gluchypies Posted May 21, 2014 Posted May 21, 2014 A ja cały czas sprawdzam, ile odsłon ma ogłoszenie Dżerusia... Na razie 3 :) aha - ja tam dałam imię do kontaktu moje, bo nie wiedziałam, jakie powinno być :) ale nr tel jest Twój oczywiście. Quote
happy_animals Posted May 21, 2014 Author Posted May 21, 2014 [quote name='gluchypies']A ja cały czas sprawdzam, ile odsłon ma ogłoszenie Dżerusia... Na razie 3 :) aha - ja tam dałam imię do kontaktu moje, bo nie wiedziałam, jakie powinno być :) ale nr tel jest Twój oczywiście. [FONT=georgia]Nie ma problemu ;)[/FONT] Quote
happy_animals Posted May 21, 2014 Author Posted May 21, 2014 [FONT=georgia]Faktura Nr 2/05/14 wystawiona przez Hotel Matador za pobyt Jerry'ego w płatnym DT (za okres od 5 do 19 maja 2014 r.). [/FONT] Quote
happy_animals Posted May 21, 2014 Author Posted May 21, 2014 [FONT=georgia]Potwierdzenie zapłaty na kwotę 210,00 złotych.[/FONT] [FONT=georgia]Uwagi: wcześniej pieniążki zostały przelane z konta zbiórkowego na konto główne Fundacji (74 1050 1575 1000 0090 3015 5601). [/FONT] Quote
happy_animals Posted May 21, 2014 Author Posted May 21, 2014 [quote name='Alla Chrzanowska']Zaglądam do Jerrusia po powrocie... [FONT=georgia]Witamy[/FONT] :loveu: Quote
Alla Chrzanowska Posted May 22, 2014 Posted May 22, 2014 Widzę, że Jerrusiowi przydałoby się niewielkie wsparcie finansowe. Proszę, przypomnij mi na PW nr konta, to podeślę grosik:) Quote
happy_animals Posted May 22, 2014 Author Posted May 22, 2014 [quote name='Alla Chrzanowska']Widzę, że Jerrusiowi przydałoby się niewielkie wsparcie finansowe. Proszę, przypomnij mi na PW nr konta, to podeślę grosik:) [FONT=georgia]Allu, dziękujemy ślicznie :loveu: Za chwilę podeślę wszystkie dane. [/FONT] Quote
happy_animals Posted May 22, 2014 Author Posted May 22, 2014 [FONT=georgia]Dzisiaj odebrałam wyniki Ramzesa. Jak się okazało mój pupil ma raka :sad: Szczęście w nieszczęściu, że jest to odmiana nieinwazyjna i nie ma przerzutów na organy wewnętrzne...[/FONT] Quote
gluchypies Posted May 23, 2014 Posted May 23, 2014 [quote name='happy_animals'][FONT=georgia]Dzisiaj odebrałam wyniki Ramzesa. Jak się okazało mój pupil ma raka :sad: Szczęście w nieszczęściu, że jest to odmiana nieinwazyjna i nie ma przerzutów na organy wewnętrzne...[/FONT] O jejku :calus: mam nadzieję, że nic inwazyjnego się tam nie zaplątało rzeczywiście. Jakie teraz ma mieć leczenie? Jakieś leki na wszelki wypadek? Quote
happy_animals Posted May 23, 2014 Author Posted May 23, 2014 [quote name='gluchypies']O jejku :calus: mam nadzieję, że nic inwazyjnego się tam nie zaplątało rzeczywiście. Jakie teraz ma mieć leczenie? Jakieś leki na wszelki wypadek? [FONT=georgia]Pani weterynarz powiedziała, że nie ma się czym martwić. Oczywiście musimy cały czas obserwować, czy na ciele nie pojawiają się nowe guzki. Jeśli coś znajdziemy kolejny raz będziemy je usuwać :sad:[/FONT] Quote
gluchypies Posted May 23, 2014 Posted May 23, 2014 W takim razie trzymam kciuki, żeby nic tam już nie rosło a Ramzesik biegał radosny z wesołym ogonkiem :loveu: Do Dżerusia zaglądają ludzie na olx.pl. W tym momencie mamy 61 odsłon, niestety na razie zero pobrań telefonu. Ale nie zrażamy się, trzymamy kciuki :thumbs:, czarujemy. Co chwilę odświeżam konto, żeby sprawdzić, czy są nowe odsłony hehe :lol: Quote
Alla Chrzanowska Posted May 23, 2014 Posted May 23, 2014 [quote name='happy_animals'][FONT=georgia]Dzisiaj odebrałam wyniki Ramzesa. Jak się okazało mój pupil ma raka :sad: Szczęście w nieszczęściu, że jest to odmiana nieinwazyjna i nie ma przerzutów na organy wewnętrzne...[/FONT] Będzie dobrze. Musi być!!! Quote
happy_animals Posted May 23, 2014 Author Posted May 23, 2014 [quote name='gluchypies']W takim razie trzymam kciuki, żeby nic tam już nie rosło a Ramzesik biegał radosny z wesołym ogonkiem :loveu: Do Dżerusia zaglądają ludzie na olx.pl. W tym momencie mamy 61 odsłon, niestety na razie zero pobrań telefonu. Ale nie zrażamy się, trzymamy kciuki :thumbs:, czarujemy. Co chwilę odświeżam konto, żeby sprawdzić, czy są nowe odsłony hehe :lol: [FONT=georgia]Jestem przekonana, że już wkrótce znajdziemy kochający domek dla Dżerusia [/FONT]:loveu: [quote name='Alla Chrzanowska']Będzie dobrze. Musi być!!! [FONT=georgia]Wspólnie z Ramzeskiem dziękuję za wsparcie:Rose: [/FONT] Quote
Martika&Aischa Posted May 23, 2014 Posted May 23, 2014 [quote name='happy_animals'][FONT=georgia]Dzisiaj odebrałam wyniki Ramzesa. Jak się okazało mój pupil ma raka :sad: Szczęście w nieszczęściu, że jest to odmiana nieinwazyjna i nie ma przerzutów na organy wewnętrzne...[/FONT] ciocia kochana będzie dobrze !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Najważniejsze że rokowania są dobre !!!!!!!!!!! Głowa do góry i myśl pozytywnie !!!! Ściskam Was mocno :calus::calus::calus: Quote
happy_animals Posted May 23, 2014 Author Posted May 23, 2014 [quote name='Martika@Aischa']ciocia kochana będzie dobrze !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Najważniejsze że rokowania są dobre !!!!!!!!!!! Głowa do góry i myśl pozytywnie !!!! Ściskam Was mocno :calus::calus::calus: [FONT=georgia]Jesteście Kochane! [/FONT]:Rose: Quote
happy_animals Posted May 23, 2014 Author Posted May 23, 2014 [FONT=georgia]...a na poprawę humoru... Jerry z piłeczką :) [/FONT] [FONT=georgia]Zdjęcie (źródło): Matador - hotel dla psów[/FONT] Quote
Alla Chrzanowska Posted May 23, 2014 Posted May 23, 2014 [quote name='happy_animals'][FONT=georgia]...a na poprawę humoru... Jerry z piłeczką :) [/FONT] [FONT=georgia]Zdjęcie (źródło): Matador - hotel dla psów[/FONT] On jest cudny:) Quote
happy_animals Posted May 24, 2014 Author Posted May 24, 2014 [FONT=georgia]"Dzień dobry"[/FONT] :loveu: Quote
happy_animals Posted May 25, 2014 Author Posted May 25, 2014 [FONT=georgia]Tym razem nie na Dżerusia, ale też zapraszam :) http://www.dogomania.pl/forum/threads/253292-Wielka-WYPRZEDA%C5%BB-na-Fundacj%C4%99-Happy-Animals-do-02-06-2014-do-godz-20-00[/FONT] Quote
happy_animals Posted May 26, 2014 Author Posted May 26, 2014 [quote name='gluchypies']:) zaglądam do Dżerunia :) [FONT=georgia]Witamy Ciociu[/FONT] :loveu: Quote
happy_animals Posted May 26, 2014 Author Posted May 26, 2014 [FONT=georgia]Z dzisiejszego spacerku[/FONT] :loveu: [FONT=georgia]Zdjęcia: Matador - hotel dla psów[/FONT] Quote
Recommended Posts