Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Ahhh jaki cudny ten pychol, jak miło go zobaczyć przed pójściem spać!!:)

[quote name='happy_animals'][FONT=georgia]"Dobry wieczór Ciociu" [/FONT]:loveu:

[FONT=georgia]Zdjęcie: Matador - hotel dla psów[/FONT]

Posted

[quote name='Martika@Aischa']dziewczyny zobaczcie bo warto!!!

http://www.pudelek.tv/video/Drastycz...amochodu-5823/

[FONT=georgia]Chyba nie mam jakiejś wtyczki, bo mi się filmik nie ładuje[/FONT] :shake: [FONT=georgia]W zeszłym roku ruszyliśmy z akcją "Chcę być Twój" Nasze plakaty możecie zobaczyć tutaj: https://www.facebook.com/media/set/?set=a.700879393261070.1073741837.506199626062382&type=1[/FONT]

Posted

[quote name='happy_animals'][FONT=georgia]Kochane Cioteczki, proszę o wsparcie. Na "dżerusiowym" koncie pozostało zaledwie 2,53 zł[/FONT] :-(

;( zobaczę, co da się zrobić.

buziaki dla Dżerusia!

edit: poleciał grosik :)

Posted

[quote name='gluchypies'];( zobaczę, co da się zrobić.

buziaki dla Dżerusia!

edit: poleciał grosik :)

[FONT=georgia]Dziękuję ślicznie za pomoc :Rose: W Fundacji ostatnio na wszystko brakuje pieniążków, szczególnie na podstawowe opłaty, księgowość i paliwo :sad: Szkoda mówić. Poważnie rozważam opcję zamknięcia organizacji.

Dzisiaj zamieszczę zdjęcie faktury i potwierdzenia zapłaty za hotelik.

Całuję i jeszcze raz dziękuję Ciociu :calus:[/FONT]

Posted

[quote name='happy_animals'][FONT=georgia] W Fundacji ostatnio na wszystko brakuje pieniążków, szczególnie na podstawowe opłaty, księgowość i paliwo :sad: Szkoda mówić. Poważnie rozważam opcję zamknięcia organizacji.

[/FONT]

Ehh... Teraz coraz cięższe czasy dla takich fundacji :( Sponsorów brak, a ludzie coraz mniej mają kasy, aby pomagać :(

Byłoby strasznie szkoda, gdybyście musiały zamknąć Fundację :placz:

Posted

[quote name='gluchypies']Ehh... Teraz coraz cięższe czasy dla takich fundacji :( Sponsorów brak, a ludzie coraz mniej mają kasy, aby pomagać :(

[FONT=georgia]Zgadzam się w 100%[/FONT]

[quote name='gluchypies']Byłoby strasznie szkoda, gdybyście musiały zamknąć Fundację :placz:

[FONT=georgia]Z pewnością będzie mi ciężko podjąć taką decyzję. Na razie jeszcze się nie poddaję ;)[/FONT]

Posted

[quote name='gluchypies']Przedużyłam Jerrusiowi wyróżnienie na olx: http://olx.pl/oferta/pies-dzery-chce-skrasc-twoje-serce-CID103-ID5YDCf.html
[FONT=georgia]Cudownie! :laugh2_2: Dziękujemy Ciociu :iloveyou:

W zeszłym tygodniu dzwonił do mnie Pan w sprawie Dżerusia. Najpierw umówił się z Małgosią z Matadora (podobno chciał zobaczyć Pyszczka), po czym wysłał jej sms-a, że już nieaktualne. Czasem nie rozumiem ludzi :shake:[/FONT]

Posted

Dobrze, że telefon wogóle zadzwonił :) Powolutku i nasz kochany Dżerek znajdzie super dom! Wiadomo, że chcemy, aby było to jak najszybciej... ale dla dobrego domku warto poczekać :)

Posted (edited)

[FONT=georgia]Poniżej zamieszczam list od Dżerusia :)

"Hej, jestem jeszcze "wolny" :) Będę chodził z Tobą na codzienne spacerki. Nawet jogging dobrze mi wychodzi :) Zmotywuję Cię więc do większej aktywności fizycznej na świeżym powietrzu. Będę się przytulać do Ciebie, lizać po policzku i pocieszać, gdy będziesz smutny. Jako pierwszy przywitam Cię w progu domu, jak wrócisz zmęczony po pracy :) Chętnie pobawię się z innymi psami Twoich znajomych. Lubię bawić się nawet ze szczeniaczkami i psami mniejszych ras. Yorki od Gosi - Avi i Fiona są jak moje siostry, za które czuje się odpowiedzialny podczas spacerów. Nie będę niszczył Twoich rzeczy. Obiecuję. Nie mam takiej potrzeby, bo jestem już dorosłym samcem. U Gosi w hoteliku nic nie pogryzłem :) Dzielnie bronię terenu, mieszkania i przewodnika. Mój dziadek był psem rasy Owczarek niemiecki. Będę z Tobą na dobre i na złe. Przyjdź i poznaj mnie. Nie musisz od razu mnie pokochać. Mogę poczekać na Twoją miłość..."

~ Jerry ~
[/FONT]

Edited by happy_animals
Posted

[quote name='gluchypies']Dżerek, chyba trzeba Twój list w ogłoszeniu zamieścić :) Bo piękny jest, wzruszyłam się :placz:

[FONT=georgia]Ciociu, to jesteśmy już dwie płaczące[/FONT] :cry: