gluchypies Posted June 27, 2014 Posted June 27, 2014 [quote name='happy_animals'][FONT=georgia]Wczoraj miałam kolejny telefon o Dżerusia. Coś się ruszyło :megagrin: Oby osób pytających było coraz więcej :)[/FONT] :) Super, będzie wizyta? Cieszę się tak czy siak, że coś rusza :) Quote
happy_animals Posted June 27, 2014 Author Posted June 27, 2014 [quote name='gluchypies']:) Super, będzie wizyta? Cieszę się tak czy siak, że coś rusza :) [FONT=georgia]Pani, która dzwoniła ma się skonsultować jeszcze z rodzicami. Mam nadzieję, że się odezwie. Wizyta przedadopcyjna obowiązkowo. Musimy mieć pewność, że nasz Przystojniak trafi w dobre ręce :loveu:[/FONT] Quote
gluchypies Posted June 27, 2014 Posted June 27, 2014 Fajnie, to mam nadzieję, że pani oddzwoni! :) A no to wiadomo, że ręce dla Dżerusia muszą być ze złota :multi: Quote
happy_animals Posted June 30, 2014 Author Posted June 30, 2014 gluchypies napisał(a):Fajnie, to mam nadzieję, że pani oddzwoni! :) A no to wiadomo, że ręce dla Dżerusia muszą być ze złota :multi: Alla Chrzanowska napisał(a):Trzymam kciuki! Martika@Aischa napisał(a):i ja zaciskam z całych sił :) :loveu: :loveu: :loveu: Quote
happy_animals Posted July 1, 2014 Author Posted July 1, 2014 [FONT=georgia]Kochane Cioteczki, Jerry otrzymał najpiękniejszy prezent z okazji Dnia Psa - nową Rodzinę :loveu: Przed chwilką poznał przyszłych właścicieli o cudownych sercach, którzy zabiorą go do siebie w przyszłym tygodniu. Jerry w końcu będzie miał prawdziwy dom!!! [/FONT]:loveu:[FONT=georgia] Co prawda, czeka nas jeszcze wizyta przedadopcyjna, ale jesteśmy przekonani, że wypadnie pomyślnie :) Wcześniej nie chciałam nic pisać, żeby nie zapeszyć :) [/FONT] Quote
Martika&Aischa Posted July 1, 2014 Posted July 1, 2014 o rany !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ależ niespodzianka :):):) Jerry bądź szczęśliwy chłopaku kochany :*:*:* Quote
happy_animals Posted July 1, 2014 Author Posted July 1, 2014 [quote name='Martika@Aischa']o rany !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ależ niespodzianka :):):) Jerry bądź szczęśliwy chłopaku kochany :*:*:* [FONT=georgia]Od godziny już płaczę ze szczęścia :) Dla takich chwil jak ta warto się poświęcać, ratować i pomagać zwierzakom :)[/FONT] Quote
Nadziejka Posted July 1, 2014 Posted July 1, 2014 AAlee wiesciiiii :multi::multi::multi:szczęścia wszelkiego , milosci cudonej :buzi: psinuniu kochany :buzi: :thumbs::thumbs::thumbs: dobrze ze zajrzalalm hohooooooooo Quote
happy_animals Posted July 1, 2014 Author Posted July 1, 2014 [FONT=georgia]Nasz Kochany Dżeruś[/FONT] :loveu: :loveu: :loveu: Quote
Alla Chrzanowska Posted July 1, 2014 Posted July 1, 2014 Kciuki dalej zaciskam Jerrusiu kochany!!! Quote
happy_animals Posted July 2, 2014 Author Posted July 2, 2014 [FONT=georgia]Faktura Nr 3/06/14 wystawiona przez Hotel Matador za pobyt Jerry'ego w płatnym DT (za okres od 16 do 30 czerwca 2014 r.). [/FONT] Quote
happy_animals Posted July 2, 2014 Author Posted July 2, 2014 [FONT=georgia]Potwierdzenie zapłaty na kwotę 210,00 złotych. [/FONT] Quote
gluchypies Posted July 2, 2014 Posted July 2, 2014 Wspaniała wiadomość, ściskam dalej kciuki, aby wszystko skończyło się pomyślnie i Dżeruś od przyszłego tygodnia mieszkał w swoim domku :loveu: Kasiu napisz coś więcej o tym domku :) Quote
Figunia Posted July 2, 2014 Posted July 2, 2014 Bardzo, bardzo cieszę się, że Jerruś ma SWÓJ DOMEK!!!:lol: Szczęśliwego życia, już zawsze, piesku!!!:loveu: Quote
happy_animals Posted July 2, 2014 Author Posted July 2, 2014 [quote name='gluchypies']Wspaniała wiadomość, ściskam dalej kciuki, aby wszystko skończyło się pomyślnie i Dżeruś od przyszłego tygodnia mieszkał w swoim domku :loveu: Kasiu napisz coś więcej o tym domku :) [FONT=georgia]Jeśli wizyta wypadnie pomyślnie Jerry będzie miał cudownych właścicieli (małżeństwo w starszym wieku) oraz wspaniały domek z dużym ogrodem w pobliżu Wrocławia. Trzymajcie mocno kciuki :loveu:[/FONT] Quote
Martika&Aischa Posted July 2, 2014 Posted July 2, 2014 [quote name='happy_animals'][FONT=georgia]Jeśli wizyta wypadnie pomyślnie Jerry będzie miał cudownych właścicieli (małżeństwo w starszym wieku) oraz wspaniały domek z dużym ogrodem w pobliżu Wrocławia. Trzymajcie mocno kciuki :loveu:[/FONT] Ja uwielbiam właśnie takie domki :) starsi, stateczni już Państwo z psiakiem który motywuje ich do spacerków :) cud ..miód :) Quote
happy_animals Posted July 3, 2014 Author Posted July 3, 2014 [quote name='Alla Chrzanowska']Cały czas zaciskam kciuki!!! [FONT=georgia]Dzisiaj zadzwonię do przyszłych właścicieli. Postaram się umówić na wizytę przedadopcyjną. Wspólnie z Dżerusiem dziękujemy za wsparcie :loveu:[/FONT] Quote
gluchypies Posted July 3, 2014 Posted July 3, 2014 Kasiu jak będzie wszystko ok po wizycie przedadopcyjnej, to daj mi proszę znać. Dżeruś ma wyróżnione ogłoszenie do 24 lipca, to mogłabym podmienić tekst i zdjęcia dla innego psiaka, niech skorzysta. Co Ty na to? Wysłałabyś mi jakiegoś psiaka do ogłoszenia. Quote
happy_animals Posted July 3, 2014 Author Posted July 3, 2014 [quote name='gluchypies']Kasiu jak będzie wszystko ok po wizycie przedadopcyjnej, to daj mi proszę znać. Dżeruś ma wyróżnione ogłoszenie do 24 lipca, to mogłabym podmienić tekst i zdjęcia dla innego psiaka, niech skorzysta. Co Ty na to? Wysłałabyś mi jakiegoś psiaka do ogłoszenia. [FONT=georgia]Umówiłam się na sobotę na godz. 10-tą :) Na pewno dam znać jak wypadła wizyta. W chwili obecnej mamy jeszcze jednego psiaka pod swoją opieką, ale on chyba też będzie miał domek :) Oczywiście nie mam nic przeciwko, żeby podmienić zdjęcia i treść ogłoszenia :) Tyle psiaków szuka domków. Cioteczki, trzymajcie mocno kciuki :loveu:[/FONT] Quote
gluchypies Posted July 3, 2014 Posted July 3, 2014 Trzymam kciuki za wizytę pa:) To daj potem znać, czy podmienić ogłoszenia na jakiegoś "Waszego" psiaka :) Quote
happy_animals Posted July 5, 2014 Author Posted July 5, 2014 Za godzinę wyjeżdżamy... ale się stresuję! :roll: Wieczorem dam znać, jak poszło. Quote
Recommended Posts