Nadziejka Posted June 16, 2014 Posted June 16, 2014 pozdrawiam Jerusiatko i Ciebie ciociu happy :bye::bye: wplacilam dziś 10 zlociszkow dla niunia Quote
happy_animals Posted June 16, 2014 Author Posted June 16, 2014 [quote name='ewa gonzales'] pozdrawiam Jerusiatko i Ciebie ciociu happy :bye::bye: wplacilam dziś 10 zlociszkow dla niunia [FONT=georgia]Dziękujemy Ciociu[/FONT] :iloveyou: Quote
happy_animals Posted June 20, 2014 Author Posted June 20, 2014 [quote name='Alla Chrzanowska']Zaglądam do Jerrusia... [FONT=georgia]"Dobry wieczór Ciociu" [/FONT]:loveu: [FONT=georgia]Zdjęcie: Matador - hotel dla psów[/FONT] Quote
gluchypies Posted June 20, 2014 Posted June 20, 2014 Ahhh jaki cudny ten pychol, jak miło go zobaczyć przed pójściem spać!!:) [quote name='happy_animals'][FONT=georgia]"Dobry wieczór Ciociu" [/FONT]:loveu: [FONT=georgia]Zdjęcie: Matador - hotel dla psów[/FONT] Quote
Martika&Aischa Posted June 21, 2014 Posted June 21, 2014 dziewczyny zobaczcie bo warto!!! http://www.pudelek.tv/video/Drastycz...amochodu-5823/ Quote
happy_animals Posted June 21, 2014 Author Posted June 21, 2014 [quote name='Martika@Aischa']dziewczyny zobaczcie bo warto!!! http://www.pudelek.tv/video/Drastycz...amochodu-5823/ [FONT=georgia]Chyba nie mam jakiejś wtyczki, bo mi się filmik nie ładuje[/FONT] :shake: [FONT=georgia]W zeszłym roku ruszyliśmy z akcją "Chcę być Twój" Nasze plakaty możecie zobaczyć tutaj: https://www.facebook.com/media/set/?set=a.700879393261070.1073741837.506199626062382&type=1[/FONT] Quote
happy_animals Posted June 22, 2014 Author Posted June 22, 2014 [FONT=georgia]Kochane Cioteczki, proszę o wsparcie. Na "dżerusiowym" koncie pozostało zaledwie 2,53 zł[/FONT] :-( Quote
gluchypies Posted June 23, 2014 Posted June 23, 2014 [quote name='happy_animals'][FONT=georgia]Kochane Cioteczki, proszę o wsparcie. Na "dżerusiowym" koncie pozostało zaledwie 2,53 zł[/FONT] :-( ;( zobaczę, co da się zrobić. buziaki dla Dżerusia! edit: poleciał grosik :) Quote
happy_animals Posted June 23, 2014 Author Posted June 23, 2014 [quote name='gluchypies'];( zobaczę, co da się zrobić. buziaki dla Dżerusia! edit: poleciał grosik :) [FONT=georgia]Dziękuję ślicznie za pomoc :Rose: W Fundacji ostatnio na wszystko brakuje pieniążków, szczególnie na podstawowe opłaty, księgowość i paliwo :sad: Szkoda mówić. Poważnie rozważam opcję zamknięcia organizacji. Dzisiaj zamieszczę zdjęcie faktury i potwierdzenia zapłaty za hotelik. Całuję i jeszcze raz dziękuję Ciociu :calus:[/FONT] Quote
gluchypies Posted June 23, 2014 Posted June 23, 2014 [quote name='happy_animals'][FONT=georgia] W Fundacji ostatnio na wszystko brakuje pieniążków, szczególnie na podstawowe opłaty, księgowość i paliwo :sad: Szkoda mówić. Poważnie rozważam opcję zamknięcia organizacji. [/FONT] Ehh... Teraz coraz cięższe czasy dla takich fundacji :( Sponsorów brak, a ludzie coraz mniej mają kasy, aby pomagać :( Byłoby strasznie szkoda, gdybyście musiały zamknąć Fundację :placz: Quote
happy_animals Posted June 23, 2014 Author Posted June 23, 2014 [quote name='gluchypies']Ehh... Teraz coraz cięższe czasy dla takich fundacji :( Sponsorów brak, a ludzie coraz mniej mają kasy, aby pomagać :( [FONT=georgia]Zgadzam się w 100%[/FONT] [quote name='gluchypies']Byłoby strasznie szkoda, gdybyście musiały zamknąć Fundację :placz: [FONT=georgia]Z pewnością będzie mi ciężko podjąć taką decyzję. Na razie jeszcze się nie poddaję ;)[/FONT] Quote
happy_animals Posted June 23, 2014 Author Posted June 23, 2014 [FONT=georgia]Faktura Nr 2/06/14 wystawiona przez Hotel Matador za pobyt Jerry'ego w płatnym DT (za okres od 2 do 16 czerwca 2014 r.). [/FONT] Quote
happy_animals Posted June 23, 2014 Author Posted June 23, 2014 [FONT=georgia]Potwierdzenie zapłaty na kwotę 210,00 złotych. [/FONT] Quote
gluchypies Posted June 24, 2014 Posted June 24, 2014 Przedużyłam Jerrusiowi wyróżnienie na olx: http://olx.pl/oferta/pies-dzery-chce-skrasc-twoje-serce-CID103-ID5YDCf.html Quote
happy_animals Posted June 24, 2014 Author Posted June 24, 2014 [quote name='gluchypies']Przedużyłam Jerrusiowi wyróżnienie na olx: http://olx.pl/oferta/pies-dzery-chce-skrasc-twoje-serce-CID103-ID5YDCf.html [FONT=georgia]Cudownie! :laugh2_2: Dziękujemy Ciociu :iloveyou: W zeszłym tygodniu dzwonił do mnie Pan w sprawie Dżerusia. Najpierw umówił się z Małgosią z Matadora (podobno chciał zobaczyć Pyszczka), po czym wysłał jej sms-a, że już nieaktualne. Czasem nie rozumiem ludzi :shake:[/FONT] Quote
Martika&Aischa Posted June 24, 2014 Posted June 24, 2014 ech widocznie to nie Ci ludziska ;) czekamy na ten jedyny i wymarzony domek :) Quote
happy_animals Posted June 24, 2014 Author Posted June 24, 2014 [quote name='Martika@Aischa']ech widocznie to nie Ci ludziska ;) czekamy na ten jedyny i wymarzony domek :) [FONT=georgia]Tak właśnie[/FONT] :loveu: Quote
gluchypies Posted June 24, 2014 Posted June 24, 2014 Dobrze, że telefon wogóle zadzwonił :) Powolutku i nasz kochany Dżerek znajdzie super dom! Wiadomo, że chcemy, aby było to jak najszybciej... ale dla dobrego domku warto poczekać :) Quote
happy_animals Posted June 25, 2014 Author Posted June 25, 2014 (edited) [FONT=georgia]Poniżej zamieszczam list od Dżerusia :) "Hej, jestem jeszcze "wolny" :) Będę chodził z Tobą na codzienne spacerki. Nawet jogging dobrze mi wychodzi :) Zmotywuję Cię więc do większej aktywności fizycznej na świeżym powietrzu. Będę się przytulać do Ciebie, lizać po policzku i pocieszać, gdy będziesz smutny. Jako pierwszy przywitam Cię w progu domu, jak wrócisz zmęczony po pracy :) Chętnie pobawię się z innymi psami Twoich znajomych. Lubię bawić się nawet ze szczeniaczkami i psami mniejszych ras. Yorki od Gosi - Avi i Fiona są jak moje siostry, za które czuje się odpowiedzialny podczas spacerów. Nie będę niszczył Twoich rzeczy. Obiecuję. Nie mam takiej potrzeby, bo jestem już dorosłym samcem. U Gosi w hoteliku nic nie pogryzłem :) Dzielnie bronię terenu, mieszkania i przewodnika. Mój dziadek był psem rasy Owczarek niemiecki. Będę z Tobą na dobre i na złe. Przyjdź i poznaj mnie. Nie musisz od razu mnie pokochać. Mogę poczekać na Twoją miłość..." ~ Jerry ~ [/FONT] Edited June 25, 2014 by happy_animals Quote
gluchypies Posted June 25, 2014 Posted June 25, 2014 Dżerek, chyba trzeba Twój list w ogłoszeniu zamieścić :) Bo piękny jest, wzruszyłam się :placz: Quote
happy_animals Posted June 25, 2014 Author Posted June 25, 2014 [quote name='gluchypies']Dżerek, chyba trzeba Twój list w ogłoszeniu zamieścić :) Bo piękny jest, wzruszyłam się :placz: [FONT=georgia]Ciociu, to jesteśmy już dwie płaczące[/FONT] :cry: Quote
Martika&Aischa Posted June 25, 2014 Posted June 25, 2014 kochany pycholek :* na pewno się doczeka swojego człowieka !!!!!!!!! Quote
Alla Chrzanowska Posted June 27, 2014 Posted June 27, 2014 [quote name='happy_animals'][FONT=georgia]Ciociu, to jesteśmy już dwie płaczące[/FONT] :cry: Trzy. Ja też się popłakałam. Quote
happy_animals Posted June 27, 2014 Author Posted June 27, 2014 [FONT=georgia]Wczoraj miałam kolejny telefon o Dżerusia. Coś się ruszyło :megagrin: Oby osób pytających było coraz więcej :)[/FONT] Quote
Recommended Posts