Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='happy_animals'][FONT=georgia]Wczoraj miałam kolejny telefon o Dżerusia. Coś się ruszyło :megagrin: Oby osób pytających było coraz więcej :)[/FONT]

:) Super, będzie wizyta? Cieszę się tak czy siak, że coś rusza :)

Posted

[quote name='gluchypies']:) Super, będzie wizyta? Cieszę się tak czy siak, że coś rusza :)

[FONT=georgia]Pani, która dzwoniła ma się skonsultować jeszcze z rodzicami. Mam nadzieję, że się odezwie. Wizyta przedadopcyjna obowiązkowo. Musimy mieć pewność, że nasz Przystojniak trafi w dobre ręce :loveu:[/FONT]

Posted

gluchypies napisał(a):
Fajnie, to mam nadzieję, że pani oddzwoni! :)

A no to wiadomo, że ręce dla Dżerusia muszą być ze złota :multi:

Alla Chrzanowska napisał(a):
Trzymam kciuki!

Martika@Aischa napisał(a):
i ja zaciskam z całych sił :)

:loveu: :loveu: :loveu:

Posted

[FONT=georgia]Kochane Cioteczki, Jerry otrzymał najpiękniejszy prezent z okazji Dnia Psa - nową Rodzinę :loveu: Przed chwilką poznał przyszłych właścicieli o cudownych sercach, którzy zabiorą go do siebie w przyszłym tygodniu. Jerry w końcu będzie miał prawdziwy dom!!! [/FONT]:loveu:[FONT=georgia] Co prawda, czeka nas jeszcze wizyta przedadopcyjna, ale jesteśmy przekonani, że wypadnie pomyślnie :)

Wcześniej nie chciałam nic pisać, żeby nie zapeszyć :) [/FONT]

Posted

[quote name='Martika@Aischa']o rany !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ależ niespodzianka :):):) Jerry bądź szczęśliwy chłopaku kochany :*:*:*

[FONT=georgia]Od godziny już płaczę ze szczęścia :) Dla takich chwil jak ta warto się poświęcać, ratować i pomagać zwierzakom :)[/FONT]

Posted

AAlee wiesciiiii :multi::multi::multi:szczęścia wszelkiego , milosci cudonej :buzi: psinuniu kochany :buzi: :thumbs::thumbs::thumbs:
dobrze ze zajrzalalm hohooooooooo

Posted

Wspaniała wiadomość, ściskam dalej kciuki, aby wszystko skończyło się pomyślnie i Dżeruś od przyszłego tygodnia mieszkał w swoim domku :loveu: Kasiu napisz coś więcej o tym domku :)

Posted

[quote name='gluchypies']Wspaniała wiadomość, ściskam dalej kciuki, aby wszystko skończyło się pomyślnie i Dżeruś od przyszłego tygodnia mieszkał w swoim domku :loveu: Kasiu napisz coś więcej o tym domku :)

[FONT=georgia]Jeśli wizyta wypadnie pomyślnie Jerry będzie miał cudownych właścicieli (małżeństwo w starszym wieku) oraz wspaniały domek z dużym ogrodem w pobliżu Wrocławia. Trzymajcie mocno kciuki :loveu:[/FONT]

Posted

[quote name='happy_animals'][FONT=georgia]Jeśli wizyta wypadnie pomyślnie Jerry będzie miał cudownych właścicieli (małżeństwo w starszym wieku) oraz wspaniały domek z dużym ogrodem w pobliżu Wrocławia. Trzymajcie mocno kciuki :loveu:[/FONT]

Ja uwielbiam właśnie takie domki :) starsi, stateczni już Państwo z psiakiem który motywuje ich do spacerków :) cud ..miód :)

Posted

[quote name='Alla Chrzanowska']Cały czas zaciskam kciuki!!!

[FONT=georgia]Dzisiaj zadzwonię do przyszłych właścicieli. Postaram się umówić na wizytę przedadopcyjną. Wspólnie z Dżerusiem dziękujemy za wsparcie :loveu:[/FONT]

Posted

Kasiu jak będzie wszystko ok po wizycie przedadopcyjnej, to daj mi proszę znać. Dżeruś ma wyróżnione ogłoszenie do 24 lipca, to mogłabym podmienić tekst i zdjęcia dla innego psiaka, niech skorzysta. Co Ty na to? Wysłałabyś mi jakiegoś psiaka do ogłoszenia.

Posted

[quote name='gluchypies']Kasiu jak będzie wszystko ok po wizycie przedadopcyjnej, to daj mi proszę znać. Dżeruś ma wyróżnione ogłoszenie do 24 lipca, to mogłabym podmienić tekst i zdjęcia dla innego psiaka, niech skorzysta. Co Ty na to? Wysłałabyś mi jakiegoś psiaka do ogłoszenia.

[FONT=georgia]Umówiłam się na sobotę na godz. 10-tą :) Na pewno dam znać jak wypadła wizyta. W chwili obecnej mamy jeszcze jednego psiaka pod swoją opieką, ale on chyba też będzie miał domek :) Oczywiście nie mam nic przeciwko, żeby podmienić zdjęcia i treść ogłoszenia :) Tyle psiaków szuka domków.

Cioteczki, trzymajcie mocno kciuki :loveu:[/FONT]