Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='happy_animals'][FONT=georgia]"Pobawisz się ze mną?"[/FONT] :loveu:

Dżeruś, wpadaj do Krakowa, to się pobawimy - i ja Cię wymiziam, i Czarucha z Tobą pobryka! :loveu: Weź no przyciągnij telepatycznie jakiegoś dobrego ludzia z Krakowa! :)

Posted

[quote name='gluchypies']Dżeruś, wpadaj do Krakowa, to się pobawimy - i ja Cię wymiziam, i Czarucha z Tobą pobryka! :loveu: Weź no przyciągnij telepatycznie jakiegoś dobrego ludzia z Krakowa! :)

[FONT=georgia]Byłoby super, gdybyś mogła go odwiedzać :) Kto wie, może trafi się Ktoś z Krakowa :)[/FONT]

[quote name='Martika@Aischa']ależ szczery i piękny uśmiech :) super z niego chłopak :):):)

[FONT=georgia]Jerry jest naprawdę uroczy :loveu: Po tym w jakich żył warunkach jestem pod ogromnym wrażeniem. Pyszczek jest taki otwarty w stosunku do ludzi :)[/FONT]

Posted

[quote name='happy_animals'][FONT=georgia]Byłoby super, gdybyś mogła go odwiedzać :) Kto wie, może trafi się Ktoś z Krakowa :)[/FONT][FONT=georgia][/FONT]

Eh, niestety w Wasze rejony nie jeżdżę :( szkoda, że tak daleko :(

No to trzeba mu zrobić ogłoszenia na Kraków hihi :)

Posted

[quote name='gluchypies']Eh, niestety w Wasze rejony nie jeżdżę :( szkoda, że tak daleko :(

No to trzeba mu zrobić ogłoszenia na Kraków hihi :)

[FONT=georgia]ale gdyby się trafił domek w Krakowie (lub pod Krakowem) zapewne mogłabyś go odwiedzić :) Właśnie już się nad tym zastanawiałam, czy nie wykupić jakiegoś pakieciku na woj. małopolskie :D [/FONT]

Posted

[quote name='gluchypies']Nie mogłam się powstrzymać :D

Zmieniłam tekst i dodałam ogłoszenie Dżerka na Kraków, wyróżnione na 30 dni! Trzymam kciuki!! W razie czego - na wizytę pa mogę iść z koleżanką, która już ma w tym doświadczenie (ja byłam dopiero raz).

EDIT: Ogłoszenie już jest aktywne: http://olx.pl/oferta/pies-dzery-chce-skrasc-twoje-serce-CID103-ID5YDCf.html

[FONT=georgia]Dziękuję, dziękuję, dziękuję :multi: To wyróżnienie musiało kosztować majątek. Jestem Ci bardzo wdzięczna :calus: To cudowny prezent.

Co ja bym bez Was wszystkich zrobiła, aż się wzruszyłam :)
[/FONT]

Posted

[quote name='happy_animals'][FONT=georgia]Dziękuję, dziękuję, dziękuję :multi: To wyróżnienie musiało kosztować majątek. Jestem Ci bardzo wdzięczna :calus: To cudowny prezent.

Co ja bym bez Was wszystkich zrobiła, aż się wzruszyłam :)
[/FONT]

:) Cieszę się, że mogę pomóc. Strasznie mnie dziwi, że nikt o Dżerusia nie dzwoni, taki fajowy psiak! Więc trzeba wzmóc wysiłki w ogłaszaniu. A na wyróżnienia jest teraz promocja, więc trzeba korzystać :)

Posted

[quote name='gluchypies']:) Cieszę się, że mogę pomóc. Strasznie mnie dziwi, że nikt o Dżerusia nie dzwoni, taki fajowy psiak! Więc trzeba wzmóc wysiłki w ogłaszaniu. A na wyróżnienia jest teraz promocja, więc trzeba korzystać :)

[FONT=georgia]Też jestem zdziwiona, nawet już kilka razy sprawdzałam adres e-mail oraz nr telefonu, czy przypadkiem się nie pomyliłam. Wszystko się zgadza...
Dzięki Waszemu wsparciu cały czas jestem dobrej myśli :iloveyou:
[/FONT]