Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='happy_animals'][FONT=georgia]:D biedny Dżeruś nie załapał się nawet na jednego okruszka ;)[/FONT]

Oj Dżeruniu możesz mi zabrać kolację za to :)

[quote name='happy_animals'][FONT=georgia]Zapraszam na "koteckowy" wątek. Dzisiaj pojawią się też dwa nowe bazarki [/FONT]:cool3:[FONT=georgia]

http://www.dogomania.pl/forum/threads/253542-Bezdomne-koty-spod-Kobierzyc-błagają-o-pomoc?p=22196675#post22196675[/FONT]

Lecę zobaczyć wątas i czekam na bazary :)

Posted

[quote name='Martika@Aischa']taki piękny pycholek więc na pewno znajdzie się domek który pokocha Jerrego tak na zawsze :) jestem tego pewna !!!!! :)

:loveu: :loveu: :loveu:

[quote name='gluchypies']Ależ z niego przystojniak!! :p

[FONT=georgia]To fakt[/FONT] :loveu:

Posted

[quote name='Alla Chrzanowska']Jerry jest prześliczny! Na pewno ktoś go wypatrzy już niedługo!!!

[FONT=georgia]Ja też tak myślę :loveu: Tyle wspaniałych osób pomaga Mordce znaleźć domek, wspiera go finansowo. Czuję, że już wkrótce się uda :loveu: [/FONT]

Posted

[FONT=georgia]Jak się wczoraj okazało poranny jogging dla Jerry'ego i jego czworonożnej koleżanki Coci nie stanowi żadnego problemu :)

[/FONT]

[FONT=georgia]Zdjęcia: Matador - hotel dla psów[/FONT]

Posted

[quote name='Martika@Aischa']nasz sportowiec kochany :lol:
[FONT=georgia]Hau![/FONT] :Dog_run:

[quote name='Alla Chrzanowska']Cudny chłopak! Podrzucę grosik dla Jerrusia, bo widzę, że na hotelik nie ma...
[FONT=georgia]Dziękujemy Allu [/FONT]:Rose:

Posted

[quote name='gluchypies']Dżery jak zwykle cudny! Czemu nikt o niego nie pyta?!? :(

[FONT=georgia]Miałam tylko jeden telefon. Pani szukała swojego pupila, który jest bardzo podobny do Jerry'ego :(
[/FONT]