happy_animals Posted July 5, 2014 Author Posted July 5, 2014 [FONT=georgia]Kochane Cioteczki, jesteśmy już po wizycie :lol: Jerry trafi w bardzo dobre ręce! Będzie miał cudownych Opiekunów o wielkich serduchach oraz bardzo dobre warunki - piękny, duży ogród, ogromny kojec i nową, ocieplaną budę. Niewykluczone, że Pyszczek będzie też częstym gościem w domu :lol: Posesja położona w pobliżu lasu - tam Jerry będzie chodził na długie spacery z Panią Ireną. Podsumowując, nasz Chłopiec lepiej trafić nie mógł. Do nowego domku jedzie już 14-go lipca :loveu: :loveu: :loveu: Tak się cieszę!!! [/FONT]:Cool!: Quote
gluchypies Posted July 5, 2014 Posted July 5, 2014 Czekałam na takie wieści :loveu: Kochany Pyszczek, będzie mu tam dobrze! Trzymam kciuki do 14 lipca ;) Quote
happy_animals Posted July 5, 2014 Author Posted July 5, 2014 gluchypies napisał(a):Czekałam na takie wieści :loveu: Kochany Pyszczek, będzie mu tam dobrze! Trzymam kciuki do 14 lipca ;) :loveu: :loveu: :loveu: Quote
Martika&Aischa Posted July 5, 2014 Posted July 5, 2014 cieszę się z tak dobrych wieści :lol: Bądź szczęśliwy ogonku kochany :loveu: Quote
happy_animals Posted July 6, 2014 Author Posted July 6, 2014 [FONT=georgia]Moje nowe bazarki - Zapraszam[/FONT] :laugh2_2: Gadżety (różne) - Tylko KT Książki - WYPRZEDAŻ! Wszystko po 2,00 zł Quote
Alla Chrzanowska Posted July 6, 2014 Posted July 6, 2014 I ja się cieszę i kciuki zaciskam dalej. Quote
gluchypies Posted July 7, 2014 Posted July 7, 2014 [quote name='happy_animals'][FONT=georgia]Moje nowe bazarki - Zapraszam[/FONT] :laugh2_2: Gadżety (różne) - Tylko KT Książki - WYPRZEDAŻ! Wszystko po 2,00 zł Pędzę na bazarki :) Quote
happy_animals Posted July 7, 2014 Author Posted July 7, 2014 [FONT=georgia]Jerry jedzie do nowego domku już w najbliższą środę :loveu: Tydzień temu - w czasie dłuższego spaceru - Pyszczek rozciął sobie łapkę i był u weterynarza. Miał zakładane szwy. Wszystko ładnie się goiło do dnia dzisiejszego :shake: Rana się "rozeszła" prawdopodobnie przy skoku :shake: Jerry podobno staje się bardzo pobudzony na widok innych psiaków. Wspólnie z Nowymi Opiekunami zdecydowaliśmy, że rekonwalescencja w nowym miejscu (bez dodatkowych bodźców) będzie lepszym rozwiązaniem. [/FONT][FONT=georgia]Jeżeli Ktoś chciałby jeszcze wesprzeć Dżerusia grosikiem, poniżej podaję nr konta. Zbieramy pieniążki na opłacenie faktury za hotelik oraz wyprawkę [/FONT]:loveu:[FONT=georgia] [/FONT] [FONT=georgia] 73 1050 1575 1000 0090 3015 5619 (ING Bank Śląski S.A.)[/FONT] [FONT=georgia](z dopiskiem „Dla Jerry'ego”)[/FONT] [FONT=georgia] Fundacja Happy Animals[/FONT] [FONT=georgia]ul. Ogrodowa 62 lok. 9[/FONT] [FONT=georgia]55-040 Bielany Wrocławskie[/FONT] Quote
happy_animals Posted July 9, 2014 Author Posted July 9, 2014 (edited) Jerry pojechał już do nowego domku :) Od dzisiaj jego Nowymi Opiekunami będą Pani Irena, Pan Zbyszek oraz ich córka Joanna :) Dziękujemy z całego serca :iloveyou: - Gosi z "Matadora" - hotelu dla psów za cenne rady oraz pomoc w opiece nad Pyszczkiem - Wszystkim Darczyńcom oraz Uczestnikom wydarzenia na Fb - Wam, kochane Cioteczki - Jesteście cudowne! - Wolontariuszom naszej Fundacji, a w szczególności: Agnieszce Gołębiewskiej, Monice Sofińskiej, Paulinie Stykowskiej, Kasi Janik oraz Karolinie Makulskiej - Pani lek. wet. Marcie Kozicy z Gabinetu Weterynaryjnego "Kozica" za miłą i fachową obsługę - Wielkiemu Słoniowi w Czerwone Paski za przekazanie na bazarki ręcznie wykonanej biżuterii i nie tylko :) - Firmie 24 Leasing Sp. z o o za bezpłatny transport czworonoga oraz Acana Polska za smaczną niespodziankę dla Dżerusia. Edited July 9, 2014 by happy_animals Quote
Nadziejka Posted July 9, 2014 Posted July 9, 2014 Cudne wieści cudni ludzie szczęścia i wszelkiego zdrowka całej rodzince Jerusiowej Quote
happy_animals Posted July 9, 2014 Author Posted July 9, 2014 [quote name='Alla Chrzanowska']Bądź szczęśliwy Jerrusiu! [quote name='ewa gonzales'] Cudne wieści cudni ludzie szczęścia i wszelkiego zdrowka całej rodzince Jerusiowej [FONT=georgia]Dżeruś był bardzo dzielny, bez problemu wszedł do samochodu. W czasie podróży w ogóle się nie kręcił, nie piszczał, nie szczekał :thumbs: Jest taki Kochany! Chyba polubił już swoją nową Rodzinę :loveu: [/FONT] Quote
happy_animals Posted July 10, 2014 Author Posted July 10, 2014 _Dunaj_ napisał(a):Bardzo dobra wiadomość, powodzenia :loveu: :loveu: :loveu: Quote
gluchypies Posted July 10, 2014 Posted July 10, 2014 Piękne zdjęcie :) Piękny tytuł :) Oby dalej było jak najcudowniej!!! Quote
Figunia Posted July 10, 2014 Posted July 10, 2014 Wspaniale!!! Cieszy ogromnie szczęście pieska! Oby już na zawsze!!!! Quote
happy_animals Posted July 13, 2014 Author Posted July 13, 2014 [FONT=georgia]Wczoraj rozmawiałam przez telefon z Panią Ireną (Nowym Opiekunem). Jerry ma się dobrze :) Jest bardzo grzeczny i najwyraźniej podoba mu się w nowym miejscu :) Ma spory apetyt. Łapka ładnie się goi. Cieszy mnie to ogromnie. Jak tylko dostanę zdjęcia Dżerusia, od razu zamieszczę je na wątku :)[/FONT] Quote
happy_animals Posted July 13, 2014 Author Posted July 13, 2014 [FONT=georgia]Drogie Cioteczki, została nam jeszcze jedna faktura do zapłacenia. Brakuje aż 87,20 zł :shake: Pomożecie?[/FONT] Quote
happy_animals Posted July 15, 2014 Author Posted July 15, 2014 [FONT=georgia]Jerry ze swoją Panią :loveu: Łapka ładnie się goi, choć Pyszczek cały czas ściąga swój opatrunek. Podobno jest już w tym ekspertem :D [/FONT] Quote
happy_animals Posted July 15, 2014 Author Posted July 15, 2014 [FONT=georgia]Wieczorem postaram się zamieścić więcej zdjęć :loveu: Do pełni szczęścia brakuje nam tylko pieniążków[/FONT][SIZE=3][FONT=georgia] ([/FONT][FONT=georgia]aż 87,20 zł)[/FONT] [FONT=georgia]na opłacenie ostatniej faktury za hotelik :shake:[/FONT] Quote
gluchypies Posted July 15, 2014 Posted July 15, 2014 Pięknie Dżeruś wygląda! :) Mam nadzieję, że ma tam obróżkę założoną, żeby nam przystojniak nie uciekł przez przypadek. ps. Wspomogę grosikiem, ale malutkim. Quote
bela51 Posted July 15, 2014 Posted July 15, 2014 Trzymam kciuki za szczęsliwą aklimatyzacje w nowym domku:lol: Quote
happy_animals Posted July 15, 2014 Author Posted July 15, 2014 [quote name='gluchypies']Pięknie Dżeruś wygląda! :) Mam nadzieję, że ma tam obróżkę założoną, żeby nam przystojniak nie uciekł przez przypadek. ps. Wspomogę grosikiem, ale malutkim. [quote name='bela51']Trzymam kciuki za szczęsliwą aklimatyzacje w nowym domku:lol: [FONT=georgia]Dziękuję w imieniu swoim i Dżerusia[/FONT] :loveu: Quote
Martika&Aischa Posted July 15, 2014 Posted July 15, 2014 [quote name='happy_animals'][FONT=georgia]Wieczorem postaram się zamieścić więcej zdjęć :loveu: Do pełni szczęścia brakuje nam tylko pieniążków[/FONT][SIZE=3][FONT=georgia] ([/FONT][FONT=georgia]aż 87,20 zł)[/FONT] [FONT=georgia]na opłacenie ostatniej faktury za hotelik :shake:[/FONT] ciocia kwota nie jest zbyt duża może by spróbowac spłacic ten dług bazarkiem ? :roll: u mnie niestety w portfelu hula wiatr :( Quote
Recommended Posts