten dług bazarkiem ? :roll: u mnie niestety w portfelu hula wiatr :( [FONT=georgia]Już też o tym myślałam :happy1: Mogę obniżyć trochę ceny za gadżety, które mi zostały i ponownie je wystawić. Za jakiś czas mam dostać jeszcze torby ekologiczne na bazarek, ale nie wiem kiedy to będzie :shake:[/FONT] Quote
Martika&Aischa Posted July 15, 2014 Posted July 15, 2014 [quote name='happy_animals'][FONT=georgia]Już też o tym myślałam :happy1: Mogę obniżyć trochę ceny za gadżety, które mi zostały i ponownie je wystawić. Za jakiś czas mam dostać jeszcze torby ekologiczne na bazarek, ale nie wiem kiedy to będzie :shake:[/FONT] ciocia to może warto wystawic to co zostało i dołożyc symboliczne cegiełki jeśli nikt dla siebie nic nie znajdzie ;) zawsze z takich cegiełeczek jest pare groszy :) Quote
happy_animals Posted July 15, 2014 Author Posted July 15, 2014 [quote name='Martika@Aischa']ciocia to może warto wystawic to co zostało i dołożyc symboliczne cegiełki jeśli nikt dla siebie nic nie znajdzie ;) zawsze z takich cegiełeczek jest pare groszy :) [FONT=georgia]Racja, na dniach postaram się zorganizować nowy bazarek :)[/FONT] Quote
happy_animals Posted July 15, 2014 Author Posted July 15, 2014 [FONT=georgia]Kolejne zdjęcia Dżerusia[/FONT] :loveu: Quote
happy_animals Posted July 16, 2014 Author Posted July 16, 2014 [FONT=georgia]Kochane Cioteczki, czy mogłybyście mi pomóc w rozsyłaniu zaproszeń? Do piątku postaram się wrzucić nowy bazarek.[/FONT] Quote
gluchypies Posted July 16, 2014 Posted July 16, 2014 [quote name='happy_animals'][FONT=georgia]Kochane Cioteczki, czy mogłybyście mi pomóc w rozsyłaniu zaproszeń? Do piątku postaram się wrzucić nowy bazarek.[/FONT] Ja pomogę :) A fotki Dżerusia są cudne. Rekompensują całe to wyczekiwanie na domek :) Quote
happy_animals Posted July 16, 2014 Author Posted July 16, 2014 [quote name='gluchypies']Ja pomogę :) [FONT=georgia]Dziękuję, dziękuję, dziękuję[/FONT] :laugh2_2: [quote name='gluchypies']A fotki Dżerusia są cudne. Rekompensują całe to wyczekiwanie na domek :) [FONT=georgia]O tak, zgadzam się w 100% :) [/FONT] Quote
happy_animals Posted July 16, 2014 Author Posted July 16, 2014 [FONT=georgia]Bazarek gotowy - Zapraszam[/FONT] :loveu: Przepisy i różności [FONT=georgia]Ciociu, to jak się podzielimy? Lista osób, którym można przesyłać zaproszenia jest bardzo długa :cool3:[/FONT] Quote
happy_animals Posted July 16, 2014 Author Posted July 16, 2014 [FONT=georgia]Nie tracąc czasu zabieram się za wysyłanie zaproszeń - z tej[/FONT] listy [FONT=georgia](poz. od 1 do 100) :)[/FONT] Quote
Martika&Aischa Posted July 16, 2014 Posted July 16, 2014 (edited) [quote name='happy_animals'][FONT=georgia]Nie tracąc czasu zabieram się za wysyłanie zaproszeń - z tej[/FONT] listy [FONT=georgia](poz. od 1 do 100) :)[/FONT] Edit ;) to ja wyślę resztę :) Edited July 16, 2014 by Martika@Aischa Quote
gluchypies Posted July 16, 2014 Posted July 16, 2014 [quote name='Martika@Aischa']Edit ;) to ja wyślę resztę :)[/QUOTE] Całą resztę wyślesz? Czy mam pomóc? :) Quote
happy_animals Posted July 16, 2014 Author Posted July 16, 2014 [quote name='Martika@Aischa']Edit ;) to ja wyślę resztę :) [FONT=georgia]Cioteczki, co ja bym bez Was zrobiła[/FONT] :loveu: [FONT=georgia]Dziękuję![/FONT] Quote
Martika&Aischa Posted July 16, 2014 Posted July 16, 2014 [quote name='gluchypies']Całą resztę wyślesz? Czy mam pomóc? :)[/QUOTE] ciocia dam radę :) Quote
Maryna Posted July 16, 2014 Posted July 16, 2014 Dopiero zauważyłam,że chłopak doczekał się na swój własny dom.Szczęścia na nowej drodze:-) Quote
happy_animals Posted July 16, 2014 Author Posted July 16, 2014 [quote name='Maryna']Dopiero zauważyłam,że chłopak doczekał się na swój własny dom.Szczęścia na nowej drodze:-)[/QUOTE] :loveu: :loveu: :loveu: Quote
gluchypies Posted July 16, 2014 Posted July 16, 2014 [quote name='Martika@Aischa']ciocia dam radę :)[/QUOTE] :p super, to ja będe podrzucac bazarek :) Quote
happy_animals Posted July 16, 2014 Author Posted July 16, 2014 [quote name='gluchypies']:p super, to ja będe podrzucac bazarek :) [FONT=georgia]Szkoda, że nie mogę Was uściskać :) Prześlę chociaż to[/FONT] :Rose: Quote
gluchypies Posted July 16, 2014 Posted July 16, 2014 [quote name='happy_animals'][FONT=georgia]Szkoda, że nie mogę Was uściskać :) Prześlę chociaż to[/FONT] :Rose: Też miło :) :loveu: Quote
happy_animals Posted July 16, 2014 Author Posted July 16, 2014 [quote name='gluchypies']Też miło :) :loveu: [FONT=georgia]W takim razie dorzucę jeszcze dwa, nowe zdjęcia Jerry'ego :cool3:[/FONT] Quote
happy_animals Posted July 21, 2014 Author Posted July 21, 2014 [FONT=georgia]Potwierdzenie zapłaty za ostatnią fakturę :) Dziękuję Cioteczki za pomoc w zebraniu pieniążków :loveu:[/FONT] Quote
Martika&Aischa Posted July 21, 2014 Posted July 21, 2014 czyli nasz piękny pychol pozbył się długu ? ;) Quote
happy_animals Posted July 21, 2014 Author Posted July 21, 2014 [quote name='Martika@Aischa']czyli nasz piękny pychol pozbył się długu ? ;) [FONT=georgia]Tak, tak :) Udało się zebrać prawie całą kwotę. Resztę dołożyliśmy :) Jeszcze raz bardzo dziękuję za pomoc [/FONT]:iloveyou: Quote
happy_animals Posted August 5, 2014 Author Posted August 5, 2014 Wczoraj dostałam takie zdjęcie :happy1: Jerry z Pusią żyją w komitywie, pod nieobecność Pani Ireny dopadli nawet ciasto leżące na stole :loveu: Quote
Martika&Aischa Posted August 5, 2014 Posted August 5, 2014 no i mieli rację co się miało marnować ;) cudne ogonki :* Quote
happy_animals Posted August 5, 2014 Author Posted August 5, 2014 [quote name='Martika@Aischa']no i mieli rację co się miało marnować ;) cudne ogonki :*[/QUOTE] Zgrany duecik :cool3: Quote
Recommended Posts